GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 18

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
18/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Guardiola City'de ilk sezonunda gelenden gidenden 4 yiyordu bi ara hayırlayan var mı bilmiyorum, sezonu 3. bitirdiler. Klopp da 3. sezonunda başarı elde etti. İkisinin de arkasında durdular.

Okan 2 sene üstüste şampiyon oldu, gitsin deniyor. Mantalitenin değişmesi gerekiyor.
Bahsettigin insanlar kendilerini geliştiren ve bir sistemi olan insanlar. Sistem oturana kadar sorun çıkabilir. Ama kurduğu sistemi 3 sene içinde bozan, oyuncularını yiyen ve egosu tavana çıkanlarla başarı gelmiyor

fatih hocayla ne sıkıntın var bilmiyorum sana ne yaptı onu da bilmiyorum
tudor gibi her yerden 2 günde kovulan boş beleş birini destekleyenle bir şey tartışmam
Sol kanada Arda gelse, sağda keita oynasa, forvete hakan gelse, 10 noda Hagi oynasa şuan ilk sen soversin, bunlardan geçti, 55 yaşında adamlar nasıl oynayacak dersin. Şimdi aynısını ben FTye dediğimde niye sorun oluyor Ünsal? FTnin tdligi 2002de bitti, uzatmaları oynadığı 3 dönem var. Pana ise mum dikti.3. gelişi belki olabilir dedirttigi anda neden olamayacağını açıkça göstermiş olması gerek. Neden sevmiyorsun dersen, 2 rahmetli başkan döneminde yaptıklarından dolayı kinim var kendisine. Kulübü batirmasi vs onları geçtim. Hasta ölmek üzere olan adama neler yaptı, aç izle bence. Dursunlarla falan iyi anlaşır ama.

Fatih Terim diyenler son iki sezonu unuttu galiba. Kalenin önünde paslaşmalarla kaç gol yedik hatırlamıyorum.

Ocak ayda herşey düzelecekti ama. Niye illa kötü hatırlanmasını istiyorsunuz? Ne güzel efsanemiz illa batırmasını istiyorsunuz gibi. Devri bitti artık.

Çağdaş atan akıllı işler yapıyor, modern futbolu iyi biliyor, belki gelecekte iyi işler yapabilir. Yeminle zoruma gidiyor şunu söylerken ama biz st patricks'e bile elenebilirdik. Yabancı yeşermez bu topraklarda jesus gibi fatih terim ekolü olan bir adam bile yapamadı ki en uygun profil oydu bu ülkeye. Türk ama güncel futbolu gerçekten iyi bilen bence cağdaş atan var.

Bu konudaki bold kararim sudur ki bence @Suat Kara denenmeli. Ekibi nasıl olur onu merak ediyorum?

Not: Ustadim forumdaki taktisyen durusuna ithafen seni önermek istedim. Yanlış anlama lütfen. Yazilarini keyifle okuyorum. Icerikli ve degerli buluyorum. Saygı ve selamlar.

Geri
Üst Alt