Hayyam Ulvi
Parçalı Üye
- 20 Aralık 2012
- 3.911
- 254
- 903
Bu adamın bize verebileceği bişey kalmadı, yönetimle beraber defolup gitmeli, acil fatih terimle sezon tamamlanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemi her turlu konusuruz ama bir hoca 4 senedir bu takimin basinda her sene ayni hatalari yapar mi? Once bunlari konusalim sonra hakemleri boklariz.Hakemin bizi katlettiği ve ekstra şansız olduğumuz bir yana bence en büyük hatası bu maç özelinde orjinal stoperle başlamaması oldu. Bence bitsuabi ile başlasa ne ilk golü yerdik ne de penaltı olurdu. Jacobs felaket bıraktı sahaya millet niye bunu konuşmuyor anlamıyorum
Kaleyi tutan 3 şut da gol oldu zaten.
Normalde Fatih Terim de miladini coktan doldurdu ama en azindan Avrupa maclarinda bir seyler yapar. Bu macta Terim olsa en kotu berabere biterdi.Bu adamın bize verebileceği bişey kalmadı, yönetimle beraber defolup gitmeli, acil fatih terimle sezon tamamlanmalı
Rakip en iyi oyuncularını kaybetti, geçen seneki ile alakaları yok bence yenebileceğimiz bir maçtı, Osimhen Lemina olsa zaten kesin yenmeliydik.Puan alıcak oyunu oynadık bence biraz hakem katletti.2 duran top işi bitirdi.Biraz ümit verdi oyun ben eziliriz diyordum.
Onu hangi ara yapti?Yedek kulübesini tekmelemek falan ne yav? Bağcılar bebesi misin sen?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sence kime ne kadar para verdiğimiz bu adamın umrunda mı?ugochukwu'yu anlamsızca son 5-10 dk sokup durmaya devam ederse 30 milyon girecek bize
Bide zum yedi kameramandan o ara. Sarı gözlükte sakinleştirmeye çalışıyorOnu hangi ara yapti?