Okan Buruk | Teknik Direktör

Yaw yapma allasen ucl deplerinde 5 yemeye yakınsamadığımız tek maç ajaxtı o da zaten Lyon’dan bile kötü takımdı

Monaco juve City Liverpool bu maçlarda kaç tane pozisyon verdiğimizi unuttun herholf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben onu demiyom. Avrupayı takmıyom zaten

Fbnin avrupada elendiği Sevilla, Rangers, Oly dahil hepsinden iyi oynadık fbye karşı onu diyorum

Ben onu demiyom. Avrupayı takmıyom zaten

Fbnin avrupada elendiği Sevilla, Rangers, Oly dahil hepsinden iyi oynadık fbye karşı onu diyorum

İsonun fbye 2 maçta şut atamamıştı bu sene benzer senaryoyu yaşatır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemek organziasyonunu iyi hamle olarak buldum bu arada. Kim dusunmusse hakkini vereyim, pozitif hareket.

Taraftar bu hallerdeyken takim aktivitesi iyidir.

O ufak roportaj gibi kisimda da hocanin nesesini epey yerinde gordum.

Ben bu transfer sürecinde senden yanayım hoca. Transfer sezonu bitene kadar da senden yana olacağım. Amma ve lakin gerekli transferler yapılmayıp hala daha susup mevcut kadro ile elimizden geleni yapacağız, önümüze bakıyoruz gibisinden bir açıklaman olursa seni de bir daha geri dönüşsüz bir şekilde silerim. Transfer sezonu bitmeden en sert şekilde tepkini koy derim. Kovulmayı göze alarak tepkini koy. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı bir açıklamadan ziyade son derece sivri bir açıklama yapmak zorundasın. Transfer sezonu bittikten sonra olumlu ya da olumsuz hiç konuşma hoca, gülerler.

Yarra-Yering-Dry-Red-No.1-2016.webp

Sen konusmadikca yönetimde transfere gerek duymuyor, sonra ihale senin basina patliyacak, yönetim diyecek ,istedide biz mi almadik diye.

Geri
Üst Alt