Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.476
- 15.084
- 2.978
Hayir hani bir de taraftarla kendi iliskisini duzeltmiyorda. Yazilanlara bakmiyorum, sosyal medyayi umursamiyorum -hem arti hem eksi bu- e sampiyon ilan ettiler daha bitmedi demistim...
Bunlar seneye katlanarak cikacak karsina, tipki bu sezon gibi. O zaman ne yapacak?sampiyon olacagiz burda hala suphe yok(belki yuzde 0.1 oda tff yuzunden) ama artik ezber tepki haline gelerek karsina cikan bir OkanBurukIstifa modu var... Seneye de olacak, ee? Nasil olacak bu isler?
Erden Timur hallediyordu bunlari - hatip sonra kavukcu hic bir ise yaramadilar bu noktada iste.
Yonetimle hoca, al birini vur otekine gibi bir halde benim icin
O OkanBurukIstifa modu geldiği günde de vardı. Okan hoca zaten 1. tercih değildi, ismini şimdi hatırlamıyorum 2-3 yabancı hocaya gidilmişti, onlar olmayınca Okan hoca "mecburen" geldi, hatta o zaman da söylendi ya "şans veriyoruz" diye. En başından beri sıfır krediyle ilerleyen birisi kendisi.
Bugün milletin Arda Turan şakşakçılığı yapmasına bakma. (@Aykut Keskin senin için yazmıyorum bunu) Arda hoca gelsin 2 ay sonra ona da aynısı olur. Bizim insanımızın bizzat yerli alerjisi var. Almanın çöpü bile bizim çöpümüzden daha değerli.