Okan Buruk | Teknik Direktör

Yunus sağa dediğin an olay bitti bende renktaş

Yunus bu performansı ile asla 11 oynamamalı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan eldeki malzemede en iyi oynayabilecek tek adam ,niye biliyormusun top tutabiliyor orta yapabiliyor ve en önemlisi basıyor
2.Sıraya Barışı yazarım en azından ölü vaziyette bile hırsı var
3.Sıraya kimseyi yazmam bırak dağınık kalsın.

Bu arada ben okan gitsin demiyorum ama oyunu iflas etti bu kesin. Bazı şeyleri değiştirmesi lazım.

Elindeki silahlara göre daha sakin, kontrollü, zaman zaman oyunu kör düğüm yapacak taktikler geliştirmeli. Sahip olduğu oyuncu gurubu hala bu ligin en iyileri.

Nato mermer nato kafadan sıyrılmalı ve farklı şablonlar geliştirmeli. Şu geberik trabzona karşı gayet de rahat beraberlik alınabilirdi bu akşam.

Ekmek su gibi kazanması gereken takım onlarken daha 2.dkkada uğurcan hariç herkes ts ceza sahası çevresinde konumlanmış, salah piknik yapıyor orta yuvarlakta. Amatör takım şöyle gol yemez.

Mevcut durumlarda trabzona karşı bu şekilde bizim gol bulmamız lazımken yiyen tarafız.

Okan kafayı değiştirmek zorunda. Osi olsa da olmasa da, lemina olsa da olmasa da ben çoruma da liverpoola da trabzona da aynı oyunu oynarım diyor ama oynayamayacağı çok açık. Bunu idrak etmek zorunda.
Bence bu saatden sonra degismez, Fatih Terim neden sonradan basarisiz oldu? Cünkü modern futbola ayak uydurmadi, cünkü kendi sisteminden cok emin di ve sonradan sikinti yasadi

Kendimi barca‘dan 10+ gol yiyecegimize simdiden mental hazirladim. Sifir beklentim var. sampiyonluk da zor bugünkü mactan sonra

Elin takımı 4 defa gelip istifa eden çakma hocasını ikna ediyor, sahip çıkıyor.
Sen 4 sene şampiyon oluyorsun ama istifa etsen bir kişi bile hocam dön demeyecek.
Anla artık hoca. Sen de sorun.

Bu takimin hocasi Trabzonsporlu ajan olsaydi ancak bu kadar yönetirdi.
Bastan sona kadar yanlis.

taktik yanlis
ilk 11 yanlis
degisiklikler yanlis

hayret ediyorum

Kötü hoca kriteri nedir temcit pilavı gibi aynı şeyler yazılıyor, okanı gönderdik yeni gelecek hocada beklentimiz lig şampiyonluğu değil mi ben anlamıyorum millete göre başarı ligde avuçlayıp bir iki maçta torrent gibi tiki taka yaptırmak mı. Aynı şeyler her mağlup olunan her maçta yazılıyor. Hah yukarıda biri yazmış torrent barça depte berabere kaldı diye, kriterler buysa bu herif juveye 5 attı 60 yıldır 4-5 atan yok tu bunlar mı kriter. Bir adam bu ligi alıyorsa başarılıdır iyi hocadır, bu ligide alırken ezilip almadık çoğu maçta ezdik rakipleri. Eksikleri var mı var bugünkü olan durum gibi acaip dağılıyoruz savunma anlamında her zaman sıkıntı vardı. Adam ligde %80 galibiyet oranı yakalamış orana bak. 149 maçta 119 galibiyet. Geri kalan 30 maçın hepsinde hoca değil oluyor.
Valla kötü hoca kriterini bilmem de, iyi hoca kriteri Osimhen yokken de takımın üretken kalabilmesi, düzgün sonuç alabilmesi veya derli toplu oynaması olabilirdi. Osimhen'siz tablo ortada, tartışacak ne kaldı? Zayıf skor gücü, daha da kötüsü pozisyon üretemeyen bir takım, her maç 2-4 arası yenen gol, biraz vasat takım gördü mü hiçbir şey yapamama, deplasmanlarda silik futbol. Osimhen olmadan galibiyet yüzdesi yarı yarıya düşer. Geçen sezon da Liverpool deplasmanında kolu kırıldıktan sonra oynamadığı 5 maçta 2 galibiyet çıkarabilmişti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lig dominasyonu 7-0'lık başak maçıyla başlamıştı
yoksa bu maçla bitecek mi
ilk kez böyle tokat yedik
milli arada mutlaka yeni şeyler geliştirmeli
artık çaresiz kalıp içeri şişiren, sürekli forvete uzun vuran takım olmayalım. emre özcan söyleyince eleştirildi ama içeri amaçsız top şişirme işi bizde çok net var. takım verimsiz hücumda.
farklı bir görüntüyle dönelim şu aradan

Ortasahayı sertleştirebilecek tek adam lemina ve adam sürekli sakatlanıyor. Şu takıma 2 senedir kesici, sert ortasaha almamak ihanettir
Sara konusunda bana hak verdin değilmi?Maç başlamadan bahsetmek istediğim buydu.Sara savunması çok sahte hemde çok.Olivieradan hiçbir farkı yok.Garibim Torreira ya biniyor tüm yük .Yunusu bu nedenle koydu önlerine biraz olsun yardımcı olsun diye ama tam facia oldu.

hocam biraz oyunu kontrol edelim kapanalım arada hep pres yapmak zorunda değiliz presi yine yapalım ama ara ara yapalım

Şuan eldeki malzemede en iyi oynayabilecek tek adam ,niye biliyormusun top tutabiliyor orta yapabiliyor ve en önemlisi basıyor
2.Sıraya Barışı yazarım en azından ölü vaziyette bile hırsı var
3.Sıraya kimseyi yazmam bırak dağınık kalsın.
İlk iki golü yediren adam Yunus

Ben ne yunusu ne de barışı asla ilk 11 yazmam

Hee leao veya Sane daha mı iyi diyeceksin değil.tabii ki

Ama yunus ve Barış da rezil durumda

Kısaca işimiz çok zor

Sol kanata ciddi ciddi Kazımcan filan oynasın istiyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kötü hoca kriterini bilmem de, iyi hoca kriteri Osimhen yokken de takımın üretken kalabilmesi, düzgün sonuç alabilmesi veya derli toplu oynaması olabilirdi. Osimhen'siz tablo ortada, tartışacak ne kaldı? Zayıf skor gücü, daha da kötüsü pozisyon üretemeyen bir takım, her maç 2-4 arası yenen gol, biraz vasat takım gördü mü hiçbir şey yapamama, deplasmanlarda silik futbol. Osimhen olmadan galibiyet yüzdesi yarı yarıya düşer. Geçen sezon da Liverpool deplasmanında kolu kırıldıktan sonra oynamadığı 5 maçta 2 galibiyet çıkarabilmişti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renktaş osimhen 2 senedir takımda bunu diyincede öncesinde icardi deniyor ben anlamıyorum hocanın eline 11 tane kalas verecez bunları yont diyince mi hoca olacak. Tekke'yi gördük sadece Salah'ı idare edemedi herif istifa etti. İcardi varken Osimhen'in gelmesine onay veren bu herif değil mi o cesareti göstermiş bu da bize katkı sağlamış işte. Osimhensiz kötü gözükmemiz normal herif top 3 forvetten biri normal değil mi? Bu maç forveti sakat olsada bir sürü pozisyona giriyor bunları gole çevirmek önemli bu konuda eksiğiz mesala. Cayır cayır pozisyon harcandı.

Bu sezon iyice abarttı artık. Defans hattı rakip yarı sahada konumlanıyor. Bütün maçlarda benzer pozisyonlar veriliyor, benzer bireysel hatalar yapılıyor , benzer goller yeniyor.

Rakip bizi cezalandırabilecek kadar yetenekli ise, fişimizi rahatlıkla çekebiliyor. Tamamen rakibin bitiriciliğine kalıyoruz verilen pozisyonlarda.

Çorum maçından, Başak maçının 2. yarısından, Sporting maçından, Ts maçından tut hep aynı şeyler.

Ne ekstra bir planın,ne de takıma katkın var

Osimhen varsa sen de başarılı gözüküyorsun olmayınca hersey ortada

Bu sezon iyice abarttı artık. Defans hattı rakip yarı sahada konumlanıyor. Bütün maçlarda benzer pozisyonlar veriliyor, benzer bireysel hatalar yapılıyor , benzer goller yeniyor.

Rakip bizi cezalandırabilecek kadar yetenekli ise, fişimizi rahatlıkla çekebiliyor. Tamamen rakibin bitiriciliğine kalıyoruz verilen pozisyonlarda.

Çorum maçından, Başak maçının 2. yarısından, Sporting maçından, Ts maçından tut hep aynı şeyler.
care terim mi cengizfield

Geri
Üst Alt