Zaha yüzünden hocaya sallayanlar ne düşünüyor acaba şuan ? @Arda Sadi
Yorum yok knka
Araya giren olmazsa seninle zevkle bu konu üzerine konusurum bu arada cünkü güvenilir bir adamsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha yüzünden hocaya sallayanlar ne düşünüyor acaba şuan ? @Arda Sadi
Ben hocaya güvenmiyorum 2 yıldır takımın oyununda gram bir ilerleme göremiyorum. Şu oyuncu kalitesiyle bulunduğumuz yerde olamamak zaten ahmaklık olurdu. Ha oyun anlayışını ilerletirsin kendini geliştirirsin umarım bu sezon hoca. Galatasaray mutlu biz mutlu.
Cl inde inanılmaz tempoyla oynadı bu takım ya. Oyunun kalitesiyle oyun disipliniyle alakalıydı onlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle katılıyorumAbi bizde tam olarak nasıl bir kaos var çözemedim. Sosyal medya yangın yeri olay ne anlamadım.
Hoca yuzunden alinan. Bir hezimet var bitti gecti. Icerdeki bjk macinda intikam alinir elbet. lige konsantreyiz son 2 senenin sampiyonuyuz favori yine biziz.
Sanırım herkes futbolcu Muslera'yı başkan Dursun'un üstünde görüyordur zaten. En azından çıkarı olmayan birisi böyle düşünüyordur herhalde.Muslrranın kulüpten açıklama yok sorusuna cevabı güzel olmuş. Kulüp benim demiş resmen
Doğru açıklamalar önümüze bakmamız lazım. İçerideki çatlak sesler bizi hedeften uzaklaştırır. Takıma hocaya güvenmeye devam. Yönetim değişir paraları zamanında ödedikleri sürece köstek olmasınlar yeter. Gerisini saha içerisinde halleder bu takım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet GSC anket vakti.Bir oyuncumuz gidip Zaha'ya hoca sana salladı maç sonu demiş.
konuşacak adamı yedikleri içinBir kişide dememiş ki saha içi saha dışı her mevzuyu neden Okan hoca konuşuyor
Intikam amaciyla degil, ligde galibiyet alma amaciyla oynamaliyiz o maci.Abi bizde tam olarak nasıl bir kaos var çözemedim. Sosyal medya yangın yeri olay ne anlamadım.
Hoca yuzunden alinan. Bir hezimet var bitti gecti. Icerdeki bjk macinda intikam alinir elbet. lige konsantreyiz son 2 senenin sampiyonuyuz favori yine biziz.