Okan Buruk | Teknik Direktör

Bps Bursaspor maçında dakikalar daha 30 olmamış, bursa hocası iki oyuncu değiştirdi ve takım kendine geldi. İyi kötü önemli değil, önemli olan istemek… isteğini de böyle neşter vurarak gösterirsin.

Fatih terimin 11-13 dönemini çok iyi hatırlıyorum, o transferler yapıldığında belki avrupadaki en büyük başarımızı yakalamaya ramak kalmıştı cl yarı finaline ama Fatih hocanın ilk senede oturttuğu bütün oyun karakteri dağıldı. Hem sistem değişti hem takım karakteri zaten ertesi sene gönderildi. Eğer okan buruk ısrarla önde pressle hataya zorlamak hariç bir taktiğim yok diyorsa keşke oyuncularıda ona göre aldırsaydı, kesinlikle doğaçlama iş yapıyor. Son 3-4 sene Trabzon ve beşiktaşın kadrolarına bakın zaten hiç yoklar, anadolu takımları zaten içler acısı. Feneri geçmesini küçümsemiyorum ama aşırı para harcadığımız ve kimsenin olmadığı bir döneme oturdu okan hoca. Leao- Sane alıp sığırpress yapmasını beklemek biraz garip kaçıyor, Yunus-Barış bile yapmak istemiyor bence Barış zaten uzun süredir bıraktı. Sene başı ilk devreyi bitiremezse şaşırmam demiştim muhtemelen öyle olacak.

Siz neden kendinize bu kadar Okan gitse daha kötüsü gelir düsünceye inandiriyorsunuz? Dursun kendini riske atarmi? Elbet belki suan bosta olup veya suanki takimi ile sikinti yasiyan tecrübeli hocalar vardir. Onu getirmeye calisacaktir. Yani gidip de Sergeni getirecek kadar akilsiz olacak degildir.
Dursun fena siyasetçi.Okan buruk kendisi gitmediği sürece başarısızlığa rağmen tutabilir.Çünkü siyasette okları alacak senden önce 1 kişi varsa onu tutarsın.Dursun özbekte bayağı yetersiz biri ilk tüm yönetim fesh edilmeli ama liselilerin gücü aklı vesaire kayıp edilmiş veya yine yukardan birileri karar veriyor dursunun kalmasına.

Siz neden kendinize bu kadar Okan gitse daha kötüsü gelir düsünceye inandiriyorsunuz? Dursun kendini riske atarmi? Elbet belki suan bosta olup veya suanki takimi ile sikinti yasiyan tecrübeli hocalar vardir. Onu getirmeye calisacaktir. Yani gidip de Sergeni getirecek kadar akilsiz olacak degildir.
Katılıyorum, Dursun bence denildiği kadar da vasıfsız bir başkan değil. Hamza yetersiz olup saçma sapan işler yaptığında kimi getirdi. Mustafa Denizli. Tamam geldi gördük futbol artık o zamanda Mustafa Denizli'den geçmiş ama kağıt üzerinde bakınca baya önemli başarıları olan bir isimdi. Son döneminde kaybettiği seçin öncei Fatih Terim'i getirebilmesi.

Adnan Polat falan o kadarını da yapamıyordu. Yine Fatih Terim dönemine denk gelmese Burak Elmas aynı şekilde.

aynen kanzi okan hoca gidecek şl şampiyonu yapacak hoca gelecek
bu zekalarla işimiz harbi zor

şampiyon OB oldu diyeceğiz tabiki. fnerliler gibi kaybedilen maçlardan utanmaya ne zaman başladık?
Maç kaybedilir orası ayrı, isoya yenilmek ve hem de 10 kişi kalmış ve neredeyse 70 dk 10 kişi oynamış takıma.. utanmadın mi bundan? Ben utandım.
Ve isoya “bak onları yendim, şampiyonluk benim hakkım, onlar yapı ile oluyor” deme cesaretini verdin..

Hoca falan olmadiginin en net goruntusuydu bu aksamki mac.Takimla 2 idman yapan hoca bile takima biseyler asilamis bizim hoca nerede hata varsa hala onu yapiyo. On alanda pres yapip top kapmaya calismaktan baska taktigi olmaz mi bi takimin? Onu da yapamiyolar da iste ayni devam. Surekli ondd basmanin mantigi nedir cikip bi anlatsin bize.Top Ugurcan’dayken baski yapmayip pas kanallarini kapatarak oyun kurmamiizi engelledi ve surekli uzun atmamizi sagladilar. Mudahale edip orta sahayi geri cekerek topla cikmayi saglamak bile aklina gelmiyo. Sen de geride bekle neden surekli baski yapmaya calisiyosun? Zaten kapamiyoruz gecis yiyoruz surekli hala devam. Onde basmanin en buyuk opsiyonu olan Osimhen de yokken bari bunu akil et. Top kapma yok,alan daraltma yok,oyun kurulumu yok,pas alisverisi yok, sut yok,beklerin hucuma cikmasi 1 kere Jakobs yapti o da direkten donen pozisyon oldu. Yeter biktim vallahi biktim ya. Yenilmenin de bi normali olur. Bjk’den 5 ye Az’den 4 ye Young Boys’a elen,Trabzon’dan 4 ye Frankfurt’tan 5 ye Samsun’dan 4 ye bu nedir ya. 1 tane gol yiyince mac birakir mi bi takim dunyanin neresinde gorulmus boyle bisey. Yillardir su takima orta saha aldir diyoruz hala anlayamadi orta sahanin futbolda ne kadar onemli bi pozisyon oldugunu. Batrakov’u niye oynatmiyosun 30 milyon verdirdin? Nhaga niye oynamiyo Okucukghvu niye oynamiyo hic? Sara-Torreira orta sahasi olmuyo hala ayni sey. Singo nerde herif gecen seneden beri maca cikmadi. Devsirme sag bek Sallai oynuyo aldirsaydin o zaman Boey’i o oynardi dunyanin parasini harcadik bos yere.Gecen sezon da dedik sampiyon olsak bile yönetimle birlikte gitmeli diye. Su takimin halini gorup 20. dakikada mudahale nasıl etmez bi teknik direktor ya. Kabullenemiyorum ben su maci. Skordan bagimsiz Galatasaray takimi boyle mi oynar. Davinson neden bu kadar topla oynuyo 4 senedir bi kere uyardiniz mi acaba? Corum maci asist Basak maci kendi kalesine gol hadi sanssizlik deriz bu macta yaptigi ne yeter ya. Abdul yerine bi tane stoper almadiniz orta saha almadiniz Torreira tek basina orta sahaya yetmiyo iste daha ne olmasi lazim. 33 yasindaki kronik Lemina ile sozlesme uzattilar cildirmamak elde degil. Harcanan paralarin karailiginda futbol izlemek istiyorum ben artik. Kazan kaybet adam gibi futbol oynat. Buyik bi takim bu kadar gol yemez yememeli. 6 macta 10 gol yer mi sampiyonlugun en buyuk adayi olarak gorulen bi takim. Barcelona ve Psg maclarini dusunmek bile istemiyorum. Bjk deplasmaninda Tudor’lu 3-0 yenildiğimiz 7-8 olacak macin bi benzeri olacak gibi duruyo su an. Aklinizi basiniza toplayin orta sahayi sertlestirin artik. İstifa zaten beklemiyorum siz de o dusunce zaten yoktur da biseyler yapin bari. Su Sane’den bile kurtarsaniz bizi yeter durumuna geldik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç kaybedilir orası ayrı, isoya yenilmek ve hem de 10 kişi kalmış ve neredeyse 70 dk 10 kişi oynamış takıma.. utanmadın mi bundan? Ben utandım.
Ve isoya “bak onları yendim, şampiyonluk benim hakkım, onlar yapı ile oluyor” deme cesaretini verdin..
yahu bunlar ile utanıyorsanız Gs ı tutmayın gerçekten. Gs tarihi boyunca bunlar hep söylendi böyle durumlar hep yaşandı.
Günün sonunda şampiyon olamadıysak ya da Avrupa da kötüysek o zaman utanın. Yapı deyip durdular günün sonunda kendi taraftarları bile daşak geçti adamlar ile.
Senin derdin saf OB nefretinden. kötü oyun şu bu değil çünkü 4 senedir önümüzdeki bütün verilerde öndeyiz.
OB nin futbolunun bugün 2 tane sorunu var
1 i Boey den sonra daha belirgin; önde bastığımızda bugünkü ilk gol gibi arkada konya ovası gibi açık veriyoruz ve bunu kapatacak oyuncumuz allan adamı Singo yatalak çıktı.
Diğeri de girdiğimiz posizyonları deli gibi harcıyoruz; bugünden örnek vereyim Leao nun kaçırdığı pozisyon. Sporting maçından Sane ve Sara nın pozisyonlar. Kocaeli maçından 2x Leao pozisyonu.

osimhen olmayınca hiçbirşey yapamıyor ,deneme dahi yok,bunun aksini açıklasın ,sezon sonuna kadar tek kelime etmem hocaya.

Ön alan presini kırmak için uzun ve dikine oynayan her kalbur üstü takım darmadağın ediyor bizi. Ve okan buruk bunu bir türlü çözemiyor

Geri
Üst Alt