Okan Buruk | Teknik Direktör

ya sıkıntı eleştirmek değil ki, adam kötü hoca bala 4 şampiyonluk yazıyor niye bunlara cevap verilmeyecek ki. normal eleştiri yapana kim ne diyor. böyle kahvehaneki dayılar gibi yorum yapanlara tepkim.
Yahu olur mu öyle şey

Saçmalık 4 snee bala yaptı demek

Ama cidden hiç sinyal vermiyor artık

Ve toparlayacak gibi değil

Bayır aşağı gidiyoruz

Allah sonumuzu hayır etsin

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısmen doğru. Ama şunu görmek lazım artık okan’ın oyunu geçen seneki fb maçını saymazsak iflas etmiş durumda, ki o maçta da talisca malı o penaltıyı kaçırmasa ne olurdu allah bilir. Bu zamana kadar şampiyon yaptı evet ama bu sene yapacak gibi durmuyor. Oynattığı oyun beyaz bayrağı çekmek üzere. Topçuların ciğerler hoşaf oldu koş koş yüzünden. Yönetim çok bariz olan eksiklikleri transferler ile gideremediği için doymuşluk da var. Takımın fena halde gazı kaçmış vaziyette.
renktaş olmuş bir olayın geçmişine dönüp şu olsaydı bu olsaydı demek en kadar doğru taslica atamadı o golü ama ne değiştirdi ki her anlamda ezmiştin oyunla o gün. yani talisca golü atıp 1-0 mı bitecekti maç. ts maçı hariç bana göre diğer maçların oyunları gayet iyiydi. bu maç özelinde iyi olan durum yoktu zaten. doymuşluğu sezon başında dedik bu orta saha full değişmeli diye hocada 2 tane ilk 11 istiyorum dedi bunun sorumlusu yönetimdir yaptılar mı transfer yapmadılar.

teknik-taktik işlerini geçiyorum. geçtim 40 yıla yakın futbol hayatını, 15 yıllık teknik direktörlüğü olan adamın yunus'un 10 numaradaki zaafiyetini, sane'nin kötülüğünü, sara'nın yumuşaklığını filan görmeme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. bence en büyük sıkıntısı adamcılık. evlatçılık filan değil çünkü barış varken sane'yi küstürmeyim diye sahaya atıyor mesela, sane'yi sağ kanat zorladım diye yunus'u 10 numaraya atıyor, osimhen'in kankisini etrafında dönemezken her hafta 11 yazıyor, jacobs bugün stoper oynasa 2 gol az yerdik apo gene değişilmez oluyor vs..

o kadar da riskli 1 oyun tarzı var ki azıcık iş adaletten çıkınca az iyi takıma karşı rezilleri oynuyor. normal kaybetmiyor, biraz direksiyonu kaybettiği gün hezimet çıkıyor. pres oyunu oynatıyor takımın osimhen'den sonraki en iyi 2 presçisi yanında, rakibin kontra oynayacağını biliyor kapalı savunmaya kabızlık ustası tüm adamları sahaya atıyor, daha geçen yıl salah'ın vedasında şov yaptırdı, bu sene gene göbekte apo'yla başlayıp aynı senaryoyu yaşatıyor. çok başarılı olabilecek ama prangalarından kurtulamayan 1 hoca. 4 yıl üst üste şampiyonluktan sonra en azından insanın onun gönlü olsun, bunun gönlü olsun diye kadro çıkarmaktan vazgeçmesi gerek. yarın puan durumuna bakınca hoca belki eleştirileri umursar ama puan durumuna bakmadan da takdir görmek istiyorsa öldürücü ezberlerinden vazgeçmesi şart.

İcardi teknik direktör yaptı. Osimhen kıçını kurtardı. İkisi de olmayınca bir halt olmadığı ortaya çıktı.

Bu adamın ilk rezilliği de değil bu. Samsundan, Bjkden 4-5 yemeye alışkın ama biz değiliz. Okan Buruk artık yeter.
Türkiye’de şampiyon yapıyormuş, öyle diyorlar. Halbuki yapanlar belli Gomis icardi Osimen ve bir de Torr… adamlar sahada hem oyuncu hem td. Okan da paraları atıyor cebe..

Oyunculardan cok hoca nin futbolun kuralinda savunma da bir futbolun parcasi oldugunu unuttu tamamen. Sürekli oyunculari öne cekip baski yapacagiz diye arkayi tamamen boş birakamazsin. 3-0 olmuş zaten atamıyorsun, inatla arkayı boş bırakıyorsun. Abdülkerim orda zaten kendini zor götürüyor.

Kendisine sövmek isteyenler kendisiyle haftaya Milano’da karşılaşabilir.
Bu kadar izin sevdalısı adamı hiç görmedim bizim takımın başında gerçekten.
Ailesi yurtdışında olan yabancı hocalarımız bile bu kadar yurtdışına çıkmıyordu.
Sonra takım neden mücadele etmiyor ve maç seçiyor diyoruz.

okan gider yeni bir hoca gelir şampiyon yapamazsa görecem bu biatçıları madem kolay ligde şampiyon olmak o zaman biatçı diye zırlayan herifler ne diyecek bakacaz.

renktaş olmuş bir olayın geçmişine dönüp şu olsaydı bu olsaydı demek en kadar doğru taslica atamadı o golü ama ne değiştirdi ki her anlamda ezmiştin oyunla o gün. yani talisca golü atıp 1-0 mı bitecekti maç. ts maçı hariç bana göre diğer maçların oyunları gayet iyiydi. bu maç özelinde iyi olan durum yoktu zaten. doymuşluğu sezon başında dedik bu orta saha full değişmeli diye hocada 2 tane ilk 11 istiyorum dedi bunun sorumlusu yönetimdir yaptılar mı transfer yapmadılar.
4-1 samsun maçı, sonrası son snde osi sayesinde gelen antalya şampiyonluk maçı.. bu sezon nerdeyse her maçı 2-3 gol yiyerek tamamlamak.. ciddi bir doymuşluk ve oyun olarak da çözülmeye hızlı bir gidiş var bence. Tahminim topçular arasında bir oylama yapılsa çoğunluk okan’ın gitmesi yönünde oy verir.

Ben asıl sorunun yönetim de olduğunu düşünüyorum, Son şampiyonluklarımızın tamamında rakibimiz federasyon tarafından göz göre göre kayrıldı, bu dönemki şampiyonluklarımızın tamamında hocanın da çok iyi performansı ve etkisi vardı.

Fakat bu sene, yönetimde çok ciddi bir sorun var. Ben yapılan transferlerin hocanın istediğini de düşünmüyorum, önüne koydular tamam demek zorunda kaldı.
Sorun yönetim de. Ha tepki olarak istifa edebilirmiydi ? bence istediği oyuncuları almak yerine Galatasaray ın paralarını sağa sola çarçur etmelerine sessiz kalmayıp istifa etmeliydi.

Yapabilir ama yapamıyor değil, yapabileceğinin en iyisi bu. Geçirdiğimiz 4 sene bunu gösterdi, oyunu zerre gelişim gösteremedi. O yüzden adama kızmanın manası da yok.

çok güzel yorum

yapabileceğinin maksimumunu ilk 2 sene verdi

sonrasındaki işler biraz oyuncu farkı ile yürüdü ki şampiyonlar ligi de dahil

bundan sonra da değişme ihtimali sıfır

türk hocaların gelişmemeleri sendromuna o da tutuldu

herkes fizik filan diyor da alakası yok

tamamen taktiksel eksiklik var türk hocalarda

sen o kadar hoca değilsin ki uğurcana tepki geleceğini bile bile oynatıyorsun jankatla başlasan ne olurdu oynamasın bir maç trabzon deplasmanlarını ne olacak ? noldu uğurcan maçı mı kurtardı jankatın yapamayacağını yapıp? noldu şimdi 4 yedi morali mi düzeldi özgüveni mi yerine geldi yoksa tam tersi adam çöktü mü? vasıfsız ekibinden de birisi uyarmıyor bunu.

Hoca buradan toparlayacaksın bunu biliyorum eminim ama sanırım daha ötesine geçemeyeceğiz üzücü olan o

Geri
Üst Alt