GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 16

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
16/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
maurizio-sarri-sarri.gif

Tuchel dedim de vicdanim sızladı. Ilk yariyi Okan'la bitirelim. Ligde umut yoksa ikinci yari vakit kaybetmeden Yilmaz Vural'i getirmek lazim. En azından su hayatta bir kisiyi çok derinden mutlu etmiş oluruz :) Sonra da Tuchel'e geçeriz.

Gidişat kötü ama sorun sadece taktiksel değil yönetimsel sorunlar ve iç karışıklıklarda var. Yeni bir hoca gelirse kendisini bu kaosun içinde bulacak. Okan'ı teknik sebepler dışında en baştan istemememe rağmen sezonu tamamlamalı diyorum. Öncelik lig şampiyonluğu olmalı Avrupa'da da ne kadar ilerlersek artık.

Eğer Okan giderse hiç fanteziye gerek yok...Ligi bilen ve Elindeki kadroya göre en üst verimi alabilecek bir hoca var...Montella...adam hem oyuncularımızın nasıl oynayacağını biliyor hemde iyi futbolda oynatabiliyor...

Gesendet von meinem SM-F936B mit Tapatalk

Sezon ortasinda yabanci getirmek mantikli degil bence

Getireceksin sezon basi getireceksin

Sezon sonuna kadar Terim‘e hayir demem ama kendisi sicak bakmaz
Kesinlikle taktik, analiz bilen yabancı gelmeli. Sezon daha yeni başladı. Birkaç hafta içinde hoca adapte olur. Bu kadro ligde zaten iyi gidiyor. Avrupa ligi maçlarına kadar hoca alışır. Terim artık torunlarını sevsin.

Umarım Terim hatasına düşmezler bir daha. Artık Galatasaray'ın bu Terim girdabından bir çıkması lazım.

Son Terim dönemlerinde ne oynadık ki hala Terim isteniyor ki. Artık devir böyle haydi oğlum, aslanım gibi gazla çalışan değil taktikle vs. çalışan antrenörlerin devri.

Ama bu çapsız yönetimin max. yapabileceği de Terim.

yaw HOCA GİTSİN

itirazımız yok

gitmesin diyen yok

ama önce hoca giderse, yönetim kredi kazanır. bir boka yaramaz hocanın gitmesi.

o yüzden,

ÖNCE YÖNETİM GİTSİN!
İkiside gitsinde bu yönetim sezon sonuna kadar gitmez. Onu beklersek bu sezonu çöpe atmış oluruz. En azından yeni hocayla bu sezonu daha az zararla atlatalım. Yönetimde sezon sonu değişsin.

Geri
Üst Alt