GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 43

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
43/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
cesur kararlar alabilen, mazeret üretmeyen, gerektiğinde konuşmasını bilen, ağır ve karizmatik, fizik kaliteyi önemseyen, rotasyon yapmayı bilen, 40-45 yaşlarında, çok iyi derecede ingilizce - türkçe bilen, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az 10 yıl deneyimli, B sınıfı eh.............................. biri

Şampiyonluk gelirse gitmez ama bize yardımcılar lazım. Gitmesi gereken Hatipoğlu. Okuduklarımdan anladığım Kavukçu gayet de iyi isimler getirmeye çalışmış.
Gardi ile de Mayıs ayıyla beraber çalışılmalı.
Sonra 10, kanat, sol stoper, kaleci ilk 11 için.
Yedek 6 - 8
Jelert, Jacobs, Yusuf, Cuesta filanda ısrar edilmemeli. Isteyen varsa Sallai gider. Kısaca yine ve yeniden Okan Buruk'a rağmen şampiyon olacak kadro kurulmalı. Hedef hiç yapılmayan 5'de 5 motivasyonu olmalı. Sezon başında 5 sene üst üste mottosunu dikta edersek rakipleri de strese ve kabullenişe sokarız.

sadece bir senaryo yazıyorum

klopp mancini ne bileyim tuchel ayarında ismi olmayan bir hoca getirdik ve kariyerine şöyle başladı

ligde 8 maç 5 g 2b 1 mağlubiyet ve şampiyonlar liginde 1b ve 1m

bu aradada muhtemelen fener daha fazla puan toplayacaktır mesela 7g 1b

olmayacak senaryo mu

10. haftada bu adamın durumu ne olur sorarım size, medya ve taraftar ne yapar bu adamı, okan nedne gitti denmez mi

aynı senaryoda yukarıdaki isim ayarında hocalar en azından kredisini kaybetmez

büyük isim getirmeyeceksek okan buruk devam etsin yoksa kriz derinleşir

sadece bir senaryo yazıyorum

klopp mancini ne bileyim tuchel ayarında ismi olmayan bir hoca getirdik ve kariyerine şöyle başladı

ligde 8 maç 5 g 2b 1 mağlubiyet ve şampiyonlar liginde 1b ve 1m

bu aradada muhtemelen fener daha fazla puan toplayacaktır mesela 7g 1b

olmayacak senaryo mu

10. haftada bu adamın durumu ne olur sorarım size, medya ve taraftar ne yapar bu adamı, okan nedne gitti denmez mi

aynı senaryoda yukarıdaki isim ayarında hocalar en azından kredisini kaybetmez

büyük isim getirmeyeceksek okan buruk devam etsin yoksa kriz derinleşir
Klobun yerine lpool niye slotu getirdi lavuk noname

Sana göre en kötü zidanı midanı getirmeleri gerekiyodu

Slot gelse 2 beraberlik alsa city kazansa 10.haftada nolacaktı durum

Olmayacak senaryo muydu

Bu lpool mal galiba

Sezon sonu bir hoca değişikliğinde en mantıklı tercih Montella olur. Ads'ye oynattığı futbol gayet bize uyacak bir futboldu. Türk futbol ortamını biliyor, yerli oyuncuları ve takımı biliyor. Yine uluslararası bir isim aynı zamanda. O yüzden en mantıklı tercih kendisi diye düşünüyorum. Klopp, Pep yada Maresca, Marco Rose, Postecoglu vb. kalitede bir yabancı hoca getiremeyeceğimizi düşünerek. Oakn Buruk kalsıncıydım normalde ama hocada artık ciddi bir tükenmişlik mevcut kendi iyiliği ve gelişimi için de Türk futbol ortamından biraz ayrılmalı hoca.

121421554_3011555525617261_7349285073876289664_n.jpg

Okanın yerini ancak klopp doldurur ya demek suretiyle Okan kalsın algısı yapmaya devam he. Bu rezil futbol size müstahak

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocaları gibi çocuk kandıracak seviyede bahaneler önermeler sunuyorlar egomenim. Görende okan efendi avrupada kloopa guardiolaya filan eleniyor zannedecek. Noname heriflerin uç kuruşluk takımları patates edip gönderiyor bizim takımı.

Olmayacak senaryo muydu

Bu lpool mal galiba

burdaki argümanın cevabı çok basit aslında hatta sorulmasına bile şaşırdım

liverpoolda 3-4 sene şampiyon olamayn adam orada kalabilir

ingilterede 6 sene 10 sene şampiyon olamayan hocalar kalabiliyor

burası öyle mi

üstelik şu iddianız kendi pozisyonunuzla çelişiyor

2 sene şampiyon olmuş ve 3. seneyi lider götüren hocayı niye istemiyoruz biz

daha fazlasını talep ettiğimiz için özellikle avrupada

peki kredisi az ve okan buruk kadarını bile yapamayan adam nasıl bir şey yaşar

bu ülkede terim 8 şampiyonluğun ardından 2 sene tökezledi diye gönderiliyor ki bir senesinde 1 averajla şampiyonluk kaybetti

10-11 sene çalışıp 8 şampioynluk alan adam liverpoolda kendi bırakmadan gönderilir miydi

karşılaştırmanın birinci kuralı bağlamın aynı olmasıdır sen iki farklı dünyayı kıyaslıyorsun

@Egemen Bayrak

gelelim sana

okan buruk kalsın demiyorum ben artık öncelikle hatta okan buruktan önce bile yerli hoca karşıtıydım ama bir süreliğine okan hoca umut vadetti ve destekledim

gelgelelim yukarıda söylediklerim aynen geçerli

franck haise gelse mesela veya lille hocası

10. hafta o gerçekler yaşandığında bu ülkede ortam anında terim ve 3 sene şampiyon olmuş olan okanı adamın önüne koyar ve yer geçer

bence de okan buruktan daha iyi futbol oynatacak 100 tane hoca olabilir dünyada

ama bu ülkede evet bu hoca bizi gelecek sene uçurur bu sene sabredelim durumu olmadığı için okan buruk sonrası o krediyi yakalayabilecek bir adam gelmesi gerekir

ha adam gelir 10da 10 ile başlar o zaman kimse birşey diyemez ki tudor bile yanlış hatırlamıyorsam 8de 7 yapıp 15. maç sonunda kovulmuştu

burası böyle bir ülke

sen istediğin akdar okan burukun yaşattığı 2 şampiyonluğun acısını yaşa, istediğin kadar türkçeyi manüpüle et, istediğin kadar forumda insalara sataş bu gerçek tekrar etme potansiyeline her zaman sahip

Olmayacak senaryo muydu

Bu lpool mal galiba
yahu leverkusen gitti, 2.lig takımında başarılı olamamış xabi alonso yu getirdi, bayern ise burnley ile küme düşmüş kompany getirdi, bence oynatıığı futbola sisteme bakıp bu seçimleri yaptılar,sonuca bakarak değil

burdaki argümanın cevabı çok basit aslında hatta sorulmasına bile şaşırdım

liverpoolda 3-4 sene şampiyon olamayn adam orada kalabilir

ingilterede 6 sene 10 sene şampiyon olamayan hocalar kalabiliyor

burası öyle mi

üstelik şu iddianız kendi pozisyonunuzla çelişiyor

2 sene şampiyon olmuş ve 3. seneyi lider götüren hocayı niye istemiyoruz biz

daha fazlasını talep ettiğimiz için özellikle avrupada

peki kredisi az ve okan buruk kadarını bile yapamayan adam nasıl bir şey yaşar

bu ülkede terim 8 şampiyonluğun ardından 2 sene tökezledi diye gönderiliyor ki bir senesinde 1 averajla şampiyonluk kaybetti

10-11 sene çalışıp 8 şampioynluk alan adam liverpoolda kendi bırakmadan gönderilir miydi

karşılaştırmanın birinci kuralı bağlamın aynı olmasıdır sen iki farklı dünyayı kıyaslıyorsun

@Egemen Bayrak

gelelim sana

okan buruk kalsın demiyorum ben artık öncelikle hatta okan buruktan önce bile yerli hoca karşıtıydım ama bir süreliğine okan hoca umut vadetti ve destekledim

gelgelelim yukarıda söylediklerim aynen geçerli

franck haise gelse mesela veya lille hocası

10. hafta o gerçekler yaşandığında bu ülkede ortam anında terim ve 3 sene şampiyon olmuş olan okanı adamın önüne koyar ve yer geçer

bence de okan buruktan daha iyi futbol oynatacak 100 tane hoca olabilir dünyada

ama bu ülkede evet bu hoca bizi gelecek sene uçurur bu sene sabredelim durumu olmadığı için okan buruk sonrası o krediyi yakalayabilecek bir adam gelmesi gerekir

ha adam gelir 10da 10 ile başlar o zaman kimse birşey diyemez ki tudor bile yanlış hatırlamıyorsam 8de 7 yapıp 15. maç sonunda kovulmuştu

burası böyle bir ülke

sen istediğin akdar okan burukun yaşattığı 2 şampiyonluğun acısını yaşa, istediğin kadar türkçeyi manüpüle et, istediğin kadar forumda insalara sataş bu gerçek tekrar etme potansiyeline her zaman sahip
onlar da farkinda okan hocanin birakmasi gibi bir ihtimal olmadiginin o yuzden bu kadar rahat o gelsin bu gelsin diye salliyorlar. is ciddiye binerse onlar da okan hoca kalsin ister zaten merak etme.

Sezon sonuna kadar takıma destek olmak adına, karşıdaki pislik kitlenin ağzına laf vermemek için bu basligi kapatmak en doğrusu, zaten sezon sonu birseyler olacak biz 5.yildizi alalım yeterki

Okanın yerini ancak klopp doldurur ya demek suretiyle Okan kalsın algısı yapmaya devam he. Bu rezil futbol size müstahak

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okan hoca olmadan şampiyon olamayız kafasında olanlar varsa niye bu kafadalar anlamak zor,hayatında başka şampiyonluk görmediler mi acaba,illa yabancı hoca da şart değil ki, eğer bu ligde yabancı olmaz diyorlarsa, amaç iyi ve doğru futbol,kim topa sahip olma,set oynatıyorsa ve bunu layıkıyla yapıyorsa onun gelmesi lazım illa dünyaca ünlü olmasına gerek yok, leverkusen,bayern kimleri getirdi, hoca olarak ne başarıları var alonso ve kompanyin? sporting ruben amorime şans vermemesi lazımdı o zaman ne başarısı var diye

Sezon sonu bir hoca değişikliğinde en mantıklı tercih Montella olur. Ads'ye oynattığı futbol gayet bize uyacak bir futboldu. Türk futbol ortamını biliyor, yerli oyuncuları ve takımı biliyor. Yine uluslararası bir isim aynı zamanda. O yüzden en mantıklı tercih kendisi diye düşünüyorum. Klopp, Pep yada Maresca, Marco Rose, Postecoglu vb. kalitede bir yabancı hoca getiremeyeceğimizi düşünerek. Oakn Buruk kalsıncıydım normalde ama hocada artık ciddi bir tükenmişlik mevcut kendi iyiliği ve gelişimi için de Türk futbol ortamından biraz ayrılmalı hoca.
bi de montella maçına göre taktik yapıyor milli takımdan gördüğümüz kadarıyla,her takıma aynı topu oynatmıyor

2014 yılında prandelli arsenalli dortmundlu CL grubunda 4er gol yedi diye denmeyen kalmadı, adam gittiğinde liderden 3 puan gerideyken gönderildi,ben prandelli süper hoca demiyorum ama biz bu refleksi 2014/2015 sezonunda hem de 3 puan gerideyken yaptık ve şampiyon olduk,şimdi ise 7 puan öndeyiz ama şampiyonluk gider korkusu var bazı taraftarlarda,onların neden böyle endişe ettiğini de anlıyorum,ligin puan baremi yükseldi diyecekler,artık pek puan kaybı olmuyor vb diyecekler, valla hakkımızda hayırlısı ne diyeyim : )

Geri
Üst Alt