- 12 Haziran 2015
- 36.428
- 32.107
- 2.693
Kenarda değişiklikler neden geç geliyor diyorduk, oyunu izlemiyor hocam belli oldu sanırım jsjsjbugun topu rakibe verdik calamadık bile 11 kısı beklemedık mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenarda değişiklikler neden geç geliyor diyorduk, oyunu izlemiyor hocam belli oldu sanırım jsjsjbugun topu rakibe verdik calamadık bile 11 kısı beklemedık mı
bende rakibin teknik ayakları yok topu ondan veriyoruz sanıyordumKenarda değişiklikler neden geç geliyor diyorduk, oyunu izlemiyor hocam belli oldu sanırım jsjsj
Güya rakip takımın sosyal medya şebeğine dönmüş hocasına gönderme yapmıyor da bu kafayla bu sezonun sonunu zor getiririz biz. Öne geçtiğin her maç kafan rahat edemiyorsa, kenarda sen bile strese giriyorsan bir şeyler ters gidiyor demektir. Büyük takım dediğin yeri geldiğinde skoru alır, topa sahip olur, oyunun temposunu kendisi ayarlar ve maçın sonunu yorulmadan getirir. Bizim gibi 3-0'dan maç vermek için and içmişçesine haldır huldur hücum yapmaz. Hadi madem ön alanda oynamak istiyorsun da ne diye topu rakibe bırakıyorsun? Üstelik bu sezon topu geri kazanma süremizde çok kötü görünüyor (istatistikler ne diyor bilmiyorum, bakmadım). Zar zor kaptığımız topları sözde hızlı hücum edeceğiz derken 5 saniyede rakibe verip atak yiyoruz. Bu normal mi yani?- Size göre hücum bölgesindeki alternatifsizlik mi yoksa eksik bölgeler mi?
Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim isteklerimiz doğrultusunda savunmaya kesinlikle oyuncu alacağız ve hücuma takviye yapmak istiyoruz"
"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğiniz bir sistem değil"
Az pozisyon verip çok gol yiyormuşuz birde.Boş konuştu.
İyi oynuyoruz dedi orda bittim, transfer konusunda da güvenmiyorum hiç bir şekilde.
O da bir şey mi, gol yemediğimiz maç sayısı sadece 3 mü 4 mü ne yaw, 13. olduğumuz sezon belki daha fazla clean sheet maç vardır jsjsdHoca 6 maçta 1 gol atan takımdan nasıl 3 gol yiyoruz lan.
AKLIM ALMIYOR
Doğru rakibe kolay pas yaptırmak var kendi sahanda senin oyun anlayisinda.- Size göre hücum bölgesindeki alternatifsizlik mi yoksa eksik bölgeler mi?
Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim isteklerimiz doğrultusunda savunmaya kesinlikle oyuncu alacağız ve hücuma takviye yapmak istiyoruz. Zaten bazı takviyeler konusunda çıkan haberleri de okuyoruz artık medyada"
"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğiniz bir sistem değil"
Rezil açıklamalar.Az pozisyon verip çok gol yiyormuşuz birde.