GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 32

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,4K
Sayfa
32/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
derwall diyorsun

sanki derwalli de mi dondurmustuk
Derwall'i döndürduk mu bilmiyorum açıkcası ama klopp hem kurucu , hem yariştirmaci 10 numara biri ondan onu dedim. Şuan da da bosta sayılır tam fırsat. TD olmayı birakmiş olsada ikna edebilen bir adam ile gelebilir. İyide bir challenge veriyorsun boş çagırmıyorsun tekrar dönmesi adına bizi avrupa sampiyonu yap projesi ile.

Tudor denen lale dışında hepsi olabilir artık.

Amma ve lakin benim gönlümden geçen hoca her daim Jurgen Klopp'tur. DNA olarak da bize çok iyi bir şekilde uyacağını, camia ile müthiş bir bağ kurabileceğini düşünüyorum. Yeni bir Derwall hamlesine Derwall devrimine ihtiyacımız var futbol konusunda.

Derwall'i döndürduk mu bilmiyorum açıkcası ama klopp hem kurucu , hem yariştirmaci 10 numara biri ondan onu dedim. Şuan da da bosta sayılır tam fırsat. TD olmayı birakmiş olsada ikna edebilen bir adam ile gelebilir. İyide bir challenge veriyorsun boş çagırmıyorsun tekrar dönmesi adına bizi avrupa sampiyonu yap projesi ile.

klopp bir kere trdeki futbol ortamının kötülüğünü filan konuşmuştu

geleceğine ihtimal vermiyorum

klopp bir kere trdeki futbol ortamının kötülüğünü filan konuşmuştu

geleceğine ihtimal vermiyorum
O yüzden dedim ya renktaş iyi bir ikna gucu olan birisi getirmeli diye konuşcak edecek. Orasından girip , burasından çikacak sonunda evet dedirtecek projeye kolay değil zaten. Klopp'u getirmek büyük bir devrim olur ama sonunda üstelik bizim ile taraftarimiz camiamiz ilede bütünleşir çok uyumluda bir adam bize.

Mancini'nin elinde taş gibi takım vardı halen isteyenler oynılan deplasman maçlarını unutmuş taş gibi kadroyla şampiyonluğu kaçırdı.

Chelsea maçlarında rezilin rezili futbol oynamıştık, Kadıköy'de de öyle tek iyi yanı adam gibi adammışta tazminat almadı onun dışında bir artısı yoktu.

Mancini'nin elinde taş gibi takım vardı halen isteyenler oynılan deplasman maçlarını unutmuş taş gibi kadroyla şampiyonluğu kaçırdı.

Chelsea maçlarında rezilin rezili futbol oynamıştık, Kadıköy'de de öyle tek iyi yanı adam gibi adammışta tazminat almadı onun dışında bir artısı yoktu.

Benim aklimda iyi bir yabanci hoca gelmiyor alabilcemiz

yani piyasada yok suan

Zidane var ama, oda gelirmi? sanmam

Bu arada ankettekilerde sergio milana gitti tuchel ingiltere yaptı terzic en çom 2.oy ama hala boşta sanirim( bu asiri supheli) biri yapiyor onu bence.

1739488730421.webp

Geri
Üst Alt