Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Hissiyat olarak neden bilmiyorum ama Adnan Öztürk tercihlerini yanlış bulsam da gönlüm Ozan Korkut ve ekibinden yana. Mustafa başkanım devam edecektir muhtemelen gerçi Dursun ve Ali hariç kim gelse başımın tacıdır.

Dursun seçilir rüya sona erer yaz sonu lig başı terim istifa eder

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Benim takıldığım tek konu niye ocakta bu kadar aday yoktu
Vizyon kasan burak elmasa aday ol dediklerinde olamam diyordu şimdi hepsi coreklendi niyeyse
Hep bu vizyonistlerin yüzünden bu halde degilmiyiz 50 oyuncuyla sözleşme yapan selcuga buraga olcana tarik a bu sözleşmeleri veren botokslunun yüzünden değilmi bu işler

Başkan Mustafa Cengiz yazdıracağız.

Hissiyat olarak neden bilmiyorum ama Adnan Öztürk tercihlerini yanlış bulsam da gönlüm Ozan Korkut ve ekibinden yana. Mustafa başkanım devam edecektir muhtemelen gerçi Dursun ve Ali hariç kim gelse başımın tacıdır.

Neden Ozan Korkut ?
Statükocu diye mi?
Bugüne kadar sürekli bir başkasının listesinde figüran olduğu için mi ?
Başkanlık GS lisesinden çıkmamalı dediği için mi?
Yoksa klübü soyup soğana çevirsinler diye mi?
Gözümde Adnan Öztürk ve avanelerinin olduğu bir grup ancak 3 ay Başkan kalırlar. 2 ayda Terimi yerler çünkü hepsi egolu ve hepsi reklam peşinde. Cansun’un oğlu kuşağı ağrıyan Öztürk süren’in damadı olmak dışında bir vasfı olmayan Burak ( işi gücü Twitter olan reklamcı)
Bunlar seçimi kazansın 2 ayda düşman olurlar. Saçma sapan işler yapar klübü berbat ederler. İlk defa bir kenetlenme var seneler sonra, daha önceki sıkıntılı dönemlerde ve Seçimlerde götüm ağrıyor başım ağrıyor diye kaçanlar bir listede toplanmış. 4 ay önce götü başı ayrı oynayan adamlar toplanmış bir liste yapıp dursun gibi yeme derdinde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim takıldığım tek konu niye ocakta bu kadar aday yoktu
Vizyon kasan burak elmasa aday ol dediklerinde olamam diyordu şimdi hepsi coreklendi niyeyse
Hep bu vizyonistlerin yüzünden bu halde degilmiyiz 50 oyuncuyla sözleşme yapan selcuga buraga olcana tarik a bu sözleşmeleri veren botokslunun yüzünden değilmi bu işler

İşler kotuyken kimse taşin altina elini koymur reyis ondan.
Aysal atesten gomlek giydim demisti hakliydi kimse sorumluluk almamisti o donem ama 2.senesinden sonra hatalara dustu klubu zor durumda birakip gitti.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5000e yakın oy kullanılacağı tahmin ediliyor Adnan Polat etkisi bu

Aysal iyi başladı kötü bitirdi. Adam kaçtı yine aday olmadı bugün aday olanlar. O zaman listeden biri götü başı ağrıdı diye seçime girmedi vs. Ne zaman ki düzlüğe çıkma ihtimali belirdi. Hemen aday oldular. Dursun bile bunlardan namuslu. Dursunun karşısına aday olarak çıkamamıştı bu Öztürk ve avaneleri. Hemde ilk seçildiği dönemde. Çünkü borç vardı. Sıkıntı vardı. Yeme umutları azdı. Şimdi baktılar açık açık para yiyen bile İbra oluyor. Bizde reklam yapalım yiyelim dediler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çıktı tipini sevdiğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aysal iyi başladı kötü bitirdi. Adam kaçtı yine aday olmadı bugün aday olanlar. O zaman listeden biri götü başı ağrıdı diye seçime girmedi vs. Ne zaman ki düzlüğe çıkma ihtimali belirdi. Hemen aday oldular. Dursun bile bunlardan namuslu. Dursunun karşısına aday olarak çıkamamıştı bu Öztürk ve avaneleri. Hemde ilk seçildiği dönemde. Çünkü borç vardı. Sıkıntı vardı. Yeme umutları azdı. Şimdi baktılar açık açık para yiyen bile İbra oluyor. Bizde reklam yapalım yiyelim dediler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adnan Öztürk zamanında Adnan Polat kulübü maddi olarak biraz rahatlatınca karşısına aday olarak çıkmıştı çok çakal biri.

dursun max 1300 oy alabilir eğer 5000 katılım olursa kazanması imkansız

Geri
Üst Alt