Okan Buruk'un İçinde Bulunduğu Uçak İstanbul'a İniş Yaptı

Hazır kadro ne yav geçen sene 8 puan önde gidip sonradan şampiyonluk kaptıran psikolojik ve mental olarak dağılmış bir takımı toplayıp şampiyon yaptı adam madem hazır kadro ile olmak kolaydı başaksehir niye olmadı daha önce abdullah avcı ile.
Avci’nin ekmegini yedi ne “ne yav”?

Haklisiniz da sindiremiyorum. Bir tarafta Jorge Jesus ilgilenilen topcular diger tarafta Okan. Zaten Avrupa da yok bu sene…
E382C301-E35C-441F-98A3-CD311AFD0290.webp

Antu’ya gönderelim seni o kadar dert ediyorsan?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam abi hic karsi gorus olmasin. Her yapilana tamam, super diyelim. Okan bu kadar mi iyi hoca ya herkes Fonseca muamelesi yapiyor. Modern futbol oynatan, genc ve Alman dedik Okan geldi.

Tamam abi hic karsi gorus olmasin. Her yapilana tamam, super diyelim. Okan bu kadar mi iyi hoca ya herkes Fonseca muamelesi yapiyor. Modern futbol oynatan, genc ve Alman dedik Okan geldi.

Herkesin görüşüne saygımız var. Ama senin görüşün karşı görüş değil. Direkt b*klama yani.

Hazır takımı şampiyon yaptı diyorsun. Madem takım hazırdı da Avcı neden bir önceki sezon 8 puan öndeyken şampiyon olamadı?

Okan’ı istemeyebilirsin. Örnekler verebilirsin. Yerine şu gelse daha iyi olurdu falan da diyebilirsin. Ama fenerin işlerini övüp bizi yermek çok saçma.

Jorge Jesus hamlesini kim beğenmez? Ama 7m€ senelik maaş verip adamı ancak el altından verdiğin paralarla getirebilirsin. Biz de mi öyle yapsaydık?

Okan bu yeri hakeden bir hocadır. Yaptıkları ortada. Bilmeyebilirsin. Ama araştır o zaman. Gerçekten hiç ama hiç yanlış seçim değil Okan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sampiyon yaptigi takimi kumeye oynatmadi mi benzer seyler…
Eleştirmek için eleştirdiğin için bu noktadan sonra diyecek bir şeyim yok hazır takımı aldı diyorsun avcı niye o hazır takımı 5 senede şampiyon yapamadı o zaman diyorum bu sefer tersine çevirip şampiyon yaptığı takımı kümeye oynattı benzer diyorsun kusur ararsan illaki bulursun.

Evet biz de rahatsızız ama yapacak bişey tok
Yani bilmiyorum herkes mi bu kadar umutlu. Tamam destek verelim, kostek olmayalim ama icimden geceni de gizleyemeyecegim.

Cani gonulden isterim basarili olmasini ama Torrent bile daha cok heyecanlandirmisti.

Hayirlisi, iyi transfer bekleyecegiz.

Geri
Üst Alt