Okan Buruk | Teknik Direktör

Okan Hocam’ı tribüne çağırıp yumruk şov yaptırmalıyız Kocaeli maçından önce.

Ona köstek olan herkese rağmen adam mentalini koruyor.

İçeri de Mikser Fb’lilerin ve GS’li görünümlü bazı odakların hevesini kursağında bırakmak için tam haftası bu.

Çok zor bir maça çıkacağız takımı da hocayı da motive edip itmeliyiz

Ne şanslı adam ya Trabzon hocası daha 3. Haftadan gitti. FB hocası 4. Haftadan gitti. İtaliano da maks 7-7. Haftayı görür. Yine dağıttı ortalığı

Bu kadar temassız orta ikilşnln önüne gittin batrakov giibi fizik olarak zayıf ne vereceği belli olmayan adam koydun.
Ondan sonra deplasmanda neden kırılıyoruz..
yönetimle birlikte bıkmadınız basit hata yapmaktan.Artık buna hatada dememek lazım aslında.
Ulan bir tane aksiyon alın.Ne bileyim planlama için yardımcı getir ne bileyim işi bilen inasnları getirin.Yok umrunuzda değil Galatasaray..

Okan Hocam’ı tribüne çağırıp yumruk şov yaptırmalıyız Kocaeli maçından önce.

Ona köstek olan herkese rağmen adam mentalini koruyor.

İçeri de Mikser Fb’lilerin ve GS’li görünümlü bazı odakların hevesini kursağında bırakmak için tam haftası bu.

Çok zor bir maça çıkacağız takımı da hocayı da motive edip itmeliyiz

Kimin Umrunda kocaeli hocam ya, daha dün kendi ayarımız da bir takımdan 3 gol yedik mağlup olduk, övmeninde yermeninde yeri var, herkes işini yapsın. Bir tane başı boş camianın gereksiz gündemi bizim gerçeklerimizi halının altına süpürmemeli.

Keşke istifa ediyorum dese sonra dursun çıkıp yok hocam o kadar da değil asıl ben istifa ediyorum dese

Kimin Umrunda kocaeli hocam ya, daha dün kendi ayarımız da bir takımdan 3 gol yedik mağlup olduk, övmeninde yermeninde yeri var, herkes işini yapsın. Bir tane başı boş camianın gereksiz gündemi bizim gerçeklerimizi halının altına süpürmemeli.
O hakem olmasa alirdik maci

Clde puanı olmayan tek yerli ve milli hoca olması üzücü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yav noldu da durduk yere övmeye başladınız yine bir durun hafta sonu gelsin kocaeliyi 3-2 yenelim ondan sonra översiniz

Geri
Üst Alt