- 2 Nisan 2012
- 43.360
- 22.334
- 2.888
Hocaaaaam m.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…Köstek değil destek olalım, başarıları kümsemeyelim
Avci’nin ekmegini yedi ne “ne yav”?Hazır kadro ne yav geçen sene 8 puan önde gidip sonradan şampiyonluk kaptıran psikolojik ve mental olarak dağılmış bir takımı toplayıp şampiyon yaptı adam madem hazır kadro ile olmak kolaydı başaksehir niye olmadı daha önce abdullah avcı ile.
PuhahahahahahaHaklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…
Bu ne yavHaklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…
Salyani topla tukurukler sactin.Puhahahahahaha
Basaksehir’i kumeye oynatan adami getirdik. Galatasaray’in vizyonuna yakismiyor bu Okan.
Hazir kadro ile basardi. Matah bir sey degil yani.
Kagit uzerinde ustunler. Insallah kimya tutmaz.Bu ne yav
Haklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…
Haklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…
Soru tekrar soruluyor o vakit avcı niye 5 senede yapamadı da bu yaptı? cevap yok ise alıntıya gerekte yok.Avci’nin ekmegini yedi ne “ne yav”?
Git kendi cöplügünde ötSalyani topla tukurukler sactin.
Tamam abi hic karsi gorus olmasin. Her yapilana tamam, super diyelim. Okan bu kadar mi iyi hoca ya herkes Fonseca muamelesi yapiyor. Modern futbol oynatan, genc ve Alman dedik Okan geldi.Antu’ya gönderelim seni o kadar dert ediyorsan?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sampiyon yaptigi takimi kumeye oynatmadi mi benzer seyler…Soru tekrar soruluyor o vakit avcı niye 5 senede yapamadı da bu yaptı? cevap yok ise alıntıya gerekte yok.
Evet biz de rahatsızız ama yapacak bişey tokHaklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…
Tamam abi hic karsi gorus olmasin. Her yapilana tamam, super diyelim. Okan bu kadar mi iyi hoca ya herkes Fonseca muamelesi yapiyor. Modern futbol oynatan, genc ve Alman dedik Okan geldi.
Eleştirmek için eleştirdiğin için bu noktadan sonra diyecek bir şeyim yok hazır takımı aldı diyorsun avcı niye o hazır takımı 5 senede şampiyon yapamadı o zaman diyorum bu sefer tersine çevirip şampiyon yaptığı takımı kümeye oynattı benzer diyorsun kusur ararsan illaki bulursun.Sampiyon yaptigi takimi kumeye oynatmadi mi benzer seyler…
Okan Buruk: "Daha sonuçlanmış bir şey yok. O yüzden bu konuyla ilgili konuşmayacağım"
Yani bilmiyorum herkes mi bu kadar umutlu. Tamam destek verelim, kostek olmayalim ama icimden geceni de gizleyemeyecegim.Evet biz de rahatsızız ama yapacak bişey tok