Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !
Daha önce birkaç kez bahsetmiş ve ilk adayımın kendisi olduğunu belirtmiştim. Gelse, Okan Hocanın yarım yamalak yaptırabildiği ''Gegenpress'' in tillahını sergiletmesi muhtemeldir; halen de kötü tercih olmayacağı kanısındayım.
Ancak takımı fiziksel olarak yüksek seviyede tutabilecek, kıvamında otoriter, tempoyu duruma göre ayarlayabilen, gerektiğinde hücum, gerektiğinde kontrol ve set oyunu oynatabilen profilde birini istiyorum artık. Okan Hocanın -sözüm ona- ön alan baskısı ve dolayısıyla ''Rus Ruleti'' oyun mantığı ziyadesiyle yordu beni zira.
Boş yapmayalım hocalığını beğenmiyorum ve Avrupa'daki rezillik unutulmadı geçen sene yaşadıklarımız kıytırık ligde şampiyon oldu halen Avrupa'da başarısız.
Boş yapmayalım hocalığını beğenmiyorum ve Avrupa'daki rezillik unutulmadı geçen sene yaşadıklarımız kıytırık ligde şampiyon oldu halen Avrupa'da başarısız.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.