Okan Buruk | Teknik Direktör

Pbomb.webp

Okan Buruk: "Galatasaray'ı nereden vurabilirsiniz? Okan Buruk üzerinden vurabilirsiniz. En önemli şey bu. O yüzden Okan Buruk üzerinden vurmaya çalışanlara da, Galatasaraylılar gereken cevabı verecektir."
Yeni mental sözleri hocamdan

Bildigi, tanidigi topculari form tutsunlar doye israrla maclara ilk onbirde yer veriyor da yeni gelenleri niye getirdin o zaman hocam?

Hataları var, inatları var. Oynatmaya çalıştığı oyunda defolarda var. Bunlara itiraz edilmez. Lakin bu pahalı kadro pahalı oyuncular takım değeri ile yapılan kıyaslar bence doğru değil. İyi oyuncular ile takım kimyasını oluşturmak başarı almak da bence bir teknik direktör meziyetidir. Gelen çoğu kaliteli yabancıdan verim aldı. Teknik direktörlük sadece taktik teknikten ibaret değil. Ki daha kısıtlı kadrolarla akhisar, başak vs takımlarda da başarı elde etmiş bir hoca. Eleştirilere saygım var ki bazen bende aşırı sinir oluyorum. Ama bazı yorumlar hakkaniyetten uzak.

Lig inanılmaz kötü la bu arada, dişli denilen Kocaelispor bile elle tutulacak futbolcusu yok anormal bir makas var. Adamların kapanıp şans golüyle beraberlik alma dışında bir seçenekleri yok.

Lig inanılmaz kötü la bu arada, dişli denilen Kocaelispor bile elle tutulacak futbolcusu yok anormal bir makas var. Adamların kapanıp şans golüyle beraberlik alma dışında bir seçenekleri yok.
Gsye karşı başka ne top oynayacaklar ki deplasmanda. Ayrıca bence hiç de fena değil kadroları deplasman yine zor geçecek.

hocam sara kendine senin ona inandığın kadar inanmıyor. zorlamamak gerek.

Gsye karşı başka ne top oynayacaklar ki deplasmanda. Ayrıca bence hiç de fena değil kadroları deplasman yine zor geçecek.
yok genel söyledim bu maçlık değil, makas anormal açık bu ligi cidden ölçü alamıyorum. 4 takım sınırsız para harcıyor gerisi 0 bonservisle sezonu kapatıyor ütopik:d

Hamza Hamzaoğlu dönenimi yaşayan biri olarak söylüyorum; Türk hocaları fazla övmeyin sonra kendileri futbol filozofu sanıyorlar. Hatırlayın Hamza Hamzaoğlu dönenimi,ilk senesinde 3'leme yaptı. Sonraki sene yerli seviciliği yüzünden takıma ne kadar çer-çöp varsa topladı. Belimizi doğrultamadık. İşte biz buna güç zehirlenmesi diyoruz. Aynı çok bilmişlik Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'da da var. Okan Buruk'ta bunların açtığı yoldan gitmeye çalışıyor ama her seferinde sert kayaya yani vasat sevicilikten bıkmış rasyonel taraftarın tepkisi ile karşılaşıp geri adım atıyor. Kesinlikle her fırsatta eleştirin. Yoksa aynı sonu tekrar yaşamamız hiçte az bir olasılık değil.

yok genel söyledim bu maçlık değil, makas anormal açık bu ligi cidden ölçü alamıyorum. 4 takım sınırsız para harcıyor gerisi 0 bonservisle sezonu kapatıyor ütopik:d
geçen sene daha kötüydü bence bu sene amed ve çorum iyi takım kurdular
ben kpaşa ve rizeyi de beğendim bu sene. gençlerin de kadro fena değil

Hamza Hamzaoğlu dönenimi yaşayan biri olarak söylüyorum; Türk hocaları fazla övmeyin sonra kendileri futbol filozofu sanıyorlar. Hatırlayın Hamza Hamzaoğlu dönenimi,ilk senesinde 3'leme yaptı. Sonraki sene yerli seviciliği yüzünden takıma ne kadar çer-çöp varsa topladı. Belimizi doğrultamadık. İşte biz buna güç zehirlenmesi diyoruz. Aynı çok bilmişlik Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'da da var. Okan Buruk'ta bunların açtığı yoldan gitmeye çalışıyor ama her seferinde sert kayaya yani vasat sevicilikten bıkmış rasyonel taraftarın tepkisi ile karşılaşıp geri adım atıyor. Kesinlikle her fırsatta eleştirin. Yoksa aynı sonu tekrar yaşamamız hiçte az bir olasılık değil.
galatasaray sizin sayenizde kapanmıyor renktaş allah razı olsun

İlkay gündoğan vakasını açıklasın.
Bu adam yokmuş gibi davranılacak bir adam olabilir mi? Sahaya çıkamayacak vaziyetteyse neden kadroda bir anlatsın.

Geri
Üst Alt