Okan Buruk: "Yaptığımız testlerde Yusuf Demir'in çok hazır olduğunu gördük"

Avusturya’da 4 maça çıkmasa böyle olmayacaktı, sonrasında çağırmadılar.
O dönem biz mi geç kaldık Milli Takım olarak ya da çocuk mu acele etti bilmiyorum ama hukuken anne ya da babasının biri Türk olması yeterken bizim futbolda böyle bir kısıtlamaya gitmemizi hala çözemiyorum. Ya bu genel bir uygulama ben bilmiyorum ya da kuralı ayarlayanlar (Tff yani) milletin işini zorlaştıralım diye uğraşmışlar.

O dönem biz mi geç kaldık Milli Takım olarak ya da çocuk mu acele etti bilmiyorum ama hukuken anne ya da babasının biri Türk olması yeterken bizim futbolda böyle bir kısıtlamaya gitmemizi hala çözemiyorum. Ya bu genel bir uygulama ben bilmiyorum ya da kuralı ayarlayanlar (Tff yani) milletin işini zorlaştıralım diye uğraşmışlar.
Şenol vardı ya onun yüzünden, ikna edilse gelebilirdi.

Aga burada bir kural değişikliğine gitmek gerekiyor. Türk pasaportu taşıyan bir kişi yasalar önünde nasıl türk sayılıyorsa futbolda da aynısı olmalı. Yani milli takımda orayı seçmiş diye zamanında adamın haklarını neden elinden alıyorsun? Sen zamanında gidip Türk milli takımında oyna diye adama talepte bulundun mu? Kapalı kapılar ardında neler oldu? Nereden bileceğiz? Belki Şenol gitti çocukla abuk sabuk konuştu. Çocuk Avusturya yı seçti bu yüzden. Bilemezsin ki durumu...

Aga burada bir kural değişikliğine gitmek gerekiyor. Türk pasaportu taşıyan bir kişi yasalar önünde nasıl türk sayılıyorsa futbolda da aynısı olmalı. Yani milli takımda orayı seçmiş diye zamanında adamın haklarını neden elinden alıyorsun? Sen zamanında gidip Türk milli takımında oyna diye adama talepte bulundun mu? Kapalı kapılar ardında neler oldu? Nereden bileceğiz? Belki Şenol gitti çocukla abuk sabuk konuştu. Çocuk Avusturya yı seçti bu yüzden. Bilemezsin ki durumu...

Eskiden dedesinin dedesi Türk olduğu için tek bir kelime Türkçe bilmeyen adamlar bile yerli statüsünde oluyorlardı. Bu çocuğun hemde mavi kartı var, yani TC kimlik numarası.
Çok saçma bir kural

Köhn'ü çıkartırız bu kadar düz bir topçu görmedim boşa kontenjan yiyoruz. Adekugbe izliyorum sanki.

okan hocanın gecen sene ortasaha ıcın en cok istedigi adam Thieleamanstı,acaba bu sene kimi çok istiyor

Ee Yusuf Demir nasıl fiziksel hazır oluyor da Zaha olamıyor

Yusuf Demir resital sundu. Bir dönem Barcelona kariyerinin ve 30 numaralı formanın etkisinden midir yoksa Avusturya topraklarının moralinden midir bilinmez ama gözlerimizin pasını sildi. Daha 21 yaşında, solak ve saf yetenek. Heyecanlandık valla
FB_IMG_1720728625497.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt