Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 20.150
- 26.350
- 2.928
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romanin futbolunu begendim, okan Buruk böyke oynatsin 10 yil daha takimin basinda kalsinsiz hiç bir futbolu yakıştırmadığınız için sıkıntı yok renktaş
Gsye karşı başka ne top oynayacaklar ki deplasmanda. Ayrıca bence hiç de fena değil kadroları deplasman yine zor geçecek.Lig inanılmaz kötü la bu arada, dişli denilen Kocaelispor bile elle tutulacak futbolcusu yok anormal bir makas var. Adamların kapanıp şans golüyle beraberlik alma dışında bir seçenekleri yok.
yok genel söyledim bu maçlık değil, makas anormal açık bu ligi cidden ölçü alamıyorum. 4 takım sınırsız para harcıyor gerisi 0 bonservisle sezonu kapatıyor ütopik:dGsye karşı başka ne top oynayacaklar ki deplasmanda. Ayrıca bence hiç de fena değil kadroları deplasman yine zor geçecek.
geçen sene daha kötüydü bence bu sene amed ve çorum iyi takım kurdularyok genel söyledim bu maçlık değil, makas anormal açık bu ligi cidden ölçü alamıyorum. 4 takım sınırsız para harcıyor gerisi 0 bonservisle sezonu kapatıyor ütopik:d
galatasaray sizin sayenizde kapanmıyor renktaş allah razı olsunHamza Hamzaoğlu dönenimi yaşayan biri olarak söylüyorum; Türk hocaları fazla övmeyin sonra kendileri futbol filozofu sanıyorlar. Hatırlayın Hamza Hamzaoğlu dönenimi,ilk senesinde 3'leme yaptı. Sonraki sene yerli seviciliği yüzünden takıma ne kadar çer-çöp varsa topladı. Belimizi doğrultamadık. İşte biz buna güç zehirlenmesi diyoruz. Aynı çok bilmişlik Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'da da var. Okan Buruk'ta bunların açtığı yoldan gitmeye çalışıyor ama her seferinde sert kayaya yani vasat sevicilikten bıkmış rasyonel taraftarın tepkisi ile karşılaşıp geri adım atıyor. Kesinlikle her fırsatta eleştirin. Yoksa aynı sonu tekrar yaşamamız hiçte az bir olasılık değil.
hoca değil diyordun