Okan Buruk ve Muslera Açıklamalarda Bulundu

Yok sağol hoca başkana ve yöneticilere güvenmedik güvenmeyecezde sen güvenin dedin diye 10050 tane rezillik yapan adama güvenecek kadar kafayı yemedik

Ben hocaya güvenmiyorum 2 yıldır takımın oyununda gram bir ilerleme göremiyorum. Şu oyuncu kalitesiyle bulunduğumuz yerde olamamak zaten ahmaklık olurdu. Ha oyun anlayışını ilerletirsin kendini geliştirirsin umarım bu sezon hoca. Galatasaray mutlu biz mutlu.

Muslrranın kulüpten açıklama yok sorusuna cevabı güzel olmuş. Kulüp benim demiş resmen

Doğru açıklamalar önümüze bakmamız lazım. İçerideki çatlak sesler bizi hedeften uzaklaştırır. Takıma hocaya güvenmeye devam. Yönetim değişir paraları zamanında ödedikleri sürece köstek olmasınlar yeter. Gerisini saha içerisinde halleder bu takım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hocaya güvenmiyorum 2 yıldır takımın oyununda gram bir ilerleme göremiyorum. Şu oyuncu kalitesiyle bulunduğumuz yerde olamamak zaten ahmaklık olurdu. Ha oyun anlayışını ilerletirsin kendini geliştirirsin umarım bu sezon hoca. Galatasaray mutlu biz mutlu.

Cl inde inanılmaz tempoyla oynadı bu takım ya. Oyunun kalitesiyle oyun disipliniyle alakalıydı onlar.

Birbirini ispikliyen takım arkadaşını hocaya karşı ispikliyen takım çorba olmuş

Şu formayı da dile getirseydiniz keşke yıl olmuş 2100 şu aptal formanın izahı yok yemin ederim. Böyle durumlarda asla acele edilmez çözüm üretilmesi için. En azından şimdiden dile getirelim sezonun ikinci yarısına kadar anca akıl başa gelir.

o kadar küfür yiyen heriflerin haberciliklerin hiçbirini yalanlamamışlar işte. bi de fazladan medyaya düşmeyen takım içi bi ispiyoncuyu ispiyonlamışlar. çıkışta da isim soyisimlerinin baş harflerini vermişlerdir. hocasın transfere karışmıyosun şenol güneş style eyvallah, o zaman elindekinden en iyisini çıkarmak için az kafa yor. fm'de otomatik kayıt gibi elindeki armutlara bakmadan her maça aynı kadro ve sistemle çıkma. ezberlerin yüzünden 2 yılda ülke genelinde hoca olarak kazandığın saygınlığı 3 ayda 2 maçla geri verdin. ona karışmayın biz biliyoz, buna karışmayın biz biliyoz, madem o kadar biliyosunuz sezon içinde bi daha 5 golü türkiye kupasında atamayacak takıma tarihi hezimet yaşamayın o zaman.

Abi bizde tam olarak nasıl bir kaos var çözemedim. Sosyal medya yangın yeri olay ne anlamadım.
Hoca yuzunden alinan. Bir hezimet var bitti gecti. Icerdeki bjk macinda intikam alinir elbet. lige konsantreyiz son 2 senenin sampiyonuyuz favori yine biziz.

Abi bizde tam olarak nasıl bir kaos var çözemedim. Sosyal medya yangın yeri olay ne anlamadım.
Hoca yuzunden alinan. Bir hezimet var bitti gecti. Icerdeki bjk macinda intikam alinir elbet. lige konsantreyiz son 2 senenin sampiyonuyuz favori yine biziz.
Kesinlikle katılıyorum

Okan hocam, başkanada yöneticilerede güvenmiyoruz. Bence sende güvenme bu iş bilmezlere. Çünkü bikaç sallantıda ilk seni yemeğe çalışacaklar.

Muslrranın kulüpten açıklama yok sorusuna cevabı güzel olmuş. Kulüp benim demiş resmen

Doğru açıklamalar önümüze bakmamız lazım. İçerideki çatlak sesler bizi hedeften uzaklaştırır. Takıma hocaya güvenmeye devam. Yönetim değişir paraları zamanında ödedikleri sürece köstek olmasınlar yeter. Gerisini saha içerisinde halleder bu takım.

Sanırım herkes futbolcu Muslera'yı başkan Dursun'un üstünde görüyordur zaten. En azından çıkarı olmayan birisi böyle düşünüyordur herhalde.

Hatta Muslera'nın tek bir önemli kurtarışı Dursun'un bütün icraatlarından daha değerlidir benim için.

Gitmis Zaha'yi ortaya attigi yetmiyomus gibi ona laf tasiyan baska bi topcudan daha bahsediyo. Hey Allah'im aklima mukayet ol.

Git daha fazla zarar vermeden git yaw.

Okan Buruk: "Teknik açıklamalar yazıyoruz, yarısını kesip yorumluyorlar. Zaha ile de konuştuk aynı şekilde. Takım içerisinden bir başka arkadaşı gidip 'hoca seninle alakalı eleştiri yaptı' demiş ve ona anlattım ne olduğunu.

Hahahaha hocam kafa mı buluyorsun bizle adama röportajda CANLI YAYINDA salladın, arkadaşı dese ne demese ne sanki gizli olan bir şeyi afişe etmiş gibi anlatmanın alemi nedir?

Intikam amaciyla degil, ligde galibiyet alma amaciyla oynamaliyiz o maci.

Geri
Üst Alt