Tuchel e oy verinizde manciniyi gecip şunu düzeltelim yav
Yönetim ile ilgili dediklerine imza atiyorum, ama genede okan gitmelihatayı önce TD'de ararsanız HÜSRANA uğrarsınız.
GS şu an YÖNETİLEMİYOR.
bu yönetimin altına KLOPP gelse ne olur?
ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞECEK!
SONRA HOCA!
terim-montella harici komik gelmesine rağmen tuchel'e oy verdim bu rezaleteankette mancini lider olduğuna göre konuyu çöpe atıp silerek gscnin onurunu bir nebze olsun kurtarmaya bakalım
ankette mancini lider olduğuna göre konuyu çöpe atıp silerek gscnin onurunu bir nebze olsun kurtarmaya bakalım
hayır.Yönetim ile ilgili dediklerine imza atiyorum, ama genede okan gitmeli
Yönetim 2 sene degismeyecegine göre 2 sene okanla devam mi diyorsun? Daha cok söveriz ozaman
Istifa haberleri dogruysa 4 kisi daha lazim 8 kisi istifa edince yönetim dusuyormushayır.
yönetim ACİLEN DEĞİŞMELİ diyorum.
okan yarın gitsin, mevcut yönetimle KLOPP 2 sene devam etse ne olacak? :ddddd
Okan gittigi zaman bu yonetimin iyi bir hoca getireceginemi inaniyorsun?Yönetim ile ilgili dediklerine imza atiyorum, ama genede okan gitmeli
Yönetim 2 sene degismeyecegine göre 2 sene okanla devam mi diyorsun? Daha cok söveriz ozaman
bizim kadroyla 2. haftadan sonra yeşilay sarri![]()
José Mourinho - Performans verileri ayrıntıları
Diese Statistik zeigt alle Leistungsdaten von José Mourinho. Die Anzeige kann nach Saison, Verein, Ligahöhe und Wettbewerb gefiltert werden.www.transfermarkt.com.tr
imparator sarri lavukinhodan son 4 maçta gol dahi yememiş
derhal İmparator Sarri göreve.
Inanmiyorum, okanla olacagina da inanmiyorumOkan gittigi zaman bu yonetimin iyi bir hoca getireceginemi inaniyorsun?
niye ki. young boys'un kadro değerinin yarısı kadar bonservisi 2 topçuya harcayıp o takıma beraberlik alamadan elenen adamın varlığı sorgulanamaz mı? fbjkli olmadığımız için böyle başlıklar değer görüyo zaten, napalım mourinho'ya yaptıkları gibi hocamız elendi ama en azından maça 2 santrafor başladı, ben uzun zamandır böyle bişey görmüyodum diye hocamızı mı pohpohlayalım.bu rezil başlığı kapatmak için ne bekliyorsunuz?
açan adam da belli zaten.
banega gelmezse forumu bırakacaktı.
ilgi olsun da. nasıl olursa olsun.
fbjkli olsanız bile bu başlığı açmaya utanırdınız.
Arkasında doğru bir yönetimle başarılı olacağına inanıyorum. Şartlar doğru olduğunda da pek çok kez bize neler yapabildiğini gösterdi.Inanmiyorum, okanla olacagina da inanmiyorum
En azindan yeni taktigi olan biri gelir en kötu
Sen okanla olacagina inaniyormusun?