GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 34

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,4K
Sayfa
34/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Mıy mıy hoca gelmesinde kim gelirse gelsin. Disiplin istiyorum disiplin ! Hiç kimseyi bulamıyorsak Tudor gelsin. Haksız şekilde gönderilmişti telafi ederiz.

Çok iyi yabancı gelmeyecekse arda gelmeli sanki

ardanın eyüpte biraz fazla puan toplaması ise onu bize getiren oksn buruk onun babasını yapmadınız zamanında kupa alarak şampiyon olarak filan

arda ilerde kendini ispat ederse gelir de şu an iyi bir yabancı gelmiyorsa düzeni bozmanın anlamı yok

DUnden beri dedigim gibi önumuzde ki 2 mactan sonra puan farki en az 6 olarak kalmazsa okan gönderilmeli. Yerine gelen beni ilgilendirmiyor, en azindan ayni hatalari yapip durmaz

Sergen iti ileri geri konuṣmasaydi sezon sonuna kadar degerlendirilebilirdi

ardanın eyüpte biraz fazla puan toplaması ise onu bize getiren oksn buruk onun babasını yapmadınız zamanında kupa alarak şampiyon olarak filan

arda ilerde kendini ispat ederse gelir de şu an iyi bir yabancı gelmiyorsa düzeni bozmanın anlamı yok
Düzeni bu kafayla okan bozacak gibi. Yoksa biz de hoca bulmanın zor olduğunu, arda'nın hazır olmadığını biliyoruz. Okan avrupada saçmalamanın sınırlarını aştı artık ve aynı hataları sürekli yapıyor. Hep diyorum okan katakterini değiştirmeden, biraz daha otoriter ve disiplinli hocaya dönüşmeden hamza hamzaoğlu modeli hoca olarak kalır. Bazı oyunculardan çekiniyor ve hep piknik havaları var floryada

Düzeni bu kafayla okan bozacak gibi. Yoksa biz de hoca bulmanın zor olduğunu, arda'nın hazır olmadığını biliyoruz. Okan avrupada saçmalamanın sınırlarını aştı artık ve aynı hataları sürekli yapıyor. Hep diyorum okan katakterini değiştirmeden, biraz daha otoriter ve disiplinli hocaya dönüşmeden hamza hamzaoğlu modeli hoca olarak kalır. Bazı oyunculardan çekiniyor ve hep piknik havaları var floryada

ben artık okanı savunmam zaten

avrupada 10 kere vasat takımlara pas pas olmuş hocayı nasıl savunalım ki benim için her zaman avrupa>lig

ama şu an yerli olarak okandan iyisi de yok gibi

en azından takım ile bir beraberliği var

ben artık okanı savunmam zaten artık

avrupada 10 kere vasat takımlara pas pas olmuş hocayı nasış savunalım ki benimsin her zaman avrupa>lig

ama şu an yerli olarak okandan iyisi de yok gibi

en azından takım ile bir beraberliği var
Arda'yı yerli tek alternatif olarak gördüğüm için söyledim. Tecrübesiz ama okana göre liderlik,cesaret ve taktiksel konularda bazı artıları da var gibi görünüyor

Geri
Üst Alt