Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet abi 4 senedir şampiyon takımın hocasının hiçbir katkısı yok. Şampiyonlukta yok, şampiyonlar ligine gidilmesinde yok, satılan ürünlerin kırılan ciro rakamlarında hiç etkisi yok. Taraftar sayısı bile son 4 senede ciddi arttı hepsininin ama hepsinin 1 numaralı sorumlusu Okan Buruktur.Anlatsana bilanço geçişlerini, bedelli sermaye arttırımlarını ve inşaat projelerini
2015tekiyle aynı seyirci sayısına oynadığını da anlat sonra da OB sayesinde olan farktan da bahsedersin
10 dakikan var
Helal sana kardeşim beeee. Vur kırbacı bunlara vur vur acımaicardiyi futbolcu yaptı, al kulup bulamıyor. Okan hoca olmasa küfür yiyecek adam bizi şampiyon yapmışmış.
Okan buruk son 7 senenin 5'inde şampiyon birinde ligde bile değildi
Beğenseniz de beğenmeseniz de Galatasarayın Fatih terimden sonraki en büyük teknik direktörü oldu bile
Fenere canı sıkıldıkça 3 atan adama hangi önemli maçı aldı diyor. almadığı büyük maç önemli maç yok ne anlatıyorsunuz abicim siz yeter da
Ahahahahaaaaaevet abi 4 senedir şampiyon takımın hocasının hiçbir katkısı yok. Şampiyonlukta yok, şampiyonlar ligine gidilmesinde yok, satılan ürünlerin kırılan ciro rakamlarında hiç etkisi yok. Taraftar sayısı bile son 4 senede ciddi arttı hepsininin ama hepsinin 1 numaralı sorumlusu Okan Buruktur.
Siz inkar etseniz de, görmezden gelseniz de, hatta sevmeseniz de gerçek bu.
Dakikam falan da umrumda değilne yapacaksın ban mı atacaksın.
ahahahah çok korktum okan buruk istifa hoca falan değil
Ben cidden neyi tartışığımızı bile anlamıyorum. Adam 4 sene şampiyon yapmış, derbi karnesi ortada. Okan buruk gelmeden önce takım ligde deplasman maç kazanamıyordu. Torrent morent arka arkaya 5 pas yapınca seviniyordu millet.Ahahahahaaaaa
Vuruyor da vuruyor Ali kardeşim
Yiyosa cevap verin ulan
Ben hoca değil demedim, katkılarını da söylerim, senin gibi boş hikayeler uydurmam. Sevmediğim falan da yok sen gelmesin derken gelsin diyen de bendim, mabadından uydurduğun şeylerle gelme kısacası.evet abi 4 senedir şampiyon takımın hocasının hiçbir katkısı yok. Şampiyonlukta yok, şampiyonlar ligine gidilmesinde yok, satılan ürünlerin kırılan ciro rakamlarında hiç etkisi yok. Taraftar sayısı bile son 4 senede ciddi arttı hepsininin ama hepsinin 1 numaralı sorumlusu Okan Buruktur.
Siz inkar etseniz de, görmezden gelseniz de, hatta sevmeseniz de gerçek bu.
Dakikam falan da umrumda değilne yapacaksın ban mı atacaksın.
ahahahah çok korktum okan buruk istifa hoca falan değil
400 milyon euroluk kadro Okan olmasa ilk 5e giremez gibi saçma argümanları sunanlar bir adım öne çıksın.
Kimi şutlayacağımızı bilelim.
Boşver muhatap olma kardeşimBen cidden neyi tartışığımızı bile anlamıyorum. Adam 4 sene şampiyon yapmış, derbi karnesi ortada. Okan buruk gelmeden önce takım ligde deplasman maç kazanamıyordu. Torrent morent arka arkaya 5 pas yapınca seviniyordu millet.
Bu sene şampiyon yine olacak, ama olmasa bile ben biliyordum bunun hoca olmaıdğını diyecekler.![]()

Okan Buruk asla elit seviye bir hoca değil. O profil resmi yaptığın kişi takımın başında olsa dün o maçı kaybetmezdin geçen sene Frankfurt'a da kaybetmezdin. Hatta Juventus, Liverpool deplasmanlarında da o kadar ezilmezdin. Yakında profil resmini değiştirsin gibime geliyor kardeşimAhahahahaaaaa
Vuruyor da vuruyor Ali kardeşim
Yiyosa cevap verin ulan
Resmen kendini madara etti, komik komik hareketler her maç kart görmeler. Rakip takım t. direktörü olsa burada öyle böyle dalga geçilmezdi ama bizim hocamız.Hocaya sakinlik diliyorum. Saha kenarında bu kadar küfürbazlık ve stresli duruş itibarını zedeler, saygınlığını bitirir. FTden öğreneceğin çok şey var, yerinde olsam bu kütüphane gibi adamdan yararlanmaya bakardım
hocası ft normalResmen kendini madara etti, komik komik hareketler her maç kart görmeler. Rakip takım t. direktörü olsa burada öyle böyle dalga geçilmezdi ama bizim hocamız.
Taklitler aslını yaşatır, FT de hiç değilse karizma vardı genelde yakıştırıyordu kendine. Bu atın üreme organına konmuş kelebek gibi kanat çırpıp komik duruma düşürüyor kendisini.hocası ft normal