Okan Buruk ve Muslera Açıklamalarda Bulundu

Hoca yönetime güvenin diyor da biz bu yönetimin neyine güvenelim hocam??? Onu da açıkla bir zahmet!

Bizim işimiz Allah'a kalmış bu sene. Ortada başkan diye yönetim diye bir şey yok, zerresi yok kırıntısı yok.

Muslera'ya lafım yok da Okan da çıkmış sek sek sekerek, gülerek la fontaine'den masallar anlatıyor falan. Yok başkana güvenin yok yönetime güvenin bilmem ne.

Gerçek Galatasaraylı biri çıkıp mevcut başkan ve yönetimi indirip sazı eline almadığı sürece bu sene gitti gibi renktaşlar, geçmiş olsun.

Okan hocam kusura bakma Başkana da yönetime de güvenemem

Okan Buruk: "Teknik açıklamalar yazıyoruz, yarısını kesip yorumluyorlar. Zaha ile de konuştuk aynı şekilde. Takım içersinden bir başka arkadaşı gidip 'hoca seninle alakalı eleştiri yaptı demiş' ve ona anlattım ne olduğunu. Anlattıklarımı unutmuş olabilir. Maçtan sonra açıklamamda demiştim aslında. Ona da söyledim 'haklısınız siz kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Bu kadar güzel kaliteli diyaloglar var. En büyük başarılar onların."
Bu tesadüf değil, o artniyetli bir kesme olmuş diye düşünüyorum

Okan Buruk: "Teknik açıklamalar yazıyoruz, yarısını kesip yorumluyorlar. Zaha ile de konuştuk aynı şekilde. Takım içersinden bir başka arkadaşı gidip 'hoca seninle alakalı eleştiri yaptı demiş' ve ona anlattım ne olduğunu. Anlattıklarımı unutmuş olabilir. Maçtan sonra açıklamamda demiştim aslında. Ona da söyledim 'haklısınız siz kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Böylece konu kapandı
Zaha yüzünden hocaya sallayanlar ne düşünüyor acaba şuan ? @Arda Sadi

Takım arkadaşının zahaya hoca senle ilgili eleştiri yaptı deyip bir nevi gaza getirmesi en büyük problem değil mi yav hoca bu normal birşeymiş gibi konuştu. Şaka gibi.

Okan hocam bosver oyuna gören oyuncunun sahada konuşması ilk sanki bizde olmuş gibi davranıyorlar öyle olmadığını bildikleri halde

Hocam kusura bakma da şu 5-0' dan sonra sana halen arayıp gıcığım , o kadar kötü oyun planı saçma saçma oyuncu seçimi sinirim bı türlü geçmedi elimde olan birşey değil.

Bu yönetime yapılacak en büyük iyilik tartışmayı hoca ve oyuncular üzerinden döndürmek. Zira Dursun Özbek zihniyetinin yapmayı bildiği tek şey kendisine laf gelmesin diye saldırması kolay hedefleri kamuoyunun önüne atmaktır. Taraftar olarak duygusal tepkiler veriyoruz hepimiz doğal olarak. Ama bu açık yönlendirmelere de kanmamamız lazım. Dün açıkça Kerem'e operasyon çektiler. Yarın futbol teröristi küçükbaş, topyekun Okan Buruk'a saldırdığında hocaya da aynısını yapabilirler.

Takımın içi de dışı da cadı kazanı olmuş

Kendi kendimize sıkıntı yaratıyoruz.

Bu baskan ve yonetim gitmezse daha da karanlık zamanlar bizi bekliyor.

Okan Hocamız ve Muslera Kaptanımız olması gerektiği gibi gerekenleri söylediler. Ayağa kalkacağız ve bu adamları yedirmeyeceğiz. Keşke Yönetimdeki şahıslar da çıkıp takımı savunabilse veya Kerem'e yapılan operasyona sesini çıkarabilse ama başımızda Başkan falan yok ne yazıkki. InCollage_20240807_185048902.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca çok iyi hoş adamda şu gereksiz gülümsemeleri bir rayına oturtması lazım, bazı dönemler acayip sinir hoplatıyor. Röportaja girerken ki o gülümseme beni benden aldı.

Geri
Üst Alt