Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Dursun gibi bir rezaleti sportif idari acisindan görmemistir bu kulüp. Sampiyon olsak bile rezil bir düzenbazliktir. Kulübün durumu nekadar kötü ki, bu adama kaldi diye düsünmek lazim.

Yaşımdan dolayı Özhan Canaydın, Adnan Polat, Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal, Dursun Özbek dışında yorum yapamayacağım; ama bu herif kadar nefret edilen bir başkan da yoktur tarihte. Diğer isimlerin sevmeyeni kadar seveni de vardı; ancak bu bambaşka bir herif.

Liseci yiyici tayfa diyorsunuz ama, Türkiye´de kulübüne bukadar gayri menkul birakan kac tane Kongre var büyüklerde ? liseci yigici tayfasi olmayanlarin da durumu ortada.
Kulübün potansiyelini ucube yönetimlerle emiyorlar yemişim onların gayrimenkullerini

Gayrimenkullerden de kulüpteki yiyici kesim ve hükümet faydalanacak GS daha çok para kazanabilirdi özellikle floryadan

Kendi şirketleri olsa böyle çapsız yöneticileri bu kadar desteklermiydi bu çakallar?

Dursun'u yiyici kesim kolay kontrol edebildiği için bu kadar memnunlar yoksa herkes biliyor rezil bir başkan olduğunu

Cok gereksiz aga, üyeler raporlari okumasi gerekiyor zaten. O raporlari okumayan üyelerin de, saglikli karar verme sansi yok... Cogunluk dinlemedigine göre, ya herkes okumustur zaten, yada daha beter cogunluk ne okumak, ne de özetini dinlemek istiyor.

Dursun Özbek ibra edilir , bundan sonra gelen yönetimin de sürekli hedefi ve bahanesi olur..

Her gelen aynı şeyi anlatıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Devlet desteği olmasa şuan Galatasaray Spor Kulübü diye birşey yoktu daha.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Şu an konuşan adamı anlayarak dinleyen; bilinçli bir dinleyici varsa namerdim.

Kulübün potansiyelini ucube yönetimlerle emiyorlar yemişim onların gayrimenkullerini

Gayrimenkullerden de kulüpteki yiyici kesim ve hükümet faydalanacak GS daha çok para kazanabilirdi özellikle floryadan

Kendi şirketleri olsa böyle çapsız yöneticileri bu kadar desteklermiydi bu çakallar?

Dursun'u yiyici kesim kolay kontrol edebildiği için bu kadar memnunlar yoksa herkes biliyor rezil bir başkan olduğunu

Büyük paranin oldugu her yerde yiyici vardir. Liesciler olmaz ise, baskalari yigecek. Belki daha da fazlar yerler, bilemem.

Galatasaray Florya ve Riva´dan daha fazla para kazanabilirdi, eger daha iyi bir mali durumda olsak ve kendi imkanlarimiz ile projeye girebilsek. Daha fazla pranin kasaya girmesi, daha fazla yeme sansi demektir. Toki bu projeden kac para kazanacak ve zarari nekadar diye bakmak lazim. O aradaki fark, muhtemelen bizim kazancimiz olabilird. Ki Toki ülkenin en büyük insaat gücü oldugu icin, cok daha uygun maaliyete halledebilir olaylari.

Yani biz yapsak insaati, maaliyetimiz daha yüksek olur. Tabi 10%-20% civari ekstra bir kazanc icin, böyle bir projenin tüm riskini kulübün üzerine alma durumu da var.

Yav sizleri sıkmak istemiyorum ne bunları dinlemeyeceklerse işleri ne

Vergilerden 270m tl indirim,basketbol salonu,spk davalarından beraat,stad intifaa hakkı,kemerburgaz antrenman tesisleri .....bunlar riva ve florya için alınan paranın dışında alınan şeyler...hükümet bizi Florya ve Riva satışına mecbur bırakıyordu....Dursun bu operasyonun piyonu

Yaşımdan dolayı Özhan Canaydın, Adnan Polat, Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal, Dursun Özbek dışında yorum yapamayacağım; ama bu herif kadar nefret edilen bir başkan da yoktur tarihte. Diğer isimlerin sevmeyeni kadar seveni de vardı; ancak bu bambaşka bir herif.

Kimse bukadar amatörce is cikarmadi cünkü... Derwall olayi bile bir profesyonellik ve durus örnegi. Taraftar adami linc etmek icin florya yi basmisken, dönemin yönetim kurulu arkasinda durdu. Gerci eski yönetimler daha da saglamdi, bana göre son 7-8 senede büyük bir cöküs var. O götü günümüzde kimse gösteremiyor.

Tudor´u severim, ama Mehmet Özbek gidiyor taraftar twitterda istiyor diye, Tudor´u getiriyor. Böyle kulüp yönetilmez.

Eskiden daha kollektif bir düsünce hakimdi, son yillarda ise Fenerbahce ve Besiktas vari, kendi reklamini düsünen yönetim moddeleri hakim oldu maalesef.

Kimse bukadar amatörce is cikarmadi cünkü... Derwall olayi bile bir profesyonellik ve durus örnegi. Taraftar adami linc etmek icin florya yi basmisken, dönemin yönetim kurulu arkasinda durdu. Gerci eski yönetimler daha da saglamdi, bana göre son 7-8 senede büyük bir cöküs var. O götü günümüzde kimse gösteremiyor.

Tudor´u severim, ama Mehmet Özbek gidiyor taraftar twitterda istiyor diye, Tudor´u getiriyor. Böyle kulüp yönetilmez.

Eskiden daha kollektif bir düsünce hakimdi, son yillarda ise Fenerbahce ve Besiktas vari, kendi reklamini düsünen yönetim moddeleri hakim oldu maalesef.

Adaylık gibi bir düşüncem yok. Bu işin profili çok düştü; ben böyle bir ortamda tekrar yer almak istemem.
Faruk Süren​
Bence tam olarak bu.

Dursun kendi parasını mı kurtarmış

Geri
Üst Alt