Okan Buruk | Teknik Direktör

Anlatsana bilanço geçişlerini, bedelli sermaye arttırımlarını ve inşaat projelerini

2015tekiyle aynı seyirci sayısına oynadığını da anlat sonra da OB sayesinde olan farktan da bahsedersin

10 dakikan var
evet abi 4 senedir şampiyon takımın hocasının hiçbir katkısı yok. Şampiyonlukta yok, şampiyonlar ligine gidilmesinde yok, satılan ürünlerin kırılan ciro rakamlarında hiç etkisi yok. Taraftar sayısı bile son 4 senede ciddi arttı hepsininin ama hepsinin 1 numaralı sorumlusu Okan Buruktur.
Siz inkar etseniz de, görmezden gelseniz de, hatta sevmeseniz de gerçek bu.
Dakikam falan da umrumda değil :D ne yapacaksın ban mı atacaksın.

ahahahah çok korktum okan buruk istifa hoca falan değil

Ülkede kur baskılanıyor ve tarihte görülmemiş paralar dönüyor futbolda. Bu büyük ölçüde kur baskılaması sebepli bir gelir

Çünkü sen Barça ve Realden fazla paraya forma satıyorsun ve taraftarın alıyor. Sen onlardan fazla fiyata bilet satıyorsun taraftarın alıyor. Bu rakamlar prime Fatih Terime falan verilseydi muhtemelen CL almıştık

Yani bu kadrolar bu rakamlar bu imkanlar bu milyon eurolar GS tarihinde kimseye verilmedi. Osimhen ilerde Sane sağda Leao solda böyle bir kadro verilmedi

Bu imkanlara rağmen kadronu yenilemek yerine hala Bardakçı ile Sara ile oynuyorsan otur kendine suç bul. Birkaç ufak değişiklikle on numara kadro olurdu ama sen ne yapıyorsun

İlk CL maçına defansta Jacobs ile başlıyorsun. Çünkü doğru düzgün kadro planlaman yok

Bana göre en büyük suçu bu yönetime yeterli tepkiyi gösterememek. Çünkü kendisi bir suçluysa yönetim on suçlu. At abi topu yönetime, FT falan olsaydı yönetimi bu kadar rezillikle öyle bir atardı ki taraftarın önüne kimse TDye suç bulmazdı. Suçsuzken de suçlu duruma düşüyorsun bazı konularda

icardiyi futbolcu yaptı, al kulup bulamıyor. Okan hoca olmasa küfür yiyecek adam bizi şampiyon yapmışmış.
Okan buruk son 7 senenin 5'inde şampiyon birinde ligde bile değildi
Beğenseniz de beğenmeseniz de Galatasarayın Fatih terimden sonraki en büyük teknik direktörü oldu bile

Fenere canı sıkıldıkça 3 atan adama hangi önemli maçı aldı diyor. almadığı büyük maç önemli maç yok ne anlatıyorsunuz abicim siz yeter da
Helal sana kardeşim beeee. Vur kırbacı bunlara vur vur acıma

evet abi 4 senedir şampiyon takımın hocasının hiçbir katkısı yok. Şampiyonlukta yok, şampiyonlar ligine gidilmesinde yok, satılan ürünlerin kırılan ciro rakamlarında hiç etkisi yok. Taraftar sayısı bile son 4 senede ciddi arttı hepsininin ama hepsinin 1 numaralı sorumlusu Okan Buruktur.

Ahahahahaaaaa
Vuruyor da vuruyor Ali kardeşim
Yiyosa cevap verin ulan

Ahahahahaaaaa
Yiyosa cevap verin ulan
Ben cidden neyi tartışığımızı bile anlamıyorum. Adam 4 sene şampiyon yapmış, derbi karnesi ortada. Okan buruk gelmeden önce takım ligde deplasman maç kazanamıyordu. Torrent morent arka arkaya 5 pas yapınca seviniyordu millet.
Bu sene şampiyon yine olacak, ama olmasa bile ben biliyordum bunun hoca olmaıdğını diyecekler. 🤣

Ben hoca değil demedim, katkılarını da söylerim, senin gibi boş hikayeler uydurmam. Sevmediğim falan da yok sen gelmesin derken gelsin diyen de bendim, mabadından uydurduğun şeylerle gelme kısacası.

Icardi’yi futbolcu yaptı, Okan olmasa 5. oluruz gibi ergence söylemlerine de git twitterda devam et, Okanspor isimli kulübünü kurup.

400 milyon euroluk kadro Okan olmasa ilk 5e giremez gibi saçma argümanları sunanlar bir adım öne çıksın.

Kimi şutlayacağımızı bilelim.
1789021927908.gif

sporting i gözümüzde büyütmüşüz. adamlar demis ki top bizdeyken bunlar ayağımızdan alır atar en iyisi rakibe bırakalım topu geçiş kovalayalım. ve tabi ki gene tuttu. tüm goller öyle geldi. duran top dahil. yunus un kaptırdığı top o. 3mt yanındaki adama atamayıp 50m geriye kostuğumuz pozisyon. topun bizde olduğu sürece anadolu takımları dahil maçı zor kazanıyoruz ve yıllardır bu sorun çözülemiyor. çok net ve rahat alabileceğimiz bir maçtı bu. cl ine ilk yaridaki gibi güzel bir oyun ve kontrolün tamamının bizde olduğu sekikde baslasaydık mükemmel iş olacaktı. bu maçların tamamı 2yi bulamadığımız için akabinde de dağılıp gidiyoruz. frankfurd macında barıs, bunda sane. ilk yarıdaki oyunu taclandırmak istiyorsak bu kırılma noktlarını pozitif geçmemiz gerek. biz hepsinde negatif bitiriyoruz nası oluyosa.

İyi bir organizatör ama lider değil bence

Lider dediğin kötü durumda yılmayan,pes etmeyen insanların ona bakarak umut dolduğu kişidir

Bizde işler sarpa sardığında ilk Okan hoca kontak kapatıyor

Bütün yatırımlara rağmen kendisi olmasa 4 sene üst üste şampiyonluk olmazdı ama bunu da söylemek gerek,Allah korusun bir 7-8 puan falan geriye düşsek tepetaklak gidecekmişiz gibi geliyor,Terim dönemi gibi comebackler falan olmaz öyle

Bir tek Jesuslu sezon 5 puan geriye düşmüştü o var işte,o da uzun sürmedi zaten öyle kovalamadık yani

Sezonlardır izlemedik mi bu senaryoyu biz ?

Icardi , mertens , torreira , osimhen .. Bunlardı takımı sırtlayan , galibiyette en büyük katkısı olanlar.
Söyleyin ya bu hoca kaç kere maçın gidişatını değiştirecek hamleler yapabildi ? Bir B planı olduğunu bir kere gördünüz mü ?

2-1 geriye düşüyoruz misal , PANİK DEĞİŞİKLİKLER HEMEN İLKAY KAAN BİLMEM NE !? Eee ?

Devşirme topçuyla olmaz ! Çoruma erzuruma vs olur ama bu klasmanda olmaz ! Ne dedirtmeye çalışıyosu kendine ? BARIŞI FORVET YAPAN BİNİM mi diceksin ?

VEYA AĞZININ YANIYLA " 12 KİŞİ Mİ OYNİCAZ YEAA " demiceksin kamera önünde. Sen dik dur , taraftar arkadanda olur ama hem ayranın dökülüyor okan hoca hem de yoğurdun ..

Hadi bakalım , Osimhen gelsin seni kurtarsın ..

Ben cidden neyi tartışığımızı bile anlamıyorum. Adam 4 sene şampiyon yapmış, derbi karnesi ortada. Okan buruk gelmeden önce takım ligde deplasman maç kazanamıyordu. Torrent morent arka arkaya 5 pas yapınca seviniyordu millet.
Bu sene şampiyon yine olacak, ama olmasa bile ben biliyordum bunun hoca olmaıdğını diyecekler. 🤣
Boşver muhatap olma kardeşim :asd:

Hocaya sakinlik diliyorum. Saha kenarında bu kadar küfürbazlık ve stresli duruş itibarını zedeler, saygınlığını bitirir. FTden öğreneceğin çok şey var, yerinde olsam bu kütüphane gibi adamdan yararlanmaya bakardım

Ahahahahaaaaa
Yiyosa cevap verin ulan
Okan Buruk asla elit seviye bir hoca değil. O profil resmi yaptığın kişi takımın başında olsa dün o maçı kaybetmezdin geçen sene Frankfurt'a da kaybetmezdin. Hatta Juventus, Liverpool deplasmanlarında da o kadar ezilmezdin. Yakında profil resmini değiştirsin gibime geliyor kardeşim ;)

Hocaya sakinlik diliyorum. Saha kenarında bu kadar küfürbazlık ve stresli duruş itibarını zedeler, saygınlığını bitirir. FTden öğreneceğin çok şey var, yerinde olsam bu kütüphane gibi adamdan yararlanmaya bakardım
Resmen kendini madara etti, komik komik hareketler her maç kart görmeler. Rakip takım t. direktörü olsa burada öyle böyle dalga geçilmezdi ama bizim hocamız.

Geri
Üst Alt