Okan Buruk ve Muslera Açıklamalarda Bulundu

Okan Buruk: "Büyük Galatasaray taraftarına bir daha söylemek istiyorum takımlarına güvensinler, hocalarına güvensinler, başkanlarına güvensinler 2 senedir çok mutlu ettik."

Okan Buruk: "Hep beraber Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız onlarında güvenlerini boşa çıkarmayacağız."

Okan Buruk: "Biz başımızı kaldırdık kendimize güveniyoruz taraftarımız her şartta bizi destekledi Cuma günü onlarla beraber yürüyüşümüz başlıyor yine zaferlerle dolu bir yıl olacak."

Okan Buruk: "Bu ülkede her şey algılarla devam ediyor ne yazık ki bunu değiştiremeyiz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Mağlubiyetler olur bunun en büyük sorumlusunun kendim olduğunu hep söyledim."

Okan Buruk: "Kazandığımız zamanda hep beraber kazandığımızı söyledim kazanırken hep beraber kaybederken teknik adamlar sorumlu olur eleştiriyide alacaksınız."

Okan Buruk: "Süper kupadan sonra ilk cümlemde sorumlunun ben olduğunu söylemiştim."

Okan Buruk: "Zaha ile'de konuştuk takım arkadaşı hoca senle eleştiri yaptı demiş ona ne olduğunu anlattım oyuncu sahaya girerken unutabilir girene kadar farklı bir şey düşünebilir bununda aslında oyuncu unutabilir diye bir şey yapmıştım."

Okan Buruk: "Zaha'da kusura bakmayın bende yanlış anlamışım dedi."

Takim ve hocadan sonra güven konusunda duracaksin hoca.
Kalanina guvenimiz -999 milyar falan

Muslera başkan olabiliyor mu 12 sene önce üye olmuştur inş.

zaha kalıyor eywah, ulan bir haftadır yalan sıkmışlar. Sizin gibi basının özgürlüğünü mancınıkla fırlatayım.

takım içinden başka biri zahaya gidip hoca senle ilgili eleştiri yaptı demiş sızan belgeler birbirinin kuyusunu kazan oyuncular neler oluyor neler bu sene

Zaha’ya takım arakadaşların bir tanesi hoca senin hakkında konusmus dedi, buda yanlış bir cümle ithamda bulunma hocam yapma bu tarz şeyler suan o futbolcuda kim acaba diyor insanlar ister istemez. Acilen psikolojini düzelt hocam kendine gel ve toparlan belliki çok sinirli ve dolusun.

Kulüp yalanlamadı?

Muslera: "Şu an benim kulüpten."

Yöneticiler arazi ben çıktım diyor.
Bunu Muslera'ya dedirtmek zorunda bırakan yönetimdeki bu başıboşluğa ve bunu sağlayanlara da yazıkları olsun. Artık şu görevlendirmeleri yapılıp bu başıboşluğa son verilmeli. Memnun olmayan kişilerden gidecekse gitsin ne başkanvekilliği pozisyonuymuş be o pozisyon olmadan hizmet edemiyorlar Galatasaray'a.

Okan Buruk: "Biz kendi içimizde birbirimize sarıldık Cuma günkü maça çok hazır şekilde hazırlanıyoruz."

Bunu Muslera'ya dedirtmek zorunda bırakan yönetimdeki bu başıboşluğa ve bunu sağlayanlara da yazıkları olsun. Artık şu görevlendirmeleri yapılıp bu başıboşluğa son verilmeli. Memnun olmayan kişilerden gidecekse gitsin ne başkanvekilliği pozisyonuymuş be o pozisyon olmadan hizmet edemiyorlar Galatasaray'a.
Yönetim şuan yok hükmünde.

Zahaya o maaşı sadece Arap kulüpleri verir Zaha da oraya giymez bizde kalır

Okan Buruk: "Transfer dönemi bitene kadar her türlü hazır olmamız gerekiyor kadroda her mevkide 2 tane oyuncunun olduğu geniş bir kadro olmasını istiyoruz. 3 tane önemli transfer yaptık ama daha ihtiyacımız olduğu sürece oyuncu alabiliriz bu ihtiyacımızda gözüküyor."

Okan Buruk: "Teknik açıklamalar yazıyoruz, yarısını kesip yorumluyorlar. Zaha ile de konuştuk aynı şekilde. Takım içersinden bir başka arkadaşı gidip 'hoca seninle alakalı eleştiri yaptı demiş' ve ona anlattım ne olduğunu. Anlattıklarımı unutmuş olabilir. Maçtan sonra açıklamamda demiştim aslında. Ona da söyledim 'haklısınız siz kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Bu kadar güzel kaliteli diyaloglar var. En büyük başarılar onların."

Okan Buruk: "Oyuncularımızın ufak tefek tepkileri olabilir. Oyuncu bazen kendisine kızıp da tepki verebilir. Dünyanın her yerinde ve her kulübünde bunlar oluyor. Oyuncuların iyi niyetine güvenmek gerekiyor. Hepimiz insanız. Soyunma odalarında biz oyuncularımızı çıkarırken nedenini söylüyoruz. Bazıları hiç mutsuz olmaz bazıları olur, bazen mutsuz olmak da gerekir. Bizim onlara onların bize sevgisi saygısı hiç değişmez. Bunun farklı yansıtılmasını doğru bulmuyorum."

Zaha’ya takım arakadaşların bir tanesi hoca senin hakkında konusmus dedi, buda yanlış bir cümle ithamda bulunma hocam yapma bu tarz şeyler suan o futbolcuda kim acaba diyor insanlar ister istemez. Acilen psikolojini düzelt hocam kendine gel ve toparlan belliki çok sinirli ve dolusun.
Hoca bunu söylerken nedense aklima ilk Oliveira geldi

Geri
Üst Alt