GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 13

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
13/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ankette mancini lider olduğuna göre konuyu çöpe atıp silerek gscnin onurunu bir nebze olsun kurtarmaya bakalım
terim-montella harici komik gelmesine rağmen tuchel'e oy verdim bu rezalete

1724850244518.png

demek adına

Bence hocayı değiştirmek çözüm değil. 2 sene üst üste şampiyon olan, Beksiz 2 sene üst üste galibiyet rekoru kıran bir hocanın biraz da olsa kredisi olması lazım. Evet, son 3-4 aydır çok sallantılı bir dönemdeyiz ve oynanan oyunun hiçbir savunması yok. Young Boys ve Beşiktaş maçları da rezalet ötesiydi ama bu kadar kolay da hoca harcanmaz. Yoksa üstteki listeden herhangi bir hoca gelsin, onlar için de yeni bir liste hazırlarız.

Hocadan once yonetim gitmesi lazim. Asil problemin orada oldugunu dusunuyom.

bu rezil başlığı kapatmak için ne bekliyorsunuz?

açan adam da belli zaten.

banega gelmezse forumu bırakacaktı.

ilgi olsun da. nasıl olursa olsun.

fbjkli olsanız bile bu başlığı açmaya utanırdınız.

bu rezil başlığı kapatmak için ne bekliyorsunuz?

açan adam da belli zaten.

banega gelmezse forumu bırakacaktı.

ilgi olsun da. nasıl olursa olsun.

fbjkli olsanız bile bu başlığı açmaya utanırdınız.
niye ki. young boys'un kadro değerinin yarısı kadar bonservisi 2 topçuya harcayıp o takıma beraberlik alamadan elenen adamın varlığı sorgulanamaz mı? fbjkli olmadığımız için böyle başlıklar değer görüyo zaten, napalım mourinho'ya yaptıkları gibi hocamız elendi ama en azından maça 2 santrafor başladı, ben uzun zamandır böyle bişey görmüyodum diye hocamızı mı pohpohlayalım.

Bir konu açılmış üstüne sayfalarca konuşulmuş anket konulmuş ama tuhaf isimler var.
FT: Artık o iş geçti banka olayını unutturmak için yarım devre pana yapıp geldi adam. Evet artık torun sevme zamanı.

Mancini: Son kulüp deneyimi 2018. Yani artık milli takımlarda hobi olarak devam ediyor.

Sarri,Conceciao,Tuchel ve Terzic'in buralara gelme ihtimali yok. Hadi geldi diyelim sezon içinde gelecek adamlar değil.

Montella: Buradaki en mantıklı adam ancak onunda rahatı yerinde şu an.

Tudor: O rezil derbi performansına rağmen son dönemde en iyi futbolu o zaman oynuyorduk. Oyuncu kalitesi de üst düzeydi o zaman.

Geri
Üst Alt