GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 40

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
40/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu sezonu yabancı hoca bitiremez. Ligin dinamiklerini anlayana kadar puan kayıplarının telafisi olmaz. Hoca FB maçını kaybederse gider. Yerine sezon sonuna kadar yerli bir hoca gerekiyor.

Fener maçını vermek şampiyonluğu vermek değil. Hala avantaj bizde. Sadece 2 puan yaklaşabildiler.
Şampiyonluğu vermek demek değil ama hocayı gönderir. Bütün kritik maçları kaybettik ve 3 aydır iyi futbol oynamıyoruz. Sezonu tamamlamaması iki taraf için daha iyi olur. Maçı kaybedersek hoca ile vedalaşılmalı.

He Young Boys maçı sonrası kovmamız gerektiğini çokça dile getirdim. Bu kadar rahat çalışma alanına sahip birisi lig şampiyonu yaptı diye başarılı olamaz. Hezimet sonrası adama kulüp kasasından tüm maaşı ödeyerek adamları gönderip 80 milyonluk adam aldık. Hala ligde iyiymiş falan diyorlar. Beni koy başına ben de iyi olurum şu kadroyla

He Young Boys maçı sonrası kovmamız gerektiğini çokça dile getirdim. Bu kadar rahat çalışma alanına sahip birisi lig şampiyonu yaptı diye başarılı olamaz. Hezimet sonrası adama kulüp kasasından tüm maaşı ödeyerek adamları gönderip 80 milyonluk adam aldık. Hala ligde iyiymiş falan diyorlar. Beni koy başına ben de iyi olurum şu kadroyla
TR liginde başarı feneri geçmek

Yani ligde başarılı dediğimiz kıstası ligde feneri geçmek şeklinde düşünmek lazım

Avrupa zaten başarısız, ligdeki diğer takımların ortalama bütçesi 10-20 m euro bandında, bizimki 200 milyon euro

Mourinho bu kadar boktan hocalık yapmasına rağmen aradaki fark kadıköydeki maç şu an, onu kaybetsek aynı puandaydık.

Fenere geçildiği an elinde bir şey kalmayacak kısacası, elinde sadece o kaldı.

TR liginde başarı feneri geçmek

Yani ligde başarılı dediğimiz kıstası ligde feneri geçmek şeklinde düşünmek lazım

Avrupa zaten başarısız, ligdeki diğer takımların ortalama bütçesi 10-20 m euro bandında, bizimki 200 milyon euro

Mourinho bu kadar boktan hocalık yapmasına rağmen aradaki fark kadıköydeki maç şu an, onu kaybetsek aynı puandaydık.

Fenere geçildiği an elinde bir şey kalmayacak kısacası, elinde sadece o kaldı.
Gecilmeme ihtimali yok.
Rize
Samsun
Ts
Bjk
Göztepe

Deplasmanlara bak

Şimdi yarın kazanırsa çıkar 2 maç kaybedince yaptıklarınız hatırlanmıyor falan ayağı çeker. O yüzden şimdiden bir hatırlatma:
Sparta Prag-Galatasaray 4-1
Beşiktaş-Galatasaray 5-0
Sıfır çeken YB-Galatasaray 3-2 v 1-0
RFS-Galatasaray 2-2
Biz olmasak sıfır çekecek Kiev-Galatasaray 3-3
AZ Alkmar-Galatasaray 4-1

Malmö falana girmedim de Elfsborg gibi galibiyetlere rağmen hak etmediğimiz de ortadaydı. 2 senedir haftada 2-3 idman, oyuncuların kondisyonunu bitirince gönderip yenisini aldırma, Oliveira ile kavga sonucu kalan tüm sezonlardaki maaşının tamamını ödeyip gönderme-tarihin en büyük fiyaskosu şu-, 2 senedir iyi maç sayısı bir elin parmağı kadar falan, eleştirilince Galatasaray taraftarına hakaret ama Galatasaray’da kredi verilmiyor, yersen

Gelecek hocanın da garantisi yok bu arada bilginiz olsun bu sene bir şekilde şampiyon olmamız lazım aklını başına toplarsa kalır aynı saçmalıklar yaşanırsa gider her devrin bir sonu var eğer gideceksede sezon başlamadan olmalı

96 yılında Terim 0-4 fener olayı tjklilerin zalad mevzularındaki kolpalarıyla yarışır.

4. maçı oynanan bir ligde 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik almıştı takım, 4. maçta yenildi diye yeni gelen hoca kovulmaz; olağan bir durum.

Asıl ikinci devre 4 maç üst üste kazanamıyorız üstüne fenere kaybediliyor son maç, kovulsa orada kovulurdu.

97/98 sezonu başlangıcı zaten çok daha kötü ama dönüyoruz orada da.

6 puan öndeyiz okan kalmalı diye içinden geçiren renktaşlarımız futbol değil puan durumunu izliyor

fifada hızlı simülasyonla teknik direktörlük kariyeri yapmıyoruz arkadaşlar sahadaki vaziyet ve bunun sonucu 2 aydır ortada

okanın yanındayız diye başlık açıp altında bundan sonra hiç laf etmeyeceğim diyenler bu kulübün taraftarlığını yapmaya ara versin, okandan önce onları göndermemiz lazım

Terim in ilk senesinde FB den dört gol yemiştik. Herkes kovulmasını isterken Süren göndermedi.
Bu da ayrı bir uydurma. Zaten ligin 5 yada 6. maçıydı kimsenin kovulduğu falan yoktu. 97-98 yılında şampiyon olamasa belki yollar ayrılabilirdi o sezon ilk yarı sonunda 9 yada 10 puan gerideydik fenerden.

Önce yönetim gitsin, transferler zamanında olmadığı müddetçe işe yaramaz

2306EPN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt