Derwall'i döndürduk mu bilmiyorum açıkcası ama klopp hem kurucu , hem yariştirmaci 10 numara biri ondan onu dedim. Şuan da da bosta sayılır tam fırsat. TD olmayı birakmiş olsada ikna edebilen bir adam ile gelebilir. İyide bir challenge veriyorsun boş çagırmıyorsun tekrar dönmesi adına bizi avrupa sampiyonu yap projesi ile.derwall diyorsun
sanki derwalli de mi dondurmustuk
Derwall'i döndürduk mu bilmiyorum açıkcası ama klopp hem kurucu , hem yariştirmaci 10 numara biri ondan onu dedim. Şuan da da bosta sayılır tam fırsat. TD olmayı birakmiş olsada ikna edebilen bir adam ile gelebilir. İyide bir challenge veriyorsun boş çagırmıyorsun tekrar dönmesi adına bizi avrupa sampiyonu yap projesi ile.
O yüzden dedim ya renktaş iyi bir ikna gucu olan birisi getirmeli diye konuşcak edecek. Orasından girip , burasından çikacak sonunda evet dedirtecek projeye kolay değil zaten. Klopp'u getirmek büyük bir devrim olur ama sonunda üstelik bizim ile taraftarimiz camiamiz ilede bütünleşir çok uyumluda bir adam bize.klopp bir kere trdeki futbol ortamının kötülüğünü filan konuşmuştu
geleceğine ihtimal vermiyorum
Erik ten Hag is yaparmi?
Mancini'nin elinde taş gibi takım vardı halen isteyenler oynılan deplasman maçlarını unutmuş taş gibi kadroyla şampiyonluğu kaçırdı.
Chelsea maçlarında rezilin rezili futbol oynamıştık, Kadıköy'de de öyle tek iyi yanı adam gibi adammışta tazminat almadı onun dışında bir artısı yoktu.
Benim aklimda iyi bir yabanci hoca gelmiyor alabilcemiz
yani piyasada yok suan
Zidane var ama, oda gelirmi? sanmam
schmidt
Hepside cacık çıkar senelerdir bu hikayeyi yaşıyoruz X bir yabancı gelir ardından 3-4 teknik adam değiştiririz 2 sene sonra #OkanHocayıİstiyoruz tagları açılır bunu çok yaşadık yaşamayada devam edeceğiz.Benim aklimda iyi bir yabanci hoca gelmiyor alabilcemiz
yani piyasada yok suan
Şubatlar Galatasaray ındırEvet artık Okan hocanın işi bitti. Daha buradan toparlayamaz. Takım üzerinde en ufak bir kontrolü yok. Yanlış transferler, eksik transferler falan filanı geçtik. Sezonu kurtarmak için ufacıkta olsa bir şansımız var. Taktik bilen hoca lazım. Bunun için adaylarınız kimler.?
Zidane 50 yıldir kimseye gitmiyor gelmez burayada schmidt var orata düzeyde bir herif. En iyi tercih klopp u dondurmeye ugrasmak olur çok açık hedef bu olmalı yavBenim aklimda iyi bir yabanci hoca gelmiyor alabilcemiz
yani piyasada yok suan