- 30 Temmuz 2009
- 12.603
- 6.891
- 1.993
Hoca gergin. Belli ki o da vaziyetten çok rahatsız. Bence artık yönetimi korumaması lazım. Ültimatomsa ültimatom. Çıksın çatır çatır anlatsın. Kovuyorlarsa da kovsunlar. Daha güçlü gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam iyide oyun ezberide mevcut kadronun benzerleriyle oluyor. Adama gidiyorlar bir sağ bek aurier alıyor bir jelert bir singo bir boey. 4 tane farklı tip herif bunları al hocaya sisteme oturt demekte ütopik. Oyun ezberi olan takımların çoğu birbirine benzeyen oyuncular ile gidiyorki onunda öyle 4-5 sene sürdürülmesi zor bir durum city filan rodri sakatlanıcna şarompole yuvarlandı öyle kolay olmuyor. Ben bu eleştiriler üzerinden aşırı derecede küçümsendiğini düşünüyorum hocanın ve cidden bu adil bir eleştiri değil. Hocanın oyununda aksayan noktaları söylemek ayrı hiç bir şey yapmıyor gibi söylemek ayrı. Takımın oyun ezberi önde press aslında var ama ona uygun oyuncu almamak için 4 senedir yönetim çırpınıyor Mertens'in yeri dolmadı ona rağmen hoca hem şampiyonluğu aldı hem clde başarı getirdi.Topçuluğunda 5 sezon üst üste şampiyonluğa gitmemizi engelleyen kişilerin başında geliyordu. Tarih başka şekilde tekerrür ediyor, Allah buna teknik direktör olarak bu kulüpte çalışmayı nasip etti, 4 sezon zirvede bitirmeyi başardı ve 5.sezon yine bunun önüne geçenlerin başında kendisi gelecek.
Transfer olayı tamamen yetersizliğini makyajlıyor, 4 sezon şampiyon olmuş takım transfer olmasa bile bir oyun ezberi olur, bir hoca etkisi farkı olur. Zaten o hocalık farkı görülse bu sezon Avrupa'dan teklif alması gerekirdi, kontratı da bitmişti. Sahada sürünüyor takım, düzensiz allak bullak bir halde. Hadi 1-2 pozisyon aksar da düzeltirsin 11 yerin 11'i de aksamaz. Hocalığı bırakmalı artık, direkt emekli olmalı, ciddiyim. Gitsin keyif yapsın, takılsın ortamlarda zaten istediği bu. Bu saatten sonra hocalık falan yapabileceğini sanmıyorum, çünkü misyonu doldu, kendisi de doydu.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoo ne arkası ben kaç yıldır söylüyorum bunu, yıldızların ekmeğini yedi, ona rağmen şamp olduk6. Hafta ya kovulur ya istifa eder. Ve arkasindan Icardi ile Osi sayesinde sampiyon oldu derler. Bittin artik.
Hocam k8smen haklisin ama yine de ortada bir emek var. Emege saygi.Yoo ne arkası ben kaç yıldır söylüyorum bunu, yıldızların ekmeğini yedi, ona rağmen şamp olduk
drogbalı snejderli takımla ersun malından fark yediğimiz sezon niye olamadık renktaş yıldızlarda sıkıntı mı vardı?Yoo ne arkası ben kaç yıldır söylüyorum bunu, yıldızların ekmeğini yedi, ona rağmen şamp olduk
Yahu emeğe saygı başka birşey, başarının sahipliği başka birşey. Emeği var ama şamp yapan onun emeği dwğilHocam k8smen haklisin ama yine de ortada bir emek var. Emege saygi.
Reis cidden polemiğe girmek istemiyorum, defaatle bu konuda yazdım, örnekler verdim. O zamanı ve bu zamanları Bizi, rakipleri, oyuncuları vs komple değerlendirmek lazım.drogbalı snejderli takımla ersun malından fark yediğimiz sezon niye olamadık renktaş yıldızlarda sıkıntı mı vardı?
Oynattigi futbol bir yana bu kadar yildiz topcuyu 4 sene boyunca idare etmek te bir basaridir.Yahu emeğe saygı başka birşey, başarının sahipliği başka birşey. Emeği var ama şamp yapan onun emeği dwğil
yav renktaş iyide yıldızlar olmasa hiçbir şeye çıkan mesajın sence doğru mu? Burası bir Galatasaray forumu ve bu adam 4 sezondur şampiyon hoca bırakında savunak ya. Riekerinkleri, torrentleri savunmuyoruz ki. bu mesajlar cidden karşıdan hoş görünmüyor tabi istediğini yazabilirsin ama bilmiyorum çok acımasız geliyor. yıldız örneğine direk cevap verdim aslında drogba snejder yıldız kere yıldız demek ki isimleri kağıda yaz çıksın oynasın şamp olsun diye olmuyor hoca faktörü giriyor işte.Reis cidden polemiğe girmek istemiyorum, defaatle bu konuda yazdım, örnekler verdim. O zamanı ve bu zamanları Bizi, rakipleri, oyuncuları vs komple değerlendirmek lazım.
Üstat söylemlerine saygı duymakla birlikte geçmiş sayfaları kapatıp bugünün gerçeğine odaklanmak daha doğru olur derim. Ben başarıları asla küçümsemem, zaten söylemlerim son 2 yıldır sahada gördüğüm tablodan yola çıkarak belirttiğim şeyler. Son 2 senedir takımda hoca dokunuşu yok. Ben böyle birşey görmüyorum, oyun ezberi olduğunu da düşünmüyorum, tamamen doğaçlama bir tarz var, Barış Alper ve Osimhen'in fizik güçleri ile dövüşerek aldığı o kadar fazla maç var ki, resmen ümidimizi buna bağladık. Bu takım şampiyonluk maçında Samsun'dan 4 yedi. 2 sezon önce ise berabere kalıp kupayı kaldıracağı maçta 10 kişi fb'nin kalesine gidemeyip yenildi. Bunlar önemli donelerdi. İlk sezon için bunun biraz daha aksini söyleyebiliriz evet, orada bir hocalık dokunuşu vardı, her ne kadar Icardi prime bir sezon geçirse de, hocaya aslan payını veririm. 2.ve 3.sezon bu etki yüzde 50 aşağıdaydı, geçtiğimiz sezon hiç yoktu. Zaten geldiği nokta sebebiyle bence emekli olsun dedim, hani başka takıma gitsin, dinlensin falan da demedim. Fatih Terim'in 65 yaşında ki dinamizmi bile yok kendisinde. Goygoy şamata ile iyice salmış kendini, bunu herkes görüyor. Yönetim transfer yapmıyor eyvallah da, kendisi de doğru düzgün takım mühendisliği yapıyor mu? Tepkiye göre reaksiyon alan biri kendisi, alınan oyuncular da kendi payı yok mu? Kaç sağ bek getirdi, milyonlar döküldü hepsi karavana. Lesley'in transferine onay vermeyi bırak, listesinin bir kenarında bulundurana bile takım emanet edilmemeli. 4 sezon şampiyonluğun üzerine yeniden yapılanma gerekliliğini öngöremeyen bir hoca benim nazarımda bitiktir.Hocam iyide oyun ezberide mevcut kadronun benzerleriyle oluyor. Adama gidiyorlar bir sağ bek aurier alıyor bir jelert bir singo bir boey. 4 tane farklı tip herif bunları al hocaya sisteme oturt demekte ütopik. Oyun ezberi olan takımların çoğu birbirine benzeyen oyuncular ile gidiyorki onunda öyle 4-5 sene sürdürülmesi zor bir durum city filan rodri sakatlanıcna şarompole yuvarlandı öyle kolay olmuyor. Ben bu eleştiriler üzerinden aşırı derecede küçümsendiğini düşünüyorum hocanın ve cidden bu adil bir eleştiri değil. Hocanın oyununda aksayan noktaları söylemek ayrı hiç bir şey yapmıyor gibi söylemek ayrı. Takımın oyun ezberi önde press aslında var ama ona uygun oyuncu almamak için 4 senedir yönetim çırpınıyor Mertens'in yeri dolmadı ona rağmen hoca hem şampiyonluğu aldı hem clde başarı getirdi.
Hiç olmuyor mu kötü oynattığı oyunlar oluyor ama genelinde başarılı herif bunu başarılar gösteriyor öyle elini kolunu sallayanında yapacağı şeyler değil. Cidden bunu millet bunu unutuyor galatasaray'a her hoca olan seri yapıyor gibi en son yapan 26 sene önce fatih hoca yani kolay bir şey değil demek ki.
O kadar realiten uzak sallamar var ki senin mesajın için değil osimheni icardi varken aldıran hoca ama onu kimse söylemiyor, boeyi bayerne götüren performans, barışın keza en pik noktasına ulaşması. adam dar rotasyonlada oynatıyor başka takımlarda oynayamıyacak oyuncularla da iyi oynattı öyle en iyi oyuncularlı bir kadro yok. rashica ile şampiyon yaptı ee madem hocada keramet yok bizden sonra rashicayı oynatan bjk heralde 20 hoca değiştirmiştir biri bile oynatamadı. daha sayılır. 4 sezondur şampiyon yapan bir adama çok rahat sallanıyor ve çok küçümseniyor yıllar gösterir hoca bu takımdan gider görecem ben gelecek hocaları, oturtulan ezber oyunları.
Renktaş hocayı savunmanda bir problem yok, düşüncelere, değerlendirmelere bazen sinir olsak da saygı duymak zorundayız. Diğer takımlar sürünüyorken ıkına ıkına futbol oynamadan şamp olduk yahu hop oturduk hop kalktık, son parayı maça yada storea verdi millet. Senelik 150 milyon kazanan adama acıyacak değiliz, tabiki acımasız olacağız. Bu iş böyle renktaş. Neyse umarım kazanan yine Galatasaray olur .yav renktaş iyide yıldızlar olmasa hiçbir şeye çıkan mesajın sence doğru mu? Burası bir Galatasaray forumu ve bu adam 4 sezondur şampiyon hoca bırakında savunak ya. Riekerinkleri, torrentleri savunmuyoruz ki. bu mesajlar cidden karşıdan hoş görünmüyor tabi istediğini yazabilirsin ama bilmiyorum çok acımasız geliyor. yıldız örneğine direk cevap verdim aslında drogba snejder yıldız kere yıldız demek ki isimleri kağıda yaz çıksın oynasın şamp olsun diye olmuyor hoca faktörü giriyor işte.