- 16 Haziran 2010
- 208.725
- 162.423
- 6.838
Okan Buruk: "Elias Jelert, geçen haftadan beri çalışmalarını yapıyor. İki gündür de takımla çalışıyor. Bir sonraki maçta hazır olacağını düşünüyoruz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sennin açıklamaları gene bu.Okan Buruk: "Bugün maça gelene kadar oyuncu seyrettim. Dün gece oyuncu seyrettim. Bir yandan maça hazırlanıyorsunuz bir yandan da olası transferler hakkında görüşler bildirmek zorundasınız."
Konya maçında 11'de göreceğiz mi demek bu? Yoksa kadroya alacağız demek mi? Sara'ya fiziksel olarak hazır değil deyince hoca bir korkuttu.Okan Buruk: "Elias Jelert, geçen haftadan beri çalışmalarını yapıyor. İki gündür de takımla çalışıyor. Bir sonraki maçta hazır olacağını düşünüyoruz."
Kadroda olacak demis ama yedek mi olur bilemem.Konya maçında 11'de göreceğiz mi demek bu? Yoksa kadroya alacağız demek mi? Sara'ya fiziksel olarak hazır değil deyince hoca bir korkuttu.
Sara 2. Ligden geldi burada pat diye olmayacak zaten.
Açıklamaları doğru. Fiziken hazır değil. Olsa daha az kaçak oynardı. Tekniği var ama aşırı fark yaratmaz.
Şimdi pat diye sahaya atarsa o maliyetle 3 maça yuhalanır şu kaotik ortamda
aslında bence yorulması yok ama kendiside ufak ufak yalnız kaldıgının farkına varıyor etrafında ona kalkan olan,transfer yapan oyuncularla bag kuran erden yok hatta hiçkimse yokBu işten yorulmaya başlamış ben burdan bunu çıkarıyorum.
Hoca ise yoruldum deme hakkın yok.
Baş ne derse oyuncu da ona göre davranır çünkü.
bende o cümleye takıldım kim o içerden olanlar ?Takimi icerden de karistirmak isteyenler var demis
Hemen ispatlayalim bunu
Hoca iniesta’ya calim atamiyor dedi iddiasini uydurdular ve iftira attilar
Basin toplantisini izlediginizde iniesta xavi ve busquets üclüsünden ikisi pasla geciyordu rakiplerini demis
Peki iftira atanlarin yüzü kizarir mi
Asla
Cünkü sosyal medya bok cukuru böyle bir virus
İçerden olan sırma saçlı(!) biri. Hocayı gönderip no name bir yabancı hoca getirip takıma 30 yaş oyuncuları doldurmak isteyen biri.bende o cümleye takıldım kim o içerden olanlar ?
yönetim geregini yapmıyorsa hoca canlı yayında ifşa etmeli
yani hoca bazı konularda hala agırlık koyamıyor bunu görüyoruz
sosyal medya gercekten rezalet lakin bizde 4 5 yıldır mac sonralarını konusan 1 tane bile yönetici yok
yani bazı şeylerin olması için birini ateşi yakması lazım,hocamı olur kim olur bilmem