Okan Buruk | Teknik Direktör

2 seneden beri defol git diyorum cok sukur hala yanilmadigimi gormek guzel. Bi insan bi takima hic mi bisey katamaz arkadas yok ya. Defol git mis gibi kariyer yaptin iste birak git azicik gururun şerefin varsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 seneden beri defol git diyorum cok sukur hala yanilmadigimi gormek guzel. Bi insan bi takima hic mi bisey katamaz arkadas yok ya. Defol git mis gibi kariyer yaptin iste birak git azicik gururun şerefin varsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 senedir değil 4 senedir yanılıyorsun 🤣
Tek maçta haklı mı çıkıyon

Lesley berbat transfer olduğunu adı geçerken söylemiştimde arkadaş takım geri koşamıyor, rakip 10 kişi fiziksel olarak üstünlük kuracaksın yada hızını artıracaksın, Lemina ve İlkay ne ? Bir hoca bile bile ihanet eder mi ? Girmesi gereken fiziksel kapasite Lesley(Tek o var zaten herif üstelik deve gibi), hız olarak nhaga, ben daha kötü tercih hatası görmedim, 10 kişi kalınca rakip hocam hemen durumu eşitledi tebrik ediyorum.

İyi hoca iyi kadroyu şampiyon yapan hocadır zaten, kötü kadroyu şampiyon yapan iyi hoca mı var. Ne yapıyormuş evet futbolcular kendi oynuyor rastgele
İcardi şampiyon yaptı, Osimhen şampiyon yaptı. İstediğin hocayı getir yine o kadrolarla şampiyon yapardı.

Son 16 maçın fb hariç hepsinde gol yedik.

ŞL son 2 dep maçında toplam 10+ xG verdik.

1000 defa yazdım yine yazacağım. 10 kişi kalmış çorumspor'a karşı kadıköy boğasını bu takımın başına koysaydık, yine aynı oyun olurdu.

kendisinin tanımı şudur.. inter'den kovulduktan sonra 100 bin euro için galatasaray'ı satıp, beşiktaşa gitmiş kişidir..

Ahahhahahab Evet city psg arsenal falan kötü oyuncu alıp şampiyon oluyor
Ahahhaha evet ahahaha yazabiliyorum çok komiğim ahahahha

Bence futbol bilgin yetersiz ama sen bilirsin yine de

Seninle ikili münazaraya girecek durumda değilim

Bunun ne sana ne bana ne de foruma faydası var

Okan yetersiz bir td'dir benim için olay burada bitti

Umarım sende burada bırakırsın

Bence futbol bilgin yetersiz ama sen bilirsin yine de

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin de zekan yetersiz ama biz sorun etmiyoruz. Bana iyi kadrosuz şampiyon olan son 10 yılda 1 tane takım söyle.
Ben sana iyi kadrosu olup olamayan bir dünya söylerim

Yav şamp ligi için al, lig için al tabi ki al ama çıkan ilk 11 ile de 10 kişilik çorumu bi zahmet yen.

Geri
Üst Alt