Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Seçim alır diye korkuluyordu...Beklenti neydi tam olarak anlamadım ben ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serbay Şenkal...
Bilgi işlemli paylaşım her zaman şaibe şüphesi taşır gerek yok...Ozan Korkut’un önerisiydi sanırım parmak iziyle oy verme gibi bir şeydi. Artık oy verme işi böyle geliştirilmeli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tipik gs tv ne olacaktı üstat başka?stüdyodakılere bak arkdaş ya son gelişmeleri biz bile daha iyi biliyoruz adam dursun ozan fatin baskan halen lısede dıyor
La bu adam zaten kaybetmedi mi bir daha kazanması için mucize falan mı bekliyorlardı ben bu seçimin niye bu kadar abartıldığınıda anlamadım zaten. Bariz Mustafa başkanın kazanacağı belliydi.Dursun Seçim alır diye korkuluyordu...
hala mısarı oylar fazla gibi.
Bu minvalde çok post attım üstüne adam bir de şampiyon oldu ne diye kaybedecek diye baya hakaret yedim ki linç edenler Mustafa Cengiz'i destekliyorduLa bu adam zaten kaybetmedi mi bir daha kazanması için mucize falan mı bekliyorlardı beb bu seçimin niye bu kadar abartıldığınıda anlamadım zaten. Bariz Mustafa başkanın kazanacağı belliydi.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine mi?sarı oylar fazla gibi.