- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.879
- 5.338
degisiklikle ne alakası var durumun?son değişikliklerle gol yeseydik kimse övecek bir şey bulamazdı
hakem dubuaya orda faul vermedi
bjkye faul uydurdu ondan gol yedik
son dk yine bjkye faul uydurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degisiklikle ne alakası var durumun?son değişikliklerle gol yeseydik kimse övecek bir şey bulamazdı
3 tane direk 2 tane %100luk kacan pozisyon gol olsa ne denilecektison değişikliklerle gol yeseydik kimse övecek bir şey bulamazdı
Ulan defansif önlem almayıp hücumcu adamları değişip gol yese yine söveceksiniz.Okan'a bjk maçına kadar tek laf etmedim ama son 15 dk çileden çıkarttı beni. Gol yemek için zorladı. Bu kadar korkak olmasına gerek yok.
td değişsin diye takımının yenilmesini bekleyen herkesin abv
Boşver hocam . Sizinki mantık diğerleri klavye3 tane direk 2 tane %100luk kacan pozisyon gol olsa ne denilecekti
Hakli oldugun noktalar var ancak ligin ucte biri geride kaldi neredeyse, hoca degisikligi zarar verir diye dusunuyorum. Kenetlenip desteklemeliyiz.Liderlik değil derdim gerçekten. Oyuncu seçimleri maç içi tercihleri taktiği ve plansız planı beni çok yoruyo.
Yaptığı değişiklik oyunun stratejisini de belirliyor stoperi 3lemeye ne gerek var son 5 dk. takım iyice yasladı ters bi top olsa yine gol yerdik skor 3-1, 4-1 vs olsa konuşmam ama 2-1 riskli bir skordegisiklikle ne alakası var durumun?
hakem dubuaya orda faul vermedi
bjkye faul uydurdu ondan gol yedik
son dk yine bjkye faul uydurdu
İşte mesele o skor 2-1 ken takımı yaslamak yersiz geliyor bana az gol yemedik bu durumlarda hala aynı gerilimi yaşamaya gerek var mı3 tane direk 2 tane %100luk kacan pozisyon gol olsa ne denilecekti
3 tane hoca geldi gitti bu durum degismedi ustat. Ben o konuyu cozemedim dahaİşte mesele o skor 2-1 ken takımı yaslamak yersiz geliyor bana az gol yemedik bu durumlarda hala aynı gerilimi yaşamaya gerek var mı
takımda travma var ft dönemınden beridir 2-0dan 2-2 mactan sonra bu macta öyle bitecek diye psikolojik olarakta yaslanıyoruz 3 4 ü atamayınca3 tane hoca geldi gitti bu durum degismedi ustat. Ben o konuyu cozemedim daha