Okan Buruk | Teknik Direktör

Hakemin bizi katlettiği ve ekstra şansız olduğumuz bir yana bence en büyük hatası bu maç özelinde orjinal stoperle başlamaması oldu. Bence bitsuabi ile başlasa ne ilk golü yerdik ne de penaltı olurdu. Jacobs felaket bıraktı sahaya millet niye bunu konuşmuyor anlamıyorum
Hakemi her turlu konusuruz ama bir hoca 4 senedir bu takimin basinda her sene ayni hatalari yapar mi? Once bunlari konusalim sonra hakemleri boklariz.

Yav bir cikipda aciklasin bu takim.yillardir neden defans yapamiyor diye? Dandik Süper Lig rakiplerimiz bile her mac bize karsi net iki üc firsat yakaliyor. Bütün cagreyi hücümda arayip ordada Osimhen olmasa bir halt yedimiz yok ya bari defans yapmayi ögret su takima ama iste bunun icin hocalik yapabilmen gerek

Puan alıcak oyunu oynadık bence biraz hakem katletti.2 duran top işi bitirdi.Biraz ümit verdi oyun ben eziliriz diyordum.
Rakip en iyi oyuncularını kaybetti, geçen seneki ile alakaları yok bence yenebileceğimiz bir maçtı, Osimhen Lemina olsa zaten kesin yenmeliydik.

Evef hocam
Bu takımı kim kurdu 4 senedir sağ bek yok
4 senedir 6 bulamadık
Fizik kondisyon yok
Bir oyun planı yok
Ne zaman gelişecek bizim oyunumuz her maç aynı hersey aynı

ugochukwu'yu anlamsızca son 5-10 dk sokup durmaya devam ederse 30 milyon girecek bize
Sence kime ne kadar para verdiğimiz bu adamın umrunda mı?

Alınan oyuncağı beğenmeyip yenisini ve daha pahalısını isteyen şımarık çocuklar gibi transfer konusunda.

sane'nin başak maçındaki sol kanat performansını görüp şl deplasmanın 2. yarısında o şekilde başlayan adam ancak kaloriferci kadar 1 taktisyendir. bu hocayla bu kadar olur ancak gerçek rakibi kahvehane gediklisi. onu yenebilirse şükretmek lazım.

Geri
Üst Alt