GSC Haber Okan Buruk: "Transferde savunmaya daha fazla oyuncu alacağız"

Kalede Günay'ı oynat, 4'lü oynayacaksan sağ bek al, 3'lü oynayacaksan orta saha al.

Yeterli.

Avrupa bitti. Mabal okumayın.

Boş konuştu.

İyi oynuyoruz dedi orda bittim, transfer konusunda da güvenmiyorum hiç bir şekilde.

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğiniz bir sistem değil"

Adam denge oyunundan bi haber.

- Size göre hücum bölgesindeki alternatifsizlik mi yoksa eksik bölgeler mi?

Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim isteklerimiz doğrultusunda savunmaya kesinlikle oyuncu alacağız ve hücuma takviye yapmak istiyoruz"

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğiniz bir sistem değil"
Güya rakip takımın sosyal medya şebeğine dönmüş hocasına gönderme yapmıyor da bu kafayla bu sezonun sonunu zor getiririz biz. Öne geçtiğin her maç kafan rahat edemiyorsa, kenarda sen bile strese giriyorsan bir şeyler ters gidiyor demektir. Büyük takım dediğin yeri geldiğinde skoru alır, topa sahip olur, oyunun temposunu kendisi ayarlar ve maçın sonunu yorulmadan getirir. Bizim gibi 3-0'dan maç vermek için and içmişçesine haldır huldur hücum yapmaz. Hadi madem ön alanda oynamak istiyorsun da ne diye topu rakibe bırakıyorsun? Üstelik bu sezon topu geri kazanma süremizde çok kötü görünüyor (istatistikler ne diyor bilmiyorum, bakmadım). Zar zor kaptığımız topları sözde hızlı hücum edeceğiz derken 5 saniyede rakibe verip atak yiyoruz. Bu normal mi yani?

Aynn knk, önde adam koştursun senin 6 numaran, rakip iki pasla kırsın bloklarını, topu kaparsak şahane kapamazsan net pozisyon rakibe güzel kafa. Ulan o değil oynarsın böyle de oynarsın da HER MAÇ oynayamazsın, her rakibe aynı oynayamazsın, 3 atıp öne geçip berabere kaldık biz ya(kasımpaşa), 3 attık 4-3 zor yendik yokmu kardeşim bir B planın. Yatalım demiyoruz oyunu tutalım kardeşim ya.

Ortasaha lazım lakin bizim esas sorunumuz transfer değil sn hocam

- Size göre hücum bölgesindeki alternatifsizlik mi yoksa eksik bölgeler mi?

Okan Buruk: "Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim isteklerimiz doğrultusunda savunmaya kesinlikle oyuncu alacağız ve hücuma takviye yapmak istiyoruz. Zaten bazı takviyeler konusunda çıkan haberleri de okuyoruz artık medyada"

Doğru rakibe kolay pas yaptırmak var kendi sahanda senin oyun anlayisinda.

Şimdi gaz almak için yapılmış açıklamalar. Gelecek olan varsada en erken mart ortasında sahada olur bu anlayışla

Yaz transfer döneminde yine transferler ister. Hersey yeni oyuncular ile cözülmüyor. Bu kadro Malmö, Rigas ve Dynamoyu rahat yenmeli. Hele öndeyken o skoru korumali

Geri
Üst Alt