- 31 Aralık 2015
- 14.891
- 9.755
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam konvoya çıkıyorum şimdi, sonra yazarım sen şınava devam et.2 saat önce gtümüzden kan alınıyordu, kulaklarımız şınav çekiyordu, ne anlatıyon sen.
niye bağırmadınız lan maçtaNeyse düşmanlarına soktu diyip geçelim
Türbünler aldı şampiyonluğu yanlışın varniye bağırmadınız lan maçta
Sadece kendinizi taraftar olarak saymanızı da anlamıyorum. Sizin gibi taraftardan çok daha fazla güvenen taraftar vardır.4 sene üst üste şampiyon olup taraftarın zerre güvenmediği başka hoca yoktur dünyada. Yine bir final maçında sahanın ortasına bıraktı, Allah bizi kurtardı
senin gibi türbünün ben tieaTürbünler aldı şampiyonluğu yanlışın var
Sen ne izledin yav gerçekten. 87de attık golü 87. Rakip küme düşe. Antalya. Geçen hafta da 4 yemiştik. Ne anlatıyon sen.İzledim. Osimhen kendine yakışmayacak şekilde bazı golleri kaçırmasa ilk yarıdan iş bitiyordu. Rakibe pozisyon vermedin nerdeyse 1 pozisyon 1 gol oldu, diğeri de hakları var güzel bir frikik golü ile attılar. 2. yarı yaptığı değişiklikler direk etki etti. İstatistikleri de attım. Kusursuz oynadık gibi bir iddiam yok ama rezalet diyorsan neye göre rezalet tam olarak? Ki bu maç değişiklikler oyuna etki etmiş olsa bile bu maç hoca üzerinden değil oyuncular üzerinden okuyacağım bir maç. Oyuncular 2. yarıda işi daha ciddiye aldılar ve maçı aldılar bu kadar basit. İlk yarıda da bitirecek pozisyonlar vardı ama bu fırsatları sezon içindeki fırsatları harcadığımız gibi boş yere harcadık ve işi zora soktuk aynı sezon içinde daha önce olacak şampiyonluğu zora soktuğumuz gibi.
Nerede var. Taraftarın çoğu bu maç öncesi tedirgindi sosyal medyada ve forumda samsun rezaletinden sonra ki haklı çıktılar. Bu takımı ezbere biliyoruz çünkü. Güven vermiyorlarSadece kendinizi taraftar olarak saymanızı da anlamıyorum. Sizin gibi taraftardan çok daha fazla güvenen taraftar vardır.
Bu adam gidene kadar hergün protesto yapacagız burada