Okay Yokuşlu, Galatasaray’da Başarılı Olur mu?

keyfe keder chelsea - wba maçını bulup izledim. bu maç dışında premier lig oyunlarına da baktım. eğer aynı performansı verecekse kesinlikle almalıyız.

seneye 4 yerli oynayacağımızı düşünürsek 2.5 - 3 civarına güzel iş gibi duruyor.

ayrıca taylan'dan felan klas topçu olduğu belli. ayakları temiz ve yere sağlam basıyor. hava topu alıyor. topu kontrol etmek için 5 kere dokunmuyor.

AYRICA TOPLA 2-3 ADIM ATIP KENDİNE PAS AÇISI YARATABİLİYOR VE FİZİĞİNİ KULLANARAK SIRTI DÖNÜK OYNAYABİLİYOR.

açıkcası okay denince bende de zaten taylan var, yavaş, hantal vs. gibi bir düşünce hakimdi ve bu nerden yerleşti bilmiyorum :D

fakat gördüm ki 4-1-4-1 için biçilmiş kaftan gibi duruyor. ne istediğini ve oyuncunun neler yapabileceğini bilmek gerek.

açıkcası şuan kendisinin underrated olduğunu düşünmeye başladım. umarım gelir.

Hücumda Taylan kadar iyi değil kg ki hkhg
Taylan in hücum adına tek yaptığı havadan ara pas 10 da 1 i iyi oluyor onun da.
Okay ilk futbol yillarinda 10 numara idi.3 milyon Euro ise gercekten Mirkelam gibi kosararak uçağa atmalıyız.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim ortasahada hepsi hareketli çocuklar ama fizik, boy ve top kapmada sıkıntı yaşayan bir takımız bunun için okay nokta transfer olur. Yerli kuralındada elimiz çok rahatlar. Okay gelsin 40 maçın 39unda banko oyuncu olur. İnşallah olur bu transfer.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesici özelliği ile iş yapar tabi neden yapmasın.

Bizim bi kesici 6 numaraya muhakkak ihtiyacımız var. Taylan, Berkan bunları asla yapabilecek oyuncular değil.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Premier League de gayet iyi oynadı.Orada oynadığı oyunun yarısı bizim leş ligimize yeter de artar.

Bizim takımda saf 6 numara eksikliği var. Büyük maçlarda ya da maçı 2 0 3 0 yaptıktan sonra defansı rahatlatması için bu tarz bir oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz. Okay'ın son durumunu bilmiyorum.

Umarım olur ama olmasa bile ortalama üstü bir oyuncu olarak rotasyon için bile gerekiyor böyle bir adam işin gerçeği.

Benim gibi sadece milli maçta izleyen kişiler beğenmez muhtemelen. Ama bir oyuncu EPL yaptıysa ve orada ilk 11 olduysa her ne kadar kümede düşse bir şeyler vardır. Kaldı ki yerli oyuncu ve belirli özellikleri Taylandan çok daha üstün

Sınır olmasa Elneny. Sınır var bilemiyorum.

Geri
Üst Alt