Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.745
- 11.047
- 2.223
ismail kartal
HOca değil ki o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismail kartal
Dursun fena siyasetçi.Okan buruk kendisi gitmediği sürece başarısızlığa rağmen tutabilir.Çünkü siyasette okları alacak senden önce 1 kişi varsa onu tutarsın.Dursun özbekte bayağı yetersiz biri ilk tüm yönetim fesh edilmeli ama liselilerin gücü aklı vesaire kayıp edilmiş veya yine yukardan birileri karar veriyor dursunun kalmasına.Siz neden kendinize bu kadar Okan gitse daha kötüsü gelir düsünceye inandiriyorsunuz? Dursun kendini riske atarmi? Elbet belki suan bosta olup veya suanki takimi ile sikinti yasiyan tecrübeli hocalar vardir. Onu getirmeye calisacaktir. Yani gidip de Sergeni getirecek kadar akilsiz olacak degildir.
Katılıyorum, Dursun bence denildiği kadar da vasıfsız bir başkan değil. Hamza yetersiz olup saçma sapan işler yaptığında kimi getirdi. Mustafa Denizli. Tamam geldi gördük futbol artık o zamanda Mustafa Denizli'den geçmiş ama kağıt üzerinde bakınca baya önemli başarıları olan bir isimdi. Son döneminde kaybettiği seçin öncei Fatih Terim'i getirebilmesi.Siz neden kendinize bu kadar Okan gitse daha kötüsü gelir düsünceye inandiriyorsunuz? Dursun kendini riske atarmi? Elbet belki suan bosta olup veya suanki takimi ile sikinti yasiyan tecrübeli hocalar vardir. Onu getirmeye calisacaktir. Yani gidip de Sergeni getirecek kadar akilsiz olacak degildir.
İSO td filan değil.. buna rağmen, 10 kişi ile okanı duman etti.. buna ne diycez? O utancı da Okan yaşattı bize..ismail kartal
Koca kafa gelecek ve Avrupa’da bir şampiyonluk yine gelecek.aynen kanzi okan hoca gidecek şl şampiyonu yapacak hoca gelecek
bu zekalarla işimiz harbi zor
şampiyon OB oldu diyeceğiz tabiki. fnerliler gibi kaybedilen maçlardan utanmaya ne zaman başladık?İSO td filan değil.. buna rağmen, 10 kişi ile okanı duman etti.. buna ne diycez? O utancı da Okan yaşattı bize..
Maç kaybedilir orası ayrı, isoya yenilmek ve hem de 10 kişi kalmış ve neredeyse 70 dk 10 kişi oynamış takıma.. utanmadın mi bundan? Ben utandım.şampiyon OB oldu diyeceğiz tabiki. fnerliler gibi kaybedilen maçlardan utanmaya ne zaman başladık?
yahu bunlar ile utanıyorsanız Gs ı tutmayın gerçekten. Gs tarihi boyunca bunlar hep söylendi böyle durumlar hep yaşandı.Maç kaybedilir orası ayrı, isoya yenilmek ve hem de 10 kişi kalmış ve neredeyse 70 dk 10 kişi oynamış takıma.. utanmadın mi bundan? Ben utandım.
Ve isoya “bak onları yendim, şampiyonluk benim hakkım, onlar yapı ile oluyor” deme cesaretini verdin..