GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 17

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
17/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yabancı hiçbir hoca büyük takimlarda bu ligte iş yapamaz ,mou getirdiler evet adam bitikken geldi ama görün bakın o da olmayacak
Yabancı hoca demek =sezonu çöpe atmak demek

Öncelikle hocanın sezonu tamamlamasından yanayım.

yok illa gidecek diyorsanız, sezon devam ederken ve bu kdr pahalı bi kadro varken ıslak rüyalarınızdaki gibi yabancı bi adam gelmez. Gelecek adam Terim olur.

O yüzden bu boş konuyu çöp kutusuna taşıyın.

Terim Dursunla çalışmaz diye postlar görüyorum, Daha önce de çalıştılar.

tudorcularla futbol hakkında konuşmam
Tudor, Gerets, FT birinci dönem futbolu oynatabilecek x bir hocayı sırtımda floryaya taşırım. Galatasarayin nasıl futbol oynaması gerektiği sorulsa bu adamların maçlarını izlettirirdim. Nasıl olmaması gerektiği sorulsa FT 2., 4.dönem, Okan ve adını ağzıma almak bile istemediğim tdleri sayardım.

Tudor, Gerets, FT birinci dönem futbolu oynatabilecek x bir hocayı sırtımda floryaya taşırım. Galatasarayin nasıl futbol oynaması gerektiği sorulsa bu adamların maçlarını izlettirirdim. Nasıl olmaması gerektiği sorulsa FT 2., 4.dönem, Okan ve adını ağzıma almak bile istemediğim tdleri sayardım.
fatih hocayla ne sıkıntın var bilmiyorum sana ne yaptı onu da bilmiyorum
tudor gibi her yerden 2 günde kovulan boş beleş birini destekleyenle bir şey tartışmam

Tudor'u t.direktör sınıfına koymuyorum, Montella işi milli takımdan dolayı olmaz. Geri kalan yabancı isimler ile Dursun Özbek yönetiminin sağlıklı bir iletişim kurup başarılı olma ihtimali sıfır.

FT gelsin demekte içimnden gelmiyor ama Okan'ı göndermeyi düşündükleri ilk an gidecekleri isim o olacak şüphesiz.

Geri
Üst Alt