Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar 1-2 tane daha oyuncu kadromuza dahil edebiliriz"

Okan Buruk: "Elias Jelert, geçen haftadan beri çalışmalarını yapıyor. İki gündür de takımla çalışıyor. Bir sonraki maçta hazır olacağını düşünüyoruz."

Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."
geçen sennin açıklamaları gene bu.
hocam yapacan yani biz mi izleyelim yok mu yardımcıların ver izlesin güvendiğin biri. transfer dönemi kapanana kadar her sene aynı terane. geçen sene seke seke 7 8 hafta yaptık. tökezlesek sampiyonluk gidiyormus. transferleri son gece dersine calısan öğrenci modeliyle planlı bi sekilde yapsak bunları yasamayacağız zaten. ama biz naptık gittik en formda yöneticimizi sutladık kulüpten? niye bazı dylar rahatsız oluyormus kendisinden.

sara transferide panik transferi mesela. jelert de aynı. her oyuncu medyada masallah. sonra oyuncular, menajerler daha fazlasını isteyince transfer güme gidiyor.
geçen hafta soyunma odasından konusma sızdırıldı bu takımdan ya. üstelik 4 kişiye doğrulatılmıs bir konusma. içerde tek biri de yapmamıs yani buun. transferlerin son dakkaya kalması malesef sizin sorununuz. o sızıntıyı bulmazsanız daha cok açıklama yaparsınız böyle.

terim'e kızılan ama adamın haklı olduğu nokta bu işte. floryaya kimseyi sokmuyordu. sebebi de tam olarak bu.

Okan Buruk: "Elias Jelert, geçen haftadan beri çalışmalarını yapıyor. İki gündür de takımla çalışıyor. Bir sonraki maçta hazır olacağını düşünüyoruz."
Konya maçında 11'de göreceğiz mi demek bu? Yoksa kadroya alacağız demek mi? Sara'ya fiziksel olarak hazır değil deyince hoca bir korkuttu.

- Hangi mevkilere oyuncu bakıyorsunuz?

Okan Buruk: "Her mevkilere bakıyoruz." (Gülerek)

1723238762571.webp

Hocam belli liglerde belli takımlarda oynayan adamlar tabiki gelmek istemez buraya. Ama uçarak gelecek adamlarda var. İş zaten onları bulmak. Cenk içmeyi, hatipoğlıda tatili bırakırsa belki bir şeyler olur.

Sara 2. Ligden geldi burada pat diye olmayacak zaten.

Açıklamaları doğru. Fiziken hazır değil. Olsa daha az kaçak oynardı. Tekniği var ama aşırı fark yaratmaz.

Şimdi pat diye sahaya atarsa o maliyetle 3 maça yuhalanır şu kaotik ortamda

Yine de yuhalanacak gibi sanki
Çünkü yine yanlış sisteme yanlış oyuncu
Dese ki Toreira-Demirbay önlerinde Sara, hah bir kanada barış öteki kanada da bats koyup 4-3-3 yapacak

Ama hepimiz biliypruz ki toreira-sara yapacak, önlerinde mertensle ve 3 maç sonra “demirbay daha mı iyiydi yav, acaba berkan mı oynasa” falan diyeceğiz

Tıpkı bu konuda bile bazı arkadaşların “barış-berkan bekleri daha iyi oldu yav” demeleri gibi
Bilmiyorlar ki davinson-toreira olmasa bu beklerle rakip bize 5 dakikada 3 atarsı

Bir de Sara icin ikinci ligden geliyor diyenler var, ya bu Hatayspor o lig'de oynayamaz bile neyin ikinci ligi. TSL su an Championship'ten daha kotu bir lig cok net, temposu da daha dusuk. Neyin kompleksini yasiyoruz abi, Sara'nin Championship'ten gelip Galatasaray icin fizik olarak hazir olmamasi imkansiza yakin birsey eger 1 aydir antreman falan yapmayan durumda degil ise..

Cidden yoruldum ya, calistir abi su topculari ayakta duramiyorlar bir iki genetigi uygun olan oyuncu disinda. Abdulkerim kac mactir sacma salak isler yapiyor, Kohn geriye gidiyor fizik olarak, Ziyech'ten falan bahsetmiyorum bile.. her antreman sonrasi HIIT yapsinlar abi 45 dk profesyonel topcu kondisyonuna gelene kadar.. aldiklari paranin haddi hesabi yok adamlari kosturamiyoruz resmen ya

Bu işten yorulmaya başlamış ben burdan bunu çıkarıyorum.

Hoca ise yoruldum deme hakkın yok.

Baş ne derse oyuncu da ona göre davranır çünkü.
aslında bence yorulması yok ama kendiside ufak ufak yalnız kaldıgının farkına varıyor etrafında ona kalkan olan,transfer yapan oyuncularla bag kuran erden yok hatta hiçkimse yok
ve zorlanmaya basladı
yoksa ben esas hedefinin 5.yıldızı takıp sükse yapmış şekilde italyada iyi bir takıma gitme düşüncesinde oldugunu düşünüyorum
ama bu sene yapayalnız son fatih hoca dönemleri gibi

Takimi icerden de karistirmak isteyenler var demis

Hemen ispatlayalim bunu

Hoca iniesta’ya calim atamiyor dedi iddiasini uydurdular ve iftira attilar

Basin toplantisini izlediginizde iniesta xavi ve busquets üclüsünden ikisi pasla geciyordu rakiplerini demis

Peki iftira atanlarin yüzü kizarir mi

Asla

Cünkü sosyal medya bok cukuru böyle bir virus

Takimi icerden de karistirmak isteyenler var demis

Hemen ispatlayalim bunu

Hoca iniesta’ya calim atamiyor dedi iddiasini uydurdular ve iftira attilar

Basin toplantisini izlediginizde iniesta xavi ve busquets üclüsünden ikisi pasla geciyordu rakiplerini demis

Peki iftira atanlarin yüzü kizarir mi

Asla

Cünkü sosyal medya bok cukuru böyle bir virus
bende o cümleye takıldım kim o içerden olanlar ?
yönetim geregini yapmıyorsa hoca canlı yayında ifşa etmeli
yani hoca bazı konularda hala agırlık koyamıyor bunu görüyoruz
sosyal medya gercekten rezalet lakin bizde 4 5 yıldır mac sonralarını konusan 1 tane bile yönetici yok
yani bazı şeylerin olması için birini ateşi yakması lazım,hocamı olur kim olur bilmem

yine çöp doldurur!

hiç transfer yapma sen boşver!!!!

İyi bir sol bek ve genç bir 10 numara elzem.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur futbolcuları alırken senin onayına vermiş hep kendi açıkladı

Bunlar içinde tek İcardiyi istememiştin!

Bir kere bile Erden Timuru korumadın bazı transferlerde! Başarısızlığı paylaşmadın hiç sanki sen hiç onay vermemiş gibi davrandın!

bende o cümleye takıldım kim o içerden olanlar ?
yönetim geregini yapmıyorsa hoca canlı yayında ifşa etmeli
yani hoca bazı konularda hala agırlık koyamıyor bunu görüyoruz
sosyal medya gercekten rezalet lakin bizde 4 5 yıldır mac sonralarını konusan 1 tane bile yönetici yok
yani bazı şeylerin olması için birini ateşi yakması lazım,hocamı olur kim olur bilmem
İçerden olan sırma saçlı(!) biri. Hocayı gönderip no name bir yabancı hoca getirip takıma 30 yaş oyuncuları doldurmak isteyen biri.

Geri
Üst Alt