GSC Haber Okan Buruk: "Türk hakemleri oyunu durdurmayı, topun oyunda kalma süresinin az olmasına bayılıyorlar!"

aga siz tam olarak ne istiyorsunuz

1-)Bilinçli oyun yok. Rakibin sol beki aksıyor devşirme adam var orayı sayısal olarak yükseltip sağ iç sağ kanat ve bek ile bindirip orayı işleyebilirdik.
2-)Gol noktasında beceriksizlik var
3)Final pasları atarken herkesin tansiyonu 20 oluyor sakin kalan adam yok
4)Her transfer sezonu sıvıyorlar

hakem uzatmaları yedi sen de 45 dakika hiçbir şey yapmayarak ilk yarıyı yedin.

1-)Bilinçli oyun yok. Rakibin sol beki aksıyor devşirme adam var orayı sayısal olarak yükseltip sağ iç sağ kanat ve bek ile bindirip orayı işleyebilirdik.
2-)Gol noktasında beceriksizlik var
3)Final pasları atarken herkesin tansiyonu 20 oluyor sakin kalan adam yok
4)Her transfer sezonu sıvıyorlar
hocanın futbolu bu 4 yıldır sonuç alıyor mu alıyor bilinçsiz oyun var da nasıl maç kazanıyor ben anlayamıyorum arkadaş
transfer konusunda katılırım

hocanın futbolu bu 4 yıldır sonuç alıyor mu alıyor bilinçsiz oyun var da nasıl maç kazanıyor ben anlayamıyorum arkadaş
transfer konusunda katılırım

Bireysel yeteneklerle. Ya İcardi bişeyler yaptı ya Mertens bişeyler yaptı Osimhen yaptı cart curt.
4 yılda b planı c planı oturtamamak kadro istikrarı sağlayamamak başlı başına fiyasko zaten

Ya hoca bırak bu işleri, yaptığın başka söylediğin başka. Osimhen attığı müddetçe ben de yaparım senin yaptığın tdliği

her kayıptan sonra hakem deyince rakiplere koz veriyoruz. gerek yok.

Maçın başından sonuna kadar top kullanma ve hücuma katkı anlamında takımın açık ara en kötüsü Sallai idi. Cenabet mi cıkmış nedir, kıcına başına carpan top bile rakibin önüne gitti.

Dakika 90 gidip serbest vurusun basına geçiyor, kimse sen dur dur demedi. Dısarı atar dedim, şaşırtmadı.

Dk 70e kadar İcardiyi içeri atmamak, bal yapmayan arılar Yunus ve Saneyi değiştirmeyi düşünmemek Okan Buruk’un hatalarıydı bence.

maçın başında iki takıma da beraberlik teklif edilseydi, kabul edilmezdi..

Baslik da hoca hakli da kazandigimiz maclar cokmu farkliydi sanki hocam.Iyi olmadigimiz kayip yasadigimiz hemen her mactan sonra bu tespisler biraz baydi.

önce kendine sonra taraftara sonra herkese dürüst ol bahane bulma maçı çok istemedik mücadelemiz yetmedi kulubemiz rezildi o yüzden skoru değiştiremedik de uğurcan o kurtarışı yapmasa 0 puan almıştın.

Geri
Üst Alt