Bu sezonu yabancı hoca bitiremez. Ligin dinamiklerini anlayana kadar puan kayıplarının telafisi olmaz. Hoca FB maçını kaybederse gider. Yerine sezon sonuna kadar yerli bir hoca gerekiyor.
Fener maçını vermek şampiyonluğu vermek değil. Hala avantaj bizde. Sadece 2 puan yaklaşabildiler.Bu sezonu yabancı hoca bitiremez. Ligin dinamiklerini anlayana kadar puan kayıplarının telafisi olmaz. Hoca FB maçını kaybederse gider. Yerine sezon sonuna kadar yerli bir hoca gerekiyor.
Şampiyonluğu vermek demek değil ama hocayı gönderir. Bütün kritik maçları kaybettik ve 3 aydır iyi futbol oynamıyoruz. Sezonu tamamlamaması iki taraf için daha iyi olur. Maçı kaybedersek hoca ile vedalaşılmalı.Fener maçını vermek şampiyonluğu vermek değil. Hala avantaj bizde. Sadece 2 puan yaklaşabildiler.
TR liginde başarı feneri geçmekHe Young Boys maçı sonrası kovmamız gerektiğini çokça dile getirdim. Bu kadar rahat çalışma alanına sahip birisi lig şampiyonu yaptı diye başarılı olamaz. Hezimet sonrası adama kulüp kasasından tüm maaşı ödeyerek adamları gönderip 80 milyonluk adam aldık. Hala ligde iyiymiş falan diyorlar. Beni koy başına ben de iyi olurum şu kadroyla
Gecilmeme ihtimali yok.TR liginde başarı feneri geçmek
Yani ligde başarılı dediğimiz kıstası ligde feneri geçmek şeklinde düşünmek lazım
Avrupa zaten başarısız, ligdeki diğer takımların ortalama bütçesi 10-20 m euro bandında, bizimki 200 milyon euro
Mourinho bu kadar boktan hocalık yapmasına rağmen aradaki fark kadıköydeki maç şu an, onu kaybetsek aynı puandaydık.
Fenere geçildiği an elinde bir şey kalmayacak kısacası, elinde sadece o kaldı.
Terim in ilk senesinde FB den dört gol yemiştik. Herkes kovulmasını isterken Süren göndermedi.Şampiyonluğu vermek demek değil ama hocayı gönderir. Bütün kritik maçları kaybettik ve 3 aydır iyi futbol oynamıyoruz. Sezonu tamamlamaması iki taraf için daha iyi olur. Maçı kaybedersek hoca ile vedalaşılmalı.
Bu da ayrı bir uydurma. Zaten ligin 5 yada 6. maçıydı kimsenin kovulduğu falan yoktu. 97-98 yılında şampiyon olamasa belki yollar ayrılabilirdi o sezon ilk yarı sonunda 9 yada 10 puan gerideydik fenerden.Terim in ilk senesinde FB den dört gol yemiştik. Herkes kovulmasını isterken Süren göndermedi.