GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 39

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
39/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kesinlikle. Takımda ağır bir ciddiyetsizlik seziyorum. Örneğin rakip Tottenham olunca çatır çatır oynayan futbolcular, RFS'yi Dinamo Kiev'i görünce beş paraya almamazlık yapıyor. "Hayırdır beyler? Ne oldunuz da rakip beğenmiyorsunuz?" diye sorduğunu da hiç sanmıyorum hocanın. Sürekli bir futbolcuların suyuna gitme çabası seziyorum.
Bayern Münih maçına kadar böyle oynatmıyordu ya bu adam. O maç bizi saçma bir yola itti. O oyun bütün topculari sonraki haftalarda dusuruyor. Fiziksel olarak takim dagildi

Bayern Münih maçına kadar böyle oynatmıyordu ya bu adam. O maç bizi saçma bir yola itti. O oyun bütün topculari sonraki haftalarda dusuruyor. Fiziksel olarak takim dagildi
Üstelik şöyle de bir sorun var; takımda rotasyon probleminden bahsediyoruz ancak elimizdeki birçok kaliteli futbolcuyu da küstürüp kaçırdık. Kimisini yok pahasına, kimisini üstüne para vererek üstelik. Sanki takımda belli futbolcular hegemonya kurmuş, kafalarına göre at koşturuyorlar, onlar ne derse o oluyor, onlar kimi isterse o oynuyor gibi bir ortam var.

AZ Alkmaar maçında Torreira'nın o maçta oynamayacağını bile bile, Lemina'yı listeye yazmadık, orta sahayı olduğu gibi rakibe teslim ettik. İzlediğim kadarıyla söylüyorum, Cuesta yazılacağına keşke Lemina yazılsaymış listeye.

Hangi skandalı, hangi sıkıntıyı konuşacağını şaşırıyor insan.

Sergiy Rebrov. Farklı ülke ve kültürlerde çalışarak şampiyonluklar kazanmış ve an itibariyle Ukrayna Milli Takım hocası. Muhtemel yeni bir kulüp takımı için enerjisi yüksek olacaktır. Kültürel olarak da uyum sorunu yaşamayacak bir isim. Yaşı da henüz 50. Fb denen uğursuz ekipte 1.5 sene oynadı ama efendi düzgün bir adamdı, orada bile şampiyon oldu, tılsımlı bir herif diyebiliriz. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayımıza gelen her oyuncu neden 16lık ergen kızlar gibi alıngan oluyor anlamak güç. Sen milyonlarca tl alıyorsan oynayacaksın kardeşim. Neymiş morali bozuluyormuş. Ulan tepemizde 1 üst kademede yönetici işyerinde içimizden geçiyorda biz naz yapamıyoruz adamlar utanmadan alınıyor herşeye...

Rieraya da bir şans verilebilir. Gayet iyi gidiyordu. Ekibini kendisine bırakmayıp, güçlü bir teknik kadro kuracaksın. Genç, teknolojiyi kullanmayı bilen ve aynı zamanda insan yönetme hususunda eğitim almış, futbolu iyi bilen bir ekip.

İsim vermeyeyim ama aranan özellikler bence şöyle;

Eli maşalı, disiplinli
Mümkünse B C planları olan ve uygulayabilen
Futbolcuya sözünü geçirebilecek
Atılacağı kesin olan oyuncuyu sahadan alabilecek
Aynı hataya 15 kez düşmeyebilecek, aynı yenilgiyi 10 kez yaşamayacak, hatalardan ders çıkarabilecek
Avrupa maçına 3 gün kala partile(t)meyecek
Futbolculara aptalca imtiyazlar vermeyecek
Kendini kulüpten üstün gören topçuya haddini bildirebilecek
Dönemi kapanmış oyuncuyu kesebilecek
Pragmatist futbol anlayışına sahip
Sahada 11 kişi oynayacak olsak da futbolun özellikle birkaç kulvarda yarışıldığında derinlikli bir kadro kurularak yola çıkılması gerektiğinin bilincinde
Elinde ideal kadrosu olmadığında ideal kadro varmış gibi oynamayacak, her rakibe karşı aynı anlayış ile sahaya çıkmayacak
Dengeli oyun oynamayı bilen, kazanamayacağı belli olan özellikle iki ayaklı maçlarda ilk maçı avantajlı ya da en az hasarlı şekilde atlatması gerektiğinin bilincinde olan bir td ye ihtiyacımız olduğu düşüncesindeyim.

Riera ve Selçuk en az Okan kadar yumoş profiller açıkçası Okan birde bunlardan tecrübeli yine. O yüzden Yerli tek aday Arda başka olmaz! Herhalde alır sezon sonuna kadar pro lisansını. Yabancı hocada da hedef yüksek profil bir alman olmalı. Ama öyle skibbe gibi yumoş alman değil hard disiplin almanı. Şimdi alman dedik diye de gider samsunun hocasına teklif yaparlar. Hayır abi oyuncular üzerinde isim ve cisim olarak otorite kurabilecek bir isme gidilmeli. (Klopp, Tuchel) Tamamen opsiyonel çok riskli olabilir ama Nuri Şahin ismi Türk-Alman hibrit bir deneme düşünülebilir.

Ne sistemi reis.

Bu topraklarda bireysellik akar, bize ozel bi durum saniyorlar bunu ama turkiyede bireysellikle işi goturur butun takimlar. Herkesin ovdugu goztepenin bile bi sistemi yok, sadece iyi bi forvetleri var. Cezali veya sakat olunca hatayspora dönüyorlar.

Terim son doneminde denedi bunu, herife teneke baglayip gonderdik. Bu taraftar profiliyle olmaz o iş. 2 mac kaybedince istifa diyorlar

Sistem işi sabır işi, ne bu topa girecek bi hoca, ne de yonetim bulamazsin. 2 yil secilen yonetim sistem işine girince burak elmas gibi 3-4 ay da paket olur
Buruktan devam o zaman herkez Arda falan diyor ama Okan Arda gibi olduğu dönemlerde şov yapıyordu ligde

Okan hoca kesin sezonu tamamlar. Sezon sonunda şampiyon olursa kalır. Olamazsa da kalır.:emrah:
Banada öyle geliyor takımıda toparlayacağını düşünüyorum ama Kaan Berkan ikilisi paf takıma barış ve yunusu biraz yedek kulübesinde tutması lazım son dönemde sallai formda kanatları sallai frank mertensi yedek kulübesine atması lazım işin uzunu kısası biraz realist kararlar almalı tabularını egolarınu yıkmalı

Burada dönen isimleri gördükçe Okan hocanın kalması gerektiğini düşünüyorum.

Riera falan diyorlar ya. Öff.
Yok kewel.
Onu diyorum işte Okan buruk kötü ama toparlar kendini ardada riera da onun seviyesinde değil bu adam onlar gibiyken başakşehirle lig şampiyonu oldu Rize’yle ligi domine etti ardanın bi 2-3 senesi daha var riera da o şekilde

Geri
Üst Alt