Okan Buruk | Teknik Direktör

Bizim taraftarın ve kulübün genel beklentileri ve vizyonu büyük ve küçük şikecilere göre bambaşka bunu kabul etmeliyiz öncelikle.

Bu doğrultuda daha iyi olmamız ve kendisini geliştirmesi için kendisini eleştiririz de kötüleriz de, ama bu en iyi Türk teknik direktör olduğu konusunu değiştirmez. Bu aksi iddia edilemeyecek kadar doğru bir gerçektir.

Bizim taraftarın ve kulübün genel beklentileri ve vizyonu büyük ve küçük şikecilere göre bambaşka bunu kabul etmeliyiz öncelikle.

Bu doğrultuda daha iyi olmamız ve kendisini geliştirmesi için kendisini eleştiririz de kötüleriz de, ama bu en iyi Türk teknik direktör olduğu konusunu değiştirmez. Bu aksi iddia edilemeyecek kadar doğru bir gerçektir.
3407.webp

hoca en az taktiğe kafayı yorduğu kadar bu tür işlere de kafa yormalı takıma ruh ve karakter katması lazım şu pozisyonda 5-6 kişi direkt hakemin etrafına gidip itiraz etseydi baskı altına alırdık çok rahat sadece bu maç özelinde de değil genel olarak pısırık bir takımız

Çok büyük sorun bu..Ben bunları görünce çıldırıyroum.Bu kadar ruhsuzluk olmaz.Bu durum direk oyunada yansır..Abi bınun için melo olmayada gerek yok.O zaten başka seviye.Bu kadar kayıtsız bu kadar pısırk nasıl okunır aklım almıyor.Artık şu kaptanlığıda doğru kişilere vermek lazım.

Abartilli örnek verdim ama ilaki hala bu eski kafa disiplin abidesi hocalar vardir. Avrupayi bu sezon görmemiz gerek nereye kadar götürecegiz cünkü okan buruk dar bir kadroyu tercih ediyor ve illaki bundan dolayi erken yorulmalar sakatliklar olacaktir.
Adam 2 on bir istiyorum diye belirtti nasıl dar kadroyu kendi tercih etmiş oluyor.
Eski kafa hocaları herkes bıraktı ama bizde olsun istiyorsun.

Kimin Umrunda kocaeli hocam ya, daha dün kendi ayarımız da bir takımdan 3 gol yedik mağlup olduk, övmeninde yermeninde yeri var, herkes işini yapsın. Bir tane başı boş camianın gereksiz gündemi bizim gerçeklerimizi halının altına süpürmemeli.
Övmek için demedim.

Okan Hocanın da eleştirilebilecek bir sürü hatası var her hoca gibi.

Ama yönetim tarafından reva görülenlere ve yapılanlara rağmen aldığı başarılarda hedefin yönetim yerine hoca olması ve başarısızlık olursa ilk onun gönderilecek oluşu canımı sıkıyor.

Özellikle 2 dönemdir yapılanları biz daha önce Fatih Hoca zamanında da gördük ve taraftar da ilk hocayı harcadı sonrasında hep 3-4 sene kaybettik. Bu kez öyle olmamalı.

Arkasından iş yapan kimse o ifşa olmalı ve gitmeli. Okan hoca ise sadece aldığı ve alamadığı skor ve oyun ile değerlendirilmeli.

Teknik direktörlük kabiliyeti sınırlı olsa da mentali o kadar iyi durumda ki; bunun bir kez daha ne kadar önemli olduğunu dün akşam gördük.

kadroda radikal kararlar şart hocam

yusufu al as takıma koy sağ beke oradaki yeteneksizden daha kötü oynama ihtimali yok korkma

barışla saneyi çek yedeğe hakedenlere var formayı

uğurcanın beden dili ve performansı iyi değildi çek yedeğe koy jankatı

Sosyal medyada okan sempatizanları çıldırmış durumda.

Sonraki maçta tribünler imparator okan buruk diye bağırabilir.

Bazı hataları vazgeçmeden ısrarla yapıyor, Avrupa’da bu oyunla başarılı olamazsın, istersen 20 şut at adamlar 3 şutla yener seni.

Liverpool maçlarında biraz akıllandık dedik ama yok yine aynı, ilk sene Manchester, Bayern ve Kopenhag grubundaki rus ruleti oyununu oynuyoruz hala.

Penaltı verilen pozisyon öncesi kaleci orta sahaya bir top atıyor, hop tek pasla kaleciyle karşı karşıya kalıyor adam.

2023 yılında biz niye Manchester deplasmanında kontra yiyoruz diyordum sene 2026 bu kez Sporting deplasmanında kontra yiyoruz, birşey değişmiyor.

Hafta sonu yine Barış ile forvete başlarsa, gitsin hemen birisi kovsun onu

Geri
Üst Alt