Haklı olarakÖlüsü okandan iyidir diyorsun yani. Raporladim
Haklı olarakÖlüsü okandan iyidir diyorsun yani. Raporladim
Thomas Tuchel saflarına gel..Hayır bu kadroyla başarılı da olur ona da inanıyom..
Bahsettigin insanlar kendilerini geliştiren ve bir sistemi olan insanlar. Sistem oturana kadar sorun çıkabilir. Ama kurduğu sistemi 3 sene içinde bozan, oyuncularını yiyen ve egosu tavana çıkanlarla başarı gelmiyorGuardiola City'de ilk sezonunda gelenden gidenden 4 yiyordu bi ara hayırlayan var mı bilmiyorum, sezonu 3. bitirdiler. Klopp da 3. sezonunda başarı elde etti. İkisinin de arkasında durdular.
Okan 2 sene üstüste şampiyon oldu, gitsin deniyor. Mantalitenin değişmesi gerekiyor.
Teşekkür ederim kanka ama ben böyle memnunum yavThomas Tuchel saflarına gel..
Sol kanada Arda gelse, sağda keita oynasa, forvete hakan gelse, 10 noda Hagi oynasa şuan ilk sen soversin, bunlardan geçti, 55 yaşında adamlar nasıl oynayacak dersin. Şimdi aynısını ben FTye dediğimde niye sorun oluyor Ünsal? FTnin tdligi 2002de bitti, uzatmaları oynadığı 3 dönem var. Pana ise mum dikti.3. gelişi belki olabilir dedirttigi anda neden olamayacağını açıkça göstermiş olması gerek. Neden sevmiyorsun dersen, 2 rahmetli başkan döneminde yaptıklarından dolayı kinim var kendisine. Kulübü batirmasi vs onları geçtim. Hasta ölmek üzere olan adama neler yaptı, aç izle bence. Dursunlarla falan iyi anlaşır ama.fatih hocayla ne sıkıntın var bilmiyorum sana ne yaptı onu da bilmiyorum
tudor gibi her yerden 2 günde kovulan boş beleş birini destekleyenle bir şey tartışmam
Can hoşgeldin rtaşFatih Terim isteyen arkadaşlar buzluk üzerinde maç izlediği günleri çabuk unutmuş sanırım. Ne Terimi Allahasen
Hemen tanidinCan hoşgeldin rtaş
Vallahi can falan değilimCan hoşgeldin rtaş
Koyu okancısın
Haberim yok.Koyu okancısın