Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.853
- 4.224
- 1.468
B Elmas, kayınpederine attığı kazıktan dolayı Okan’ı almaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O berbat kadroyla Terim Avrupa’da liderdi. Torrent ilk 5 maçında galibiyet alamayan ilk td olarak tarihe geçti, hazırlık maçında bile 6 yiyoruz. Takım Terim gittikten sonra iyice ruhsuzlaştı, bu hocanın kendisine sempati ile bakmama rağmen malesef şuan ki yapıda başarılı olma ihtimali yok. Bu yönetim olduğu sürece gelen hocanın da başarılı olabileceğinden emin değilim gerçi.
Terim başarısızdı ve gönderilebilir durumdaydı bu ayrı bir konu ancak daha önce defalarca gösterdiği gibi Sampaoli, Sarri gibi kurt hocaların karşısında bu yıl şov yapmıştır. Bu kötü kadro ve krizde bize paragmatik bir hoca gerekirdi ancak idealist Torrent geldi. Gelen yenilgiler sonrası oyuncuların özgüveni yerle bir oldu. Eğer Torrent ve Torrent tipinde bir hoca gelecekse Terim’in kalmasını tercih ederdim. Her ne kadar başarısız olduğunu ve gitmesi gerektiğini düşünsem de, bu durumda daha faydalı olurdu. En azından Gedson-Trezeguet gelirdi diye kendimi avutuyorum. Haftaya Göztepe ve içerde Rize maçlarından 4 puan alamazsak küme düşme ihtimali düşmemekten daha fazla diye düşünüyorum. Torrent’in takıma kattığı birşeyi henüz göremedim.Kuranlardan biri de Terim. Burak ile beraber onun projesi bu. Onun sorumluluğunda olan bir şeydi o dönem. Ama sonuçta ligde durumumuz onun döneminde de kötüydü, Torrent'in beş maçından evvel 12. idik yine ve sanırım 10 maçlık da bir kazanamama vardı. AL için şu an Terim olup yine bu ekiple çıksaydı benzer sonucu orada da şu an alamama ihtimalimiz var. Ben bu başarıyı burada en başından beri nasıl desem hakkını veren insanlardan biriyim. Böyle bir sene de çok çok büyük bir başarı. Ligin şampiyonu gidip CLde sıfır çekerken sen CL gibi bir gruptan istediğini alıyor hem de lider çıkıyorsun. Asla küçümsenecek bir şey değil bu. Terim ve çocukların başarısı. Ama şu da bir gerçek ligdeki durumda işte aynı kişilere yazılır. Sen başarıyı birine edip diğerinde onun kabahati yok dersen ben bunu şahsım adına çok da adil bulmam. Zaten Terim bu yanlışın bedelini giderek ödedi. Ben o günden beri de kendisi hakkında burada bir beyanda bulunmuyorum. Geriye buna sebep olan başkan kaldı. O da ödemeli diyorum. Torrent çok da buralara uygun bir adam değil hatta danışman vasfindaki Campos bey de. Burak için kalkan bunlar. Aklınca tribüne oynuyor bu hamlelerle. Bir işte Barça bir Real ekolü ile büyülüyor vs. Suç adamlar da değil sözünün arkasında duramayan ve doğru düzgün planlama yapamayanlar da. Terim'in de hatası şu, madem bu kadroyu yeniledin, adamakıllı bir ekip oluşturacaktın. Yanındakilerin yetersizliğini bile bile inat etti bildiğini okumaya, sonunda da gidişine sebep oldu. Yoksa bence sezonu tamamlardı. Denizli maçından sonra kredi falan kalmadı kimse de. Haklı olarak. Çünkü soruyor insan bu kötü kadro Marsilya'ya 4 atmış, Denizli'ye nasıl atamaz... Malzeme aynı. Yani kırılma noktası olan ve geleceği de buna bağlı olan iki maç olduğu için bu örneği söylüyorum. Birini yapıp diğerini yapamaması ortalığı bulandırdı, yoksa ilerleseydik orda da Terim gitmezdi bu sene.
Terim başarısızdı ve gönderilebilir durumdaydı bu ayrı bir konu ancak daha önce defalarca gösterdiği gibi Sampaoli, Sarri gibi kurt hocaların karşısında bu yıl şov yapmıştır. Bu kötü kadro ve krizde bize paragmatik bir hoca gerekirdi ancak idealist Torrent geldi. Gelen yenilgiler sonrası oyuncuların özgüveni yerle bir oldu. Eğer Torrent ve Torrent tipinde bir hoca gelecekse Terim’in kalmasını tercih ederdim. Her ne kadar başarısız olduğunu ve gitmesi gerektiğini düşünsem de, bu durumda daha faydalı olurdu. En azından Gedson-Trezeguet gelirdi diye kendimi avutuyorum. Haftaya Göztepe ve içerde Rize maçlarından 4 puan alamazsak küme düşme ihtimali düşmemekten daha fazla diye düşünüyorum. Torrent’in takıma kattığı birşeyi henüz göremedim.