GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 33

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,4K
Sayfa
33/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
brestuanın hocası ii görünüyor Eric Roy

********************* kadar bütçeli takıma cl'ye ayak uyduran bi futbol oynattı
o kadroyla başarı sağlayamaz tabii ama sistem nedir biliyor, takımı fizik olarak dengeli tutuyor. totalde sezon başından beri 10 maç kaybetti brest ama genel olarak her maç üstüste iyi oynayarak kazanıyolar

Herhangi bir hedef için dönmuyor td lige chelseayi pl sampiyonu yapabilmek normal. Ama GS yi avrupa sampiyonu yapmak tekrardan iste hedef bu olmali We will be champion again projesi erden başkanın.
Bizim lige A+ seviye hoca getiremezsin gidip istikrarlı hoca getirsen zaten bu topraklarda tutmuyor her türlü yerli hariç bir çözüm yok Okan hoca sonrası Arda veya Selçuk gelir.

Bizim lige A+ seviye hoca getiremezsin gidip istikrarlı hoca getirsen zaten bu topraklarda tutmuyor her türlü yerli hariç bir çözüm yok Okan hoca sonrası Arda veya Selçuk gelir.
La o yüzden getirmek bir devrim yaratır ve yapmaliyız bu firsati herif hazır bosta gibi bir şeyken diyorum ya zaten bu devrim gerçekleştirilmeli ve Jurgenn hocama gs eşofmanlarini giydirmeliyiz.

La o yüzden getirmek bir devrim yaratır ve yapmaliyız bu firsati herif hazır bosta gibi bir şeyken diyorum ya zaten bu devrim gerçekleştirilmeli ve Jurgenn hocama gs eşofmanlarini giydirmeliyiz.
Getiremezsin işte, Liverpool'dan ayrılırken kendisi ifade etti bir süre teknik direktörlük yapmayacağını gidip boşta beklemiyor ki kim bilir kimler kapısına gidip ne teklifler koymuştur dönüp bile bakmaz disiplinli adam sözünü tutar...

Getiremezsin işte, Liverpool'dan ayrılırken kendisi ifade etti bir süre teknik direktörlük yapmayacağını gidip boşta beklemiyor ki kim bilir kimler kapısına gidip ne teklifler koymuştur dönüp bile bakmaz disiplinli adam sözünü tutar...
Icardi gibi bir olay yaratmak istiyorsan getirmelisin. O günün şartlarında 13.olmuş bir takima icardinin gelmesi de imkansızdi mesela.

Icardi gibi bir olay yaratmak istiyorsan getirmelisin. O günün şartlarında 13.olmuş bir takima icardinin gelmesi de imkansızdi mesela.
Icardi imkansız değildi ki Avrupa'da transfer bittiği için gerçekleşti aynısı Osimhen için geçerli o daha imkansız bir transferdi o da transfer dönemi bittiği için geldi.

Klopp için öyle bir ihtimal dahi olmaz çünkü teknik adamların transfer dönemi diye bir şey yok adamın önündeki takımlar 200-250-300 m euro bütçe koyabilirler.

O yüzden %0.0000000000000000000001 ihtimal

Fatih TERİM takımından affını isteyip bonservis ile Kerem D verilsin sayın hocamızı alalım geri bu takımın çok çok büyük bir taktisyene ihtiyacı yok isim olarak güçlüyüz ligi alma konusunda tek eksik motivasyon

Arda gelsin en azından Alkmaar gibi takımlarla deplasmanda g.tüyle beraber kalır.. Aptal gibi pres yaptırıp Berkan’la Apo’yu 75 dk birebir bıraktırıp kenardan izlemez.

Icardi imkansız değildi ki Avrupa'da transfer bittiği için gerçekleşti aynısı Osimhen için geçerli o daha imkansız bir transferdi o da transfer dönemi bittiği için geldi.

Klopp için öyle bir ihtimal dahi olmaz çünkü teknik adamların transfer dönemi diye bir şey yok adamın önündeki takımlar 200-250-300 m euro bütçe koyabilirler.

O yüzden %0.0000000000000000000001 ihtimal
Baya imkansızda ys nereye degilde Erden reis in kendisi bile dedi kac kez %1 in pesinden gittik ve oldu diye kloppta %1 şuanda.

Şu an gerek yok. Gerek olursa Schmidt boşta düşünmeden ona giderim

Uzun vadede baştan sona kulüp yapısına devrim yapacak bir adam lazım. En uygun profil Klopp gerçekten. Sanmıyorum olacağını ama Klopp gibi, Guardiola gibi bir hocanın Cimbom'unu izlemek isterdim

Kopenhagin hocasi hicte fena gitmiyor, tam sistem takimi.

@Hasan Bekir
@Umut Işık

119 macta

1.91 puan ortalamasi
Puan ortalamasını bilmem de AZ ciddi anlamda şu bebelerle futbolun doğrularını oynayıp takım halinde atak yapabiliyor.
Dün celtik oynadığı futbolu biz 20 senede oynayamayız. 1,5 milyonluk allahın japonyasından getirdikleri oyuncuyla oynuyor herifler.

Doğru sistemi oturtmak için taraftarın sabretmeyi bilmesi lazım.
2 galibiyet gördü mü uzaya çıkıldığı düşünülen ülke burası maalesef.

Şu an gerek yok. Gerek olursa Schmidt boşta düşünmeden ona giderim

Uzun vadede baştan sona kulüp yapısına devrim yapacak bir adam lazım. En uygun profil Klopp gerçekten. Sanmıyorum olacağını ama Klopp gibi, Guardiola gibi bir hocanın Cimbom'unu izlemek isterdim

Guardiola mükemmel olurdu Alim be. Klopp emekli gibi bir şey şuan tatilde adama çok bulaşmamak gerekir.

Bu arada yabancı gelirse Gardi bulur getirir italya kökenli hocalara bakalım.

3 kere okan buruka veda başlığı açtım 3ü de kapatıldı

Daha dün bu kifayetsiz herife destek vermek için yalama sırası vardı forumda bizzat gördüm doruk 1 saat boyunca ağzı açık sırada bekledi

Kendinizi bu kadar kolay yönlendirtip bu kadar küçük düşürmeyin, omurganız olsun

Geri
Üst Alt