Okan Buruk TV100’e Konuk Oldu

OB: "Yusuf Demir eskiye göre çok daha istekli ve çok çalışıyor. Bazı maçlar 12 + 2 yüzünden kadroya alamıyoruz. Böyle çalışmaya devam ederse daha çok süre alabileceğini düşünüyorum."

OB: "Efe Akman çok iyi durumda. Onu da daha çok oynatmamız gerekiyor. Taraftarlarımız uzun süreler içerisinde çok daha seyredecek."

OB: "Genç oyunculara bazen az süre veriyoruz, çok sert bir yarışın içerisindeyiz. Ama bazı maçlarda kullanmak istiyoruz."

OB: "Bazen maç 3-0 4-0 oluyor, neden genç oyuncuları kullanmıyorsunuz gibi sorular geliyor çok doğal. Ama birçok denge var, oynamak isteyen oyuncuları da oynatmak iyi olabiliyor takım içerisinde. Diğer maç süre alacak oyuncuları kullanıyoruz."

OB: "Geçen sene Konya maçında şampiyon olduktan sonra hedef 25, 5. yıldız demiştim. Hiçbir zaman başka bir yerde olmayı düşünmedim, sadece şampiyonluğa odaklandım."

Ersin Düzen: "Hocam bir grup Okan Buruk gitsin, Dursun başkan gitsin gibi bir hava yaratıyor. Bunu neye bağlıyorsunuz?"

OB: "Galatasaray taraftarı da beni istemeyebilir, 2 sene geçmiş bizden sıkılmış olanlar da olabilir. Yabancı hoca isteyen de olabilir, birçok şey olabilir. Bu yalnızca başarıyla ortadan kalkar. Geçtiğimiz 2 senede de bunları yaşadım."

OB: "Eskiden teknik adamların maç kaybetme lüksü vardı, şu an çok değişti. Her maçı kazanmak zorundayız."
Eskiden hocalara 20 30 milyon euroluk takimlar veriliyordu rakipleride 4 5 milyon butceli takimlardi

Simdi sende var 200 milyon euroluk takim adamlarin butcesi senin 10 da birin bir zahmet kazan ve pasam boyle bir sikayet hic gormedim

Bana bir aston martin verecekler adam gelip egea ile beni gececek bende dicem ki ben iyi pilotum ama her yarisida kazanamam ustumde baski var

Adama demezlermi 300 beygir araba ile 90 beygir arabaya nasil gecildin direksiyonu tutup gaz pedalini koklesen yeterdi diye

Ersin Düzen: "Hocam bir grup Okan Buruk gitsin, Dursun başkan gitsin gibi bir hava yaratıyor. Bunu neye bağlıyorsunuz?"

OB: "Galatasaray taraftarı da beni istemeyebilir, 2 sene geçmiş bizden sıkılmış olanlar da olabilir. Yabancı hoca isteyen de olabilir, birçok şey olabilir. Bu yalnızca başarıyla ortadan kalkar. Geçtiğimiz 2 senede de bunları yaşadım."

Neredeyse bütün hedef maçlarını batıran adamın ortada bir sıkıntı yokmuş gibi konuşması da.

20 sezonda yaşanacak rezillik 3 ayda yaşandı.

Geri
Üst Alt