Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Kulüp Üyesi Mehmet Aslan: "Sayın Mustafa Cengiz ve yönetimi bizi mahçup etmedi. İnşallah hakeden yeniden bayrağı devralır ve kaldığı yerden başarılara devam eder."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Faruk Süren: "Biz bir aile olarak yönetiyorduk Galatasaray'ı. Bu aile olgusunu şu anda ön planda tutan aday Ozan Korkut. Dursun Özbek'in tanıtım videosunda bile bir tek kendisi var."

Bu asil Cengiz'de yok mu

Dursun a oy verenlerin tek tek tespit edilip kulüpten ihracı gerekli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süleyman Rodop: Kimi görsem “Dursun Özbek bana Sportif A.Ş de görev verecek“ diyor. Anlamadığım 5 kişilik yer için 1500 kişiye söz mü verildi..

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faruk Süren: "Biz bir aile olarak yönetiyorduk Galatasaray'ı. Bu aile olgusunu şu anda ön planda tutan aday Ozan Korkut. Dursun Özbek'in tanıtım videosunda bile bir tek kendisi var."

Bu asil Cengiz'de yok mu

Burak Elmas Sürenin damadi degil mi? Ondan bence Ozan Korkutu destekliyor.

Bu asil Cengiz'de yok mu
Helal olsun.....
Severim Kaypaklığa sığınmayacak cesaret sahibi net adamları...

Lisenin oyu kesinleşti

Alakası yok tüm takımı kendisi kurdu, transfeleri yaptı, sezon öncesinde köşe yazarlığı yapıyordu sezona ahmet akçan ile girip takımı antrene etti, devreyi kapattı, takımın başında maçlarına çıktı son 8 hafta kala Adnan Polat seçildikten sonra kendisini sonraki sezon heykelini dikip gönderileceklerini duyan Hakan Şükür Kalli'nin ayağını kaydırdı; Perde Arkası başlığına yazdım...Hak yemeyin prandelli tudor kim...Kalli kim...Kalli Bundesliga Şampiyonu olmuş bir taktiksel deha...
Son 6 hafta kala gitti hocam. Kalli cidden taktiksel dehaydı.

Döve döve gönderin at hirsizini döve döve

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ugur reisi kiskivrak enselemisler bukez.
Ama olsun Ugur GUZEL bizde oyle

Lisenin oyu kesinleşti

tumblr_n64nf7ztYc1rnstzuo1_500.gif

Geri
Üst Alt