Okan Buruk ve Muslera Açıklamalarda Bulundu

Okan hocadan anladığım yönetime güvenin diyor demekki yönetimden memnun ayrıca bu küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum suyun öteki tarafındaki babası belli anası 1550 olan arkadaş paralı kalemlerine makattan sıktırıyor da olabilir bir çok haberi

Sportif Başkan Vekili Muslera mı olmuş yani..

Yönetimden biri nasıl olmaz şurda...

Yaptığımız tempo Kopenhang ve Prag maçlarında hiçbir halta yaramadı.
bütün gücü bıraktık oraya kadar. rotasyondakilerden çok verim alamama sorunsalı oda. geniş değildi kadro daha doğrusu 11 in oynadığı oyunu oynayacak yedek yoktu. bayern maçı kusursuzdu her ikiside. o seviyelerde o topu oynayabilmek bile iyi takım olduğumuzun göstergesidir. aynı oyunu 60 maç oynayan takım yok zaten. bi dönem barca yapıyordu onu. kaaznma alıskanlığı yaratsak yeter. 1-0 da olsa baktık atamıyoruz yemicez. takım iyi yolda. hocası iyi. yönetim değişebilir ama o yapıyı bozmamak lazım. üst üste koyup devam etmek istiyorsak, bi yapı kurulsun, takımın bi sistemi olsun istiyorsak bu temelin üzerine kurmalıyızç

Maç kazanırken rekorlar kırılırken herkes güvenir.

Güven dediğiniz şey böyle zor zamanlarda gerekli.

Bence taraftarlığın önemli bi kısmını kaçırıyorsunuz.

Bu yüzden asla bi Dortmund veya Liverpool taraftarı gibi olamayacağız.

Maalesef sürekli aç ve doyumsuz, hafif şımarık bir taraftar profili oluştu ve tamamen birilerini yeme üzerine kurulu.

Okan Hocaya güveniyorum sonsuz Okan Hoca daha ne yapmalı mesela güven için rekorlar kırdırdı hayalinizde bile olmayan rekorlar. Hiç kimse bi sezon 14 maç galibiyet serisi beklemezdi gitti bi sene sonra 17 galibiyet serisi yaptı hala güven sorunu yaşıyor neymiş taktiği yokmuş neymiş şanslıymış ne şansmış arkadaş bu böyle ya. Şu ülkede taktik konusunda üstüne tanımam Okan hocanın.Acayip bir taktisyendir.

Maç kazanırken rekorlar kırılırken herkes güvenir.

Güven dediğiniz şey böyle zor zamanlarda gerekli.

Bence taraftarlığın önemli bi kısmını kaçırıyorsunuz.

Bu yüzden asla bi Dortmund veya Liverpool taraftarı gibi olamayacağız.

Maalesef sürekli aç ve doyumsuz, hafif şımarık bir taraftar profili oluştu ve tamamen birilerini yeme üzerine kurulu.
💯

Geri
Üst Alt