Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Mustafa Cengiz in seçilmemesi durumunda camiadaki pozitif enerji gider, şampiyonluk sevinci biter ve kara günler başlar. İnşallah böyle bir şey olmaz..

Damat Burak Elmas in başka listeden aday olması nedeniyle Faruk süren sanırım diğer adayı destekliyordur.. Bu kötü oldu..

Off ulan herşey tam düzelicek dedik yine zamanlama harika dinazorlar el attı kulübe tamam şampiyon olduk şimdi işleri bozalım dediler, mehter takımı gibi 1 ileri 2 geri gitmekten kurtulamadık gitti.

Diğer adaylar neyse de abi birisi bana herhangi bir üyenin neden Dursun Özbek'e oy vereceğini anlatabilir mi? Yahu bu üyelik sistemine artık çözüm şart. 4500 kişi oy kullanıyor koskoca 25 milyonluk camianın geleceği için.

Mustafa Cengiz seçilsin isterim,yeter ki Dursun olmasın Ozan Korkut'a da razıyım

Diğer adaylar neyse de abi birisi bana herhangi bir üyenin neden Dursun Özbek'e oy vereceğini anlatabilir mi? Yahu bu üyelik sistemine artık çözüm şart. 4500 kişi oy kullanıyor koskoca 25 milyonluk camianın geleceği için.

Malesef çıkar ilişkisi , gerçekten Galatasarayı düşünen kesim yüzde 10 vardır ancak kapalı sistem yapmalarının nedenide bu taraftara açsalar istedikleri başkan gelmez kulübü düşünenler hep başkan olurdu buda işlerine gelmez.

Dursunu seçen hatta sadece kafasında bunu seçme ihtimalini bile düşünen herkesin teker teker Allah bin belasını versin.

Yeter be.

Şu herifin kulüp tarihinden silinmesi ve hain olarak lanse edilmesi gerekirken hâlâ acaba başkan olur mu diye korkuyoruz. Lanet olsun böyle işe lanet olsun böyle liseye lanet olsun bütün çıkarcılara bütün yancılara bütün hainlere.

sent via GSC

Gerekli herşeyi yazdım 4 başlık açtım; her önergemi her savımı uzun uzun izah ettim; kimin kimi desteklediğini yazdım, etki çeperlerinden bahsettim...Sonuç; yarın Mustafa Cengiz Başkan...Buradayım beklerim...

4.500 oy kullanılsa neyse 3.000 civarı oy kullanılacak yarın ki rekor katılım denilen geçen seçimde 3.400 küsür oy kullanıldı :)

yavsak mucize olup yarin secilmezse, 3 sene sonra yine aday olur mu

Ali FATINOGLU'nu konusan yok

"Galatasarayli! Ali Fatinoglu'nu neden konusmuyorsun?"
- Ali Fatinoglu​

Geri
Üst Alt